Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Pking Isara, szybka akcja-ladny loot ; ) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=83795)

Suzorewu 07-07-2006 14:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mat soldier
Sozerewu
@Mat
byś wpadł i byś padł : D,

Hhahaha hahaa nierosmieszaj mnie z twoim pvp i arela niebede Ci przypominal jak probowaliscie mnie dednac TY Arel i kilka osob okolo 4 + fe i ds zal mi was bylo po tej nieudanej probie B) ;(

LOL.

Bys padl gdyby nie qsy, a Ty jestes taki mamisynek ;d zawsze jak cos sie dzieje to wolasz qsego :baby:

Btw, skoro miales wpasc i mnie (nas zabic) to czemu jak wczoraj mialem skulla to bales sie mnie ruszyc ? :( a co do mojego pvp, uwazam ze jest dobre i gowno mnie obchodzi co o tym myslisz. A jezeli szczycisz sie tym ze nie ublismy Cie we 3 jak byles traped 4min przed restartem to wyjdz prosze.

Nieugiety 07-07-2006 15:43

Nie dziala
Jak wiekszosc filmow ;(

Ale sądząc po waszych opisach i po podnieceniu wobec loota, oraz po komencie na tibi.com tego kolesia. To szczerze mu wspolczuje =/

Mat soldier 07-07-2006 16:09

NIebede sie znizal do twojego poziomu i niebede bezsensu sie z toba klucil :cup:
a po 2 to ja niezawsze pisze do qsego bo jak bys sie niekapnol to on tam byl o d poczatku .... przynajmniej mam takich kumpli na ktorych zawsze moge liczyc :cup: 8o

Suzorewu 07-07-2006 16:33

Cytuj:

NIebede sie znizal do twojego poziomu i niebede bezsensu sie z toba klucil :cup:
a po 2 to ja niezawsze pisze do qsego bo jak bys sie niekapnol to on tam byl o d poczatku .... przynajmniej mam takich kumpli na ktorych zawsze moge liczyc :cup: 8o

Nie musisz sie zniazac do mojego poziomu bo i tak duzo Ci do niego brakuje. Zamiast kupowac pacca kup sobie slownik ortograficzny.:)

Prosze o zamkniecie tematu.

Raket 07-07-2006 19:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Suzorewu
Cytuj:

NIebede sie znizal do twojego poziomu i niebede bezsensu sie z toba klucil:cup:

Nie musisz sie zniazac do mojego poziomu bo i tak duzo Ci do niego brakuje.

nie chciał bym się włanczać w kłutnie ale to co tu piszesz mówi samo za siebie :)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Suzorewu
Prosze o zamkniecie tematu.

A to dlaczego ?

@filmik
jak to była zaplanowana akcja na tą osobe to gratulacje:cup: akcji ale jeśli to miał być pk filmik to troszku krótki w sęsie tylko jedna osoba:p.

<<<Kiemi>>> 08-07-2006 16:07

O żesz w morde! Wypas PK, wypas Loot....najlepszy film PK jaki dotychczas widzialem 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o normalnie brak słów....GZ!

Ganci. 09-07-2006 09:49

Cytuj:

zgaduję że to raczej wygląda tak:

słabszy - sam zabijasz
silniejszy - wołasz kumpli
równy tobie - też wołasz kumpli bo trzęsiesz portkami ;d

sry ziom ale tak to wygląda a jak będziesz się kłócić to tylko zaczniesz sam siebie pogrążać.

Mojego knighta 60 lvl zaatakował 106 royal gdy byłem na expie w c..j daleko od miasta i zostały mi niecałe 2 bp uh

wołałem na guild chacie " HELP BIJĄ MNIE FAST BO ZARAZ PADNE I NAPEWNO ODRAZU WYPADNIE NAJDROŻSZE CO MAM - P LEGI ?

nie na spokojniutkim dobiegłem sobie do depot ;d

Crazy Zaba 12-07-2006 00:11

Nice filmik

Zajeisty loot ładna akcja widać ze doświadczony gracz z ciebie i kolegi ale noob sie nawet nie uhnał jeszcze raz gz filmu warto obejrzeć sciągać...
POLECAM:cup:
Baba

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:28.