![]() |
Bardzo ladny poradnik bardzo mi pomogl:D 8o
|
Ładny poradnik, tylko jeden mały błąd: pod numerem 6 napisałeś sąd, tymczasem jest to Town Hall czyli Ratusz, a, i można tam spotkać 2 guardy nie 1. I jeszcze dodam od siebie, że dobrze sie tam barykadujac mozemy wybic cały komitet powitalny (w tym przypadku pożegnalny :P ) kiedy będziemy wracać. Wystarczy wpuszczać do środka po 1-2 mino, i zamykać drzwi aby reszta się nie dostała. Tylko trzeba uważać na magów bo biją przez okna :P
|
Czy zeby wyslac paczke z mintwalin, trzeba postamana wykonac ??
|
@Up: Tak, trzeba.
|
Ładny Poradniczek:)
Zachęca żeby zajrzeć do mintwallin |
Pomocy....
:p Bardzo fainy poradnik ale jezeli dobrze znasz mintwallin to moze powiesz mi gdzie znajduja sie klucze ... do mintwallin ?? do wiezienia juz mam potrzebuje jeszcze na drugo strone i zeby doisc na dragona pomoze ktos ?? :p :D
|
Chyba najlepsze miejsce do wycinania skórek:) Poradnik spox 10/12;)
|
Czemu nitk tu nie wspomnial że jak do tego Marvika napisze się Hi to pojawia sie sporo potowrków. Nikt nie napisal czy ja przeoczylem? Niestety ded :(
EIDT: Srry ktoś wspomnial na 2 stronie. Szkoda ze jest to zawarte w poradniku. |
Jest o tym wspomniane.
"- Jeśli po raz pierwszy witasz się z królem minotaurów Markwin'em to uważaj! Gdy powiesz do niego słowo typu "hi" lub "hello" przywoła on 5 mino guardów, lub 5 mino archerów albo 5 mino magów." |
Witam....
Ja mam jeszcze jedno pytanie.... Wiem ze juz pisaliscie od którego LvL tam chodzic knightem (bo ta profesja mnie najbardziej interesuje) ale ja chce zapytac o cos troszke innego.... Na jakim LvL tam sie oplaca chodzic? zeby niebylo zbytniego wasta.... np mi na 30 lvl z 80/80 sie juz oplaca czy jeszcez troszke poczekac? i czy latac tam z jednoreczna bronia czy 2? |
Cytuj:
|
bOSKO
dzieki temu zrobilem postmana na 31 lev ;o
|
Cytuj:
|
I po co to komu? Żadnego poradnika gdzie jak i czym tam huncić, nie ma żadnych opisanych miejsc gdzie można znaleść np. 12 hamów czy 20 meat, nie wspominając o kluczach (tak wiem że to QS, ale jeżeli już pisać o mint to takie info powinno się znaleść).
Cytuj:
|
Swietny Poradnik : )B)
|
dobra robota! wiele ludzi nie wiedziało co i jak! tylko przydało by się jakie levce!
|
Ja chodziłem Paladynem z kolega na 21 i wbilem tam 2lvl.
Nie zabijałem mino magow na wieżach i nie respiły sie w centrum. Bardzo często jest mintwain zajęte.Żeby dostać sie tam czeba dłuugo czekaj. Na serverze na którym gram zawsze przy wejsciu jest list kto tu w tej chwili expi.Jeśli nie ma nikogo na liscie wpisujesz siebie i całe minwain twoje ,możesz expić do woli.Gdy nawet przyjdzie 70+ a expi 20+ bedzie czekał tak jak wszyscy. Znalazłem 2 klucze do mintwain. Może kiedys sie przydadzą. Super poradnik |
@up
1. czeba? mało z krzesła nie spadłem 2.wiem żę to było dawno ale dopisz gdzie te klucze ok? @topic fajnie, fajnie, dobry poradnik 9/10 bo mi za Chiny nie chce wyskoczyć mapka jak tam dojść :/ @pytanko knight i pall to tam nie powinni mieć problemów ale czy sorc z bp manaskow na 33 lvl poradzi sobie sam bez waste czy może jakiś bp runek? (ew. druid) i też nie wiem jak tam ma się sytuacja ogółem na 8.1 bo slyszałem że tam teraz inaczej wszystko wygląda i nawet jest kilka (około 5-8) beserkerów w drodze czy jakoś tak |
Cytuj:
Wiem ze post byl dawno temu, ale moze komus sie przyda ;] |
Gz
Świetny poradnik.Czytałem wiele poradników o Mintwolin ale ten jest najlepszy 10/10
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:00. |