![]() |
Cytuj:
Bys padl gdyby nie qsy, a Ty jestes taki mamisynek ;d zawsze jak cos sie dzieje to wolasz qsego :baby: Btw, skoro miales wpasc i mnie (nas zabic) to czemu jak wczoraj mialem skulla to bales sie mnie ruszyc ? :( a co do mojego pvp, uwazam ze jest dobre i gowno mnie obchodzi co o tym myslisz. A jezeli szczycisz sie tym ze nie ublismy Cie we 3 jak byles traped 4min przed restartem to wyjdz prosze. |
Nie dziala
Jak wiekszosc filmow ;( Ale sądząc po waszych opisach i po podnieceniu wobec loota, oraz po komencie na tibi.com tego kolesia. To szczerze mu wspolczuje =/ |
NIebede sie znizal do twojego poziomu i niebede bezsensu sie z toba klucil :cup:
a po 2 to ja niezawsze pisze do qsego bo jak bys sie niekapnol to on tam byl o d poczatku .... przynajmniej mam takich kumpli na ktorych zawsze moge liczyc :cup: 8o |
Cytuj:
Prosze o zamkniecie tematu. |
Cytuj:
Cytuj:
@filmik jak to była zaplanowana akcja na tą osobe to gratulacje:cup: akcji ale jeśli to miał być pk filmik to troszku krótki w sęsie tylko jedna osoba:p. |
O żesz w morde! Wypas PK, wypas Loot....najlepszy film PK jaki dotychczas widzialem 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o normalnie brak słów....GZ!
|
Cytuj:
zgaduję że to raczej wygląda tak: słabszy - sam zabijasz silniejszy - wołasz kumpli równy tobie - też wołasz kumpli bo trzęsiesz portkami ;d sry ziom ale tak to wygląda a jak będziesz się kłócić to tylko zaczniesz sam siebie pogrążać. Mojego knighta 60 lvl zaatakował 106 royal gdy byłem na expie w c..j daleko od miasta i zostały mi niecałe 2 bp uh wołałem na guild chacie " HELP BIJĄ MNIE FAST BO ZARAZ PADNE I NAPEWNO ODRAZU WYPADNIE NAJDROŻSZE CO MAM - P LEGI ? nie na spokojniutkim dobiegłem sobie do depot ;d |
Nice filmik
Zajeisty loot ładna akcja widać ze doświadczony gracz z ciebie i kolegi ale noob sie nawet nie uhnał jeszcze raz gz filmu warto obejrzeć sciągać...
POLECAM:cup: Baba |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:28. |