![]() |
Pacc
Tak, bardzo fajny poradnik, ale jest 1 wada, trzeba mieć Pacca aby tam chodzić :(
|
Cytuj:
|
Poradnik spoczko, tylko te literówki.
Co to jest ghoust, polaczenie ghoula z ghostem? |
Poradnik jest super
Poradnik jest napisany bardzo fajnie, i w ogole cenie Twoje poradniki (szczegolnie mnie urzekl ten dla druida [story]):p . Co do literowek i interpuncji - kazdemu sie zdarza i nikt nie jest idealny. A jak chcecie zobaczyc poradnik z literowkami to zajrzyjcie do tego z mojego podpisu 8o A dla mnie poradnik 10/10 :cup:
|
Fajne
Fajne umnie mam 10000000000000000000000\10
http://www.planetakasy.com/pages/index.php?refid=rafi http://s10.bitefigh.pl/c.php?uid=62502 co sie hrzanilo wiec po napisie bitefigh dodajcie t bezn iecvzgo rzadnyh spacji bardzo fajna gran |
Poradnik fajny, przydatny. Osobiście mam uraz do tej Tomby. Kiedyś podczas expienia dwa razy pojawił mi się jakiś bug, 2 razy w tym samym miejscu, 2 razy grę mi wysypało. Od tej pory nie chodzę tam.
|
Poradnik:Fajny
Tomb:Głupi(wolny resp,na wyższym lvlu lepiej lazic na wieksze tomby)Po wybiciu wszystkiego na -2 poziomie moim sorciem musialem sie wrócic do depo bo potworków już nie bylo. |
Z ktorej wersji tibii jest ten filmik? Bo mi na 7.8 wywala errora :/
|
Pytanie
eee moglbyby mi ktos powiedziec jaki tam jest exp(na/h np 30k/h) na3 pietrze?? mam 60lv knighta skils 83/82 i zastanawiam sie czy oplaca mi sie tam expic pomoglby ktos??:baby:
|
Bardzo ladnie i starannie napisany poradnik.Wszytko elegancko objasnione
|
Fajny poradnik :)
|
nie no supcio
poradniczek 1 klasa inne tomby by mi sie tez przydaly ale teksty niektorych mnie rozbrajaly powiedzmy : Dzieki, ja nawet nie wiedzialem jak tam wejsc a teraz juz wiem:D
Ten poradnik jest fajny TEN NA WWW.TIBIA.ORG.PL TEZ -.-X( plagiat ?? X( NIKOGO NIE OSKARZAM WYDAJE MI SIE ZE 2 KONTO TU I NA ORG.PL 8o |
Super poradnik, po prostu rewelacja! Oceniam go 10/10. Sam nawet nie wiedziałem co na to trzeba położyć:p
|
Witam poradnik boski bardzo dobrze sie czyta tylko mam jeden problem czemu mi sie nie wyświetlaja obrazki ??
|
Spoko poradnik ale knight to raczej na skilach 50/50 to tam na -1 nie poexpi.
Spore MF waste. A reszta jest git wielkie GZ :cup: :cup: :) |
Mógłby ktoś zamieścić tutaj mapke z połozeniem tych tombów ?
|
Fajny temat:]
|
Jak dla mnie bardzo dobry poradnik :) oby tak dalej
|
Super poradniczek :]
mam nadzieje ze twoj :p 10/10 !:cup: |
Bardzo Dobry Poradnik!!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:51. |