![]() |
Ehhh... Logo na pewno mi się nie podoba. Czemu ? 100% paint.
A co do fake to ja też mam przeczucie, że to znowu będzie jakieś super hiroł (niestety). Jak na razie dam ci 7,5/10 |
Potrzebna pomoc
Kto mógłby pomóc sklejać statek? Obiecuję, że ta osoba zostanie jego kapitanem i dostanie epizodyczną rólkę. Proszę o pomoc, bo niechce używać w tibii Print Screena.
|
Bardzo fajny fake. Jestem tu od nie dawna, ale tylko ten mi wpadł w oko. Znalazłem pare problemów( z tym says). Logo- widać, że 100% robiłeś na paincie. Jedynie co te orki i outfit jest wklejony. Do następnej części zrób efekty specjalne.
|
fabula - from zirol to hirol to zirol = 0
grafika - 8 pisownia - 10 humor - 1 ocena - 3 |
Cytuj:
|
sorki za double posta
Jutro wracam do domu i zacznę tworzyć kolejną część fake'u Dzisiaj na paincie zrobiłem mampkę połowy kontynentu ( w drugiej nic nie będę robił) http://img144.imageshack.us/img144/5...us16str1rc.png @Edit Niestety prace nad kolejną częścią przedłużą się, bo od środy (czyli 19.07) przez 5 dni nię będzie mnie w domu. Wyjeżdżam pod namiot |
No to kurna rusz d*** leniu i rób kolejną część
|
rob rob i daj nam znac xD ;)
|
misie nawet fake podoba ale orci nie może być coś innego??
|
troszke mi sie ten wypad pod namiot przedłużył. Już się zabieram za kolejną część
@Lethorn to nie będą tylko orki. |
Blee czemu teraz prawie wszyscy używają OTS ME? :/
|
@up Nie szedłem na łatwiznę, chyba łatwo to rozpoznać skoro jesteś 1 osobą, która mnie o to oskarżyła. Nie należe do ludzi z kompleksem lenia. Wszystko układam w Paincie, tło też, tylko napisy w Conventerze i fabułę w mózgu.
|
TO kiedy będzie ten fake do starej babci!!!
|
No nawet lepsza niz wczesniejsza, tylko, że zamiast to napisac w nowym poscie to wkleiles do poprzedniego. przez co nie znalazl sie na 1 stronie.
Ogólnie leipej od poprzedniej części. 8/10 |
No masz rację mogłem, pewnie dlatego tylko ty narazie skomentowałeś:). Tak czy siak biore sie za nastepna czesc.
Edit: Przadalaby mi sie pomoc w układaniu statku pirackiego. Więcej informacji na PW |
nie nawidze jak ktoś numeruje dialogi -.-
pozatym nie zauważam większych błędó nie chce mi sie szukać |
pierwszy odcinek to lewy był
|
No ta część lepsza (I to o wiele). Ocena: 9\10
|
Fajny fake podoba mi sie dam ci 8/10 rob dalej bo fajne :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:57. |