![]() |
@Sorc
Idiota... widac ze mial aimbota... (nie bylo ani jednego komunikatu "You can only use this rune on creatures") non stop tylko "You are exhausted." @Pall Jeszcze wiekszy idiota... nie rozumiem jaka to przyjemnosc isc expic z botem ,a do tego mogl spokojnie uciec przed tym sorcem... liczyl na to ze bot bedzie go uhal do tego spamowal e vite... hah ogolnie to zal oby dwoch =P |
Dawmo sie tak nie usmialem :D :D :D :D :D
|
Skąd sie biorą ....
Omg nie chce mi sie pisac -.- żenada |
Nie mam pojęcia kto z nich jest bardziej żałosny, chyba pall bo ślepo ufa programom zamiast umięjętnością ( wiem że nie ma ale jakby nie uzywał bota może by miał :D )ale z tego sorca jest polewka, a on chyba chciał tego palla zabić właśnie tam gdzie go spotkał.
double ue.... ale to tylko hipoteza bo to pewnieprawda że nie wie jak tam dojść |
omg zal.br
|
Mi sie wydaje, ze oni oboje kupili te chary :p
|
@up : Hehe dokładnie ;D
|
czy to przypadkiem nie jest ots ? zauwazcie to exhtasued i jak ten koles pada ;p
|
czy to przypadkiem nie jest ots ? zauwazcie to exhtasued i jak ten koles pada ;p o ile weim co cialo stoi przez chwile w powietrzu a tu odrazu gleba
|
czy to przypadkiem nie jest ots ? zauwazcie to exhtasued i jak ten koles pada ;p o ile weim co cialo stoi przez chwile w powietrzu a tu odrazu gleba
jak strzela sie na bocie to nie ma takich puffow po 1 |
Najprawdopodobniej jest to film z OTS'a... nikt nie gra w taki sposób z botem w rl tibi, zdecydowanie jest to OTS! Lecz jeśli masz bota to naucz się go używać B) Ehh ale czego można wymagać kiedy dzieci dostają bota...
oVer. |
oMg miec bota to trzeba tez go umiec uzywac ... a nie oni ciagle nacisniety jeden klawisz i jedzie ja takich newbie niekapuje 100% obydwie te postacie robione przez 3+ ownerow ... bo widac ze jakis noob gral :)
|
Reczywiscie w rl tibii nie ma chmurek od exhausta, bylem tak zaintrygowany ze az sprawdzilem przed chwila... ale dziwne jest, ze film nagrywany jest tibiacam, a z tego co mi wiadomo to z otsow mozna tylko tb camn ng o ile sie nie myle. Poza tym chlopaki musieliby sie niezle nameczyc przy tym, jak dla mnie zbyt realistyczne na ots tylko nie wiem coz tymi chmurkami qrde :P:P
|
jak w rl tibi nie ma chmurek od exhausta to cisnij na pałe utevo lux >.<
|
Sprawdzalem to akurat na hmmach. I nie bylo ;]. W sumie nie wiem jak to dokladnie jest ale jak pisalem tamtego posta to sie juz ledwo na krzesle trzymalem xD, dobra olac z otsa czy nie co mnie to obchodzi ;d
|
Po pierwsze , nie wiem gdzie wy widzicie bota przy manasowaniu bo wedlug mnie to jest normalna a nawet srednio wolna predkosc wiec jak ktos nie wie niech sie nie odzywa.
Po drugie filmik to totalne noobostwo ale nie tylko wsrod Br mozemy takie cos widziec. |
wiesz co do sd sorca i uhow pala to byl bot 100% ale co do manasow to tez byl bot ale niektore osoby pija tak szybko manasy dlatego grysz maja bardzo szybki nadgarstek po .... :D ;) hahahah nie no swiry ale sa i takie idealy ;P znalem taki przypadek ze gralem z ziomkiem na ots i on sie uhal 1x a ja w tym czasie 3x taki byl szybki wiec wiecie ... ots to najlepszy trener pvp nie ma lepszego
|
Cytuj:
Tu nie chodzi o szybkosc wypijania manasow ale o to ze Lord Sansugi pil manasy i jednoczesnie otwieral backpacki. |
W ogole jaki noob z tego palla, nie dosc ze ma autouhanie nastawione na xx hp to jeszcze o tym zapomnial i robil auto uh+ exura vita
FILM n/C -.- |
Cytuj:
@movie nic nadzwyczajnego |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:34. |