![]() |
:) nom ja mam level 34 :P przyszly master sorcerer :PPP
|
Cytuj:
|
a ja nic nie dostalem:| ale moja postac tu jest:D
|
Tyszeq mzoesz mi pwiedziec iel wyslales sms jestem ciekaw :baby:
|
Cytuj:
Pozdrawiam |
moje zgloszenie zostało dodane? czy sms poszedł sobie tak o.. :S
|
ale macie fuksa :) tylko pogratulowac. idzcie grac w sts albo lotka ;d
|
Cytuj:
Gz zwycięzcom, w tej edycji wezmę udział :) |
Cytuj:
|
gratuluje panu z obsidii!
|
Cytuj:
dlaeczego zwyciezcy sa ci sami?;> @. nie czytalem calego tematu wiec jezeli odpowiedz na to pytanie juz padła to nie spamujcie :p |
Cytuj:
@topic: Gratulacje zwycięzcom. Dobrze że cena spadnie, też wezme udział w nast. edycji. A kiedy wyniki FC?? Bo miały byc dzisiaj :P |
Konkurs jest organizowany wspólnie z tibia.org.pl.. z tego co mowisz to tak wynika. A, zanim coś powiesz przejrzyj temat dobrze, regulamin o tym mowi, chociaz ja sam do tego sie nie stosuje nieraz, bo do Pregusi zamiast na priv to walnelem posta w temacie, ale cos nie wiem jak usunac go :P
-- pzdr dla wszystkich :evul: |
"
Cytuj:
hehe nic nie wygrałem :P ale to nic ja mam abonament za 300minut miesiecznie i jezeli okaze sie ze mi to zabiera z 15min nie zlotowki to uuu... :P bede wysylal po 20sms-ow :P |
trzeba probowac dalej moze wygram :)
|
@Typ co wysłał 18 sms'ow
ROTLF, kolego, wydaj je na cos innego 18 smsow to ponad jeden PLUS z hakiem, mogles sobie pojsc nie wiem ? Melanrz. Zreszta co mnie to obchodzi, ja bym tyle nie wydał @Zwyciezcy gl&hf |
Cytuj:
to o tym zapomnij choc mialbys 10000 minut to i tak zaplacisz pozostaje pogratulowac zwyciezca i sam wyslalem sms'a - trzeba sprawdzic swoje szczescie :-) |
Yeah
Gratuluję zwycięzcom.
Nareszcie cena spadła. Teraz to może bedę głosował... ;) |
ehh poszly 2 smsy na marne xD ale moze w nowej edycji... :P:P:P:P:P
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:45. |