Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Wojna thais-venore, Hiberna (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=8390)

Beny 11-08-2004 18:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Simak
Haha omg co wojna lvl 8-15 .... nie widze zeby tam bylo ciekawie samym gfb bym was rozdzielil :D

Sir Simak :P

widac ze twardy jestes ale widac rowniez ze nie wiesz co to zabawa ..exp dla ciebie to pewnie wszytsko. high lv byli sedziami, obroncami i za tobrali lot z naszgo cial (podejzewam ze jedna osoaba brala itemki na nagrody, a inni to zlodzieje :P) zreazzta minimum 80% walczacych w tym ja i moi kumpel mamy inne chary z wiekszym lv....i jakbys rozwalil nas z gfb fajnie by wygladalo ..ze np 30 lv(nie wime jaki masz ale podejzewam taki) zabije gfb 6-7 osob i ma bana..lol ani lota nie wyciagnie..a nawet jakby wzioo..jaki mozna miec lot z takiego lv ^^ pomysl zanim cos powiesz.

Bilbo12 11-08-2004 18:22

Cel w tibii

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Basiak
Bardzo ładne ss... Widze ze tylko u nas na Aldorze jest taka nuda i nic sie nie dzieje... a przepraszam jeden palek na 8 lev wszedl w ogień... nic innego ciekawego sie nie zdarzyło po prostu lipa:(

U NAS NA HIBERNIE ZAWSZE JEST CO ROBIC
WIESZ CO BASIAK JAK SADZISZ ZE MASZ LIPNY LEVEL TO CHODZ NA
HIBERNE CHETNIE CI POTOWARZYSZE.NAWET JAK WYSZLEM NA MAINA
W AB ZAATAKOWAL MNIE PK MIALEM CO ROBIC UCIEKAC DO DEPO
CISNAL MNIE Z EXPLOSION URATOWAL MNIE JAKIS KOLO
A JA I TAK CHCE SIE ZEMSCIC I GO ROOKOWAĆ TEGO PKa.
Noi mam co do roboty no nie TERAZ EXPIE I MAM DOPIERO 14LEVEL
NO CÓŻ I TAK SIE ZEMSZCZE. WIDZISZ KAZDY MA JAKIS CEL W ŻYCIU TIBII

Oszust 23-08-2004 19:40

Gratuluje ci ze wytrzymales tak dlugo, szkoda ze cie strapowali :(
A bylo warto chociaz :P

Rothes 23-08-2004 20:09

Dlaczego ja przestałem grać na hibernie? Chociaż bym sobie popatrzyl... :P

Bardzo fajna rzecz z ta wojna :) i ss'ki ciekawe. Jak jeszcze raz będziecie organizować wyślijcie mi PW to wejdę popatrzeć :).

A tak wogóle to Beny ja ciebie zapamiętałem głównie z tego, że często wchodzisz w dziury bez liny :P (ile razy chodziłem cię ropnąć? :P). Śmieszne jest jeszcze to, że na początku zobaczyłem Beny Avalon'Shade a nie Benny ;) i myśle sobie, że walczyły lvl 8-15, a więc co tu robi sorc na 31? :P

Pozdrowionka dla wszystkich

P.S. Oczywiście + do reputacji dla Beny'ego i Youri'ego za zamieszczenie ciekawych ss'ow :).

Edit: Dla Youri'ego dałem, ale dla Beny'ego nie mogę :(... nie ma tej opcji :(

Utheer 26-11-2004 13:18

War

:D Fajna wojna tez bym sie pona*******ał!

slimaczek 03-12-2004 10:37

Mozesz poprawic link do filmu? bo znowu nie dziala :(

Paladyneczek (hiberna) 03-12-2004 15:48

jak bym ja byl tam moiom medem.......40 knight z 80 cluba :P to bym cala venore w piach... ale coz gratz przetrwania do konca i kleski w walce ...:)
tam ten thee omer to kumpel z klasy (padl na samym poczatku bo mial yellow hp :P)

bolecki 03-12-2004 17:06

Omg

Ciekawe czy to było naprawde czy na teście............
Ale ten skill co wckoczył na tej bitwie temu palkowi to mnie totalnie rozłożył na łopatki.........ale i tak te screeny są zaje.......lepiej niech nie będe przeklinac :p

NeW.....BoLo :)

Sajmon78 03-12-2004 19:14

Super uwielbiam wojny

no ladnie ale szkoda ze takie rzeczy dzieja sie zadko :(
wiecej takich ssow :]

Wojtek Wymiatacz 08-12-2004 21:32

teraz żałuje mojego wyboru

szkoda że gram na harmoni bo miom palkiem bym zabiłpołowe venore i thais
i poco ja brałem harmonie :(
:( :( ???????????????????????????????????????????
22 lvl skille mizerne alebym sie zabawił (fajna wojna do 15 lvl to ja bym był królem no ale by była zabawa :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Royal_Knight 01-03-2005 19:49

Dobra Robota!!!

Hehe!!! Brawo Venore!!! kocham to miasto

>>>>>VENORE RULEZZZ :evul: :evul: <<<<<

Rose~ 01-03-2005 19:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wojtek Wymiatacz
szkoda że gram na harmoni bo miom palkiem bym zabiłpołowe venore i thais
i poco ja brałem harmonie :(
:( :( ???????????????????????????????????????????
22 lvl skille mizerne alebym sie zabawił (fajna wojna do 15 lvl to ja bym był królem no ale by była zabawa :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

No wiesz podniecasz sie -.- przyszedl by jakis wiekszy lvl i bysmy widzieli jaki jestes krol ;p

Acid 01-03-2005 19:55

SPOX, zdjęcia fajne, przepadam za takimi wojnami. Tylko link do filmiku nie działa popraw to bo bardzo chce obejrzeć!!

dziewka 01-03-2005 21:09

jak widac swietnie się trzymałeś - gratz!

Acid 02-04-2005 14:23

Odświeżam temat z zapytaniem, kiedy odbędzie się nastepna taka wojna.

Dark Mike 02-04-2005 15:16

dlugo przetrwales choc tak duzo ludzi cie atakowalo ciekawe ile banow poszlo :P

Qbshtall 26-04-2005 17:40

yeah

Nieźle, najlepsze są momenty gdy do wojny wkroczył bug, GS, dragon i inne potworki ;) nie mogę się doczekać wojny na Shiverze... :]

Jednooki Bałwan z Kosmosu 26-04-2005 19:41

Hehehe bylem za venore :) :evul:

Zaphi 21-05-2005 13:09

hehehe

No fajny pomysł w końcu gracze o małym zakresie doświadczenia i umiejętności (n00bki :p ) też muszą mieć swoje 5 minut ;)

@up up
Wojtek Wymiatacz <= o boshe, że też takie dzieci się rodzą

Nie rozumiesz że to była wojna dla lvl 15- ??
A takich graczy jak ty na non pvp jest mase i każdy mówi sobie : o tak ja tam byłbym najlepszy z moim 20 lvl który zdobywalem pól roku, a w dodatku byłbym królem ....

Mikan 03-09-2006 20:09

:d

heh ostro zebym ja tam byl bym walnal Ue i padaja all :) ;/ lipa nie moge ogladnac filmu;/

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:20.