Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Hardcore na deep fibula ;) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=83604)

roXen 05-07-2006 19:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fillipex
ps: nie pieprzyc mi o lighthacku bo cipsoft tak udupia palkow z kazdym update ze bede tego uzywal... tylko lighthach... -.-'

Jak to nie pieprzyc? Moze jeszcze sie poplaczesz? Nie potrafisz grac czysto = jestes frajerem ;) Szkoda ze nie padles za tego lighthacka. Btw, juz odpowiem z gory na twoje pytanie... nigdy nie cheatowalem

Ma'niek 05-07-2006 19:27

widac ze jestes dzieciak... nawet nie znasz pewnie slowa "frajer" wpadaj do wawy to zobaczymy czy bedziesz taki chojrak..

Fillipex 05-07-2006 19:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez roXen
Jak to nie pieprzyc? Moze jeszcze sie poplaczesz? Nie potrafisz grac czysto = jestes frajerem ;) Szkoda ze nie padles za tego lighthacka. Btw, juz odpowiem z gory na twoje pytanie... nigdy nie cheatowalem

insultujesz=ssiesz mi pale

szkoda ze nie grasz na Eterni ;) albo przyjedz na szmulki ;) zobaczymy kto bedzie frajerem ;)

cipsoft udupia palkow... dlatego jest tak wiele botow... ja uzywam jedynie lighthacka...

roXen 05-07-2006 20:27

Nie zaluje ze nie gram na Eterni. Ale jesli tak stawiasz sprawe to ja powiem podobnie.. "szkoda ze nie grasz na Aldorze". Widze ze koxy jestescie :D żaaaal xD

Fillipex 05-07-2006 20:45

hehe ;) czlowieku ;] 2-3 miechy i ja, maniek i 2 kumpli... i by Cie nie bylo na tym serwie B) ale komu by sie chcialo marnowac czas na takiego dzieciaka ;)

Ma'niek 05-07-2006 20:49

@up roXen
Szkoda ze sa tacy ludzie jak Ty. Powiem Ci 2 rzeczy:
Szanuj Matke i Szanuj Twarz.

Mayer 05-07-2006 21:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez roXen

To jego sprawa jak gra w ta gre i jesli twoim zdaniem jak ktos w glupiej gierce gra z jakimis cheatami i z tego powodu wg. ciebie jest frajerem... to skoncz lepiej z tibia.

Ka$z3r 05-07-2006 22:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ma'niek
@up roXen
Szkoda ze sa tacy ludzie jak Ty. Powiem Ci 2 rzeczy:
Szanuj Matke i Szanuj Twarz.

Hehe fajny tekst :)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ma'niek
widac ze jestes dzieciak... nawet nie znasz pewnie slowa "frajer" wpadaj do wawy to zobaczymy czy bedziesz taki chojrak..

No tutaj to już z deka poleciałeś, jak ty chcesz go przestraszyć? Heh

Co prawda to prawda, że roXen to dziecko i że poniekąd nie używa cheatów...aha mowisz, że Aurea nie używa cheatów? Ohhh nie :p

Ale filmik bardzo fajny! Podobało mi się takie wyzwanie ;)

oVer.

Xaylor 05-07-2006 23:21

Niezly hardcore xD
Filmik spox
i gz :P

Fillipex 06-07-2006 00:10

dzis moze znowu nakrecimy taki filmik :P

Ma'niek 06-07-2006 00:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ka$z3r
(...)
No tutaj to już z deka poleciałeś, jak ty chcesz go przestraszyć? Heh

(...)

Ja go w cale nie chcialem przestraszyc bo wiem ze i tak by nie przyjechal raz ze by sie bal (pod pretkestem ze ja tu z kolegami wyskocze) ale nie jestem taki a dwa Matka by mu nnie pozwolila.
Koles poprostu robi z mordy trapka.

Ma'niek 06-07-2006 01:23

roXen

roXen czytajac Twoje posty to moje zdanie jest nastepujace:
Jak masz wypisywac takie opinie to albo tego wogule nie nie rob albo pisz do delikatniej.... stwierdzam jedno... z takimi opiniami i podejsciem do innych daleko nie zajdziesz w zyciu. Na Twoim mejscu staral bym sie jakos to zmienic.
To tylko taka mala drobna rada. Ale Ty sie pewnie z irytujesz bo jak ktos inny mogl by Cie poczuczac i zobaczymy text w stylu : "a ch*j Ci do tego".

Fillipex 06-07-2006 01:36

roXen... wroc do przedszkola, na forum dziecinne wypowiedzi nie sa tolerowane... ;)

roXen 06-07-2006 11:50

@Fillipex i jego drugi kumpel...

Ok, sorry za to ze nazwalem Cie frajerem, za to ze cheatujesz.

Jak widze ze ktos straszy kogos, textem typu przyjedz do Wa-wy ble ble ble to jest to bynajmniej smieszne. Co ty o mnie wiesz? Pewnie czujesz sie bardzo pewnie w swoim miescie, ale spoko, nie wnikam.
Nastepnie, to ze cheatujesz, nie mozesz zwalac na CIPSoft.. kazdy widzi ze pall ma ciezko, ale to nie jest powod zeby obarczac tym CIPSoft -.-

@movie
Filmik jest fajny, szczerze mi sie podobal. Gdybys nie napisal o tym lighthacku to nikt by tego nie zauwazyl. 8o

Fillipex 06-07-2006 14:39

moge zwalac na cipsoft bo kazdy Ci powie ze z kazdym updat pall jest dyskrminowany i gdyby tak nie bylo to by nie bylo botow a Ty samym nikt by ich nie uzywal....

@movie
thx

Ma'niek 06-07-2006 16:18

roXen

Tu nie chodzi o to ze my chcemy Ciebie przestraszyc... i tez ze jestesmy mocni w naszym miescie bo ja moge Ci dac slowo ze zaden nawet Fifi by nie wyskoczyl do Ciebie jak bym tak powiedzial... a ze jestemy pewni... Ty masz 16 lat, my troche wiecej... w zyciu uczylem sie troszke bic i mi to naprawde b.dobrze wychodzi... i kto wie moze bym przegral... ale co tam przgrywac umiem i wiem ze we wszytkim bede najlepszy :P. Mysle ze na tym powinnismy zakonczyc owy temat i dac innym prawo do normalnego komentowania filmiq. :P

Xarinav 06-07-2006 17:56

Heh zapowiadał się piękny filmik a tu mi nie działa :'(((. A miało być tak pięknie.

Ma'niek 06-07-2006 18:40

@up hheehe... pięknie bylo... zawsze mozesz zobaczyc u jakiego kolegi :P

Wydas 06-07-2006 19:29

To było dobre xd.. Co do cipsoftu to sie zgadzam bo mam palka ale nim niegram tylko dlatego ze jest po tych updatach do dupy!!!!!!!!X( X( X( X( X( X(

roXen 07-07-2006 01:15

@Fillipex & Ma'niek

Peace.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:29.