![]() |
Cytuj:
|
Cel w tibii
Cytuj:
WIESZ CO BASIAK JAK SADZISZ ZE MASZ LIPNY LEVEL TO CHODZ NA HIBERNE CHETNIE CI POTOWARZYSZE.NAWET JAK WYSZLEM NA MAINA W AB ZAATAKOWAL MNIE PK MIALEM CO ROBIC UCIEKAC DO DEPO CISNAL MNIE Z EXPLOSION URATOWAL MNIE JAKIS KOLO A JA I TAK CHCE SIE ZEMSCIC I GO ROOKOWAĆ TEGO PKa. Noi mam co do roboty no nie TERAZ EXPIE I MAM DOPIERO 14LEVEL NO CÓŻ I TAK SIE ZEMSZCZE. WIDZISZ KAZDY MA JAKIS CEL W ŻYCIU TIBII |
Gratuluje ci ze wytrzymales tak dlugo, szkoda ze cie strapowali :(
A bylo warto chociaz :P |
Dlaczego ja przestałem grać na hibernie? Chociaż bym sobie popatrzyl... :P
Bardzo fajna rzecz z ta wojna :) i ss'ki ciekawe. Jak jeszcze raz będziecie organizować wyślijcie mi PW to wejdę popatrzeć :). A tak wogóle to Beny ja ciebie zapamiętałem głównie z tego, że często wchodzisz w dziury bez liny :P (ile razy chodziłem cię ropnąć? :P). Śmieszne jest jeszcze to, że na początku zobaczyłem Beny Avalon'Shade a nie Benny ;) i myśle sobie, że walczyły lvl 8-15, a więc co tu robi sorc na 31? :P Pozdrowionka dla wszystkich P.S. Oczywiście + do reputacji dla Beny'ego i Youri'ego za zamieszczenie ciekawych ss'ow :). Edit: Dla Youri'ego dałem, ale dla Beny'ego nie mogę :(... nie ma tej opcji :( |
War
:D Fajna wojna tez bym sie pona*******ał!
|
Mozesz poprawic link do filmu? bo znowu nie dziala :(
|
jak bym ja byl tam moiom medem.......40 knight z 80 cluba :P to bym cala venore w piach... ale coz gratz przetrwania do konca i kleski w walce ...:)
tam ten thee omer to kumpel z klasy (padl na samym poczatku bo mial yellow hp :P) |
Omg
Ciekawe czy to było naprawde czy na teście............
Ale ten skill co wckoczył na tej bitwie temu palkowi to mnie totalnie rozłożył na łopatki.........ale i tak te screeny są zaje.......lepiej niech nie będe przeklinac :p NeW.....BoLo :) |
Super uwielbiam wojny
no ladnie ale szkoda ze takie rzeczy dzieja sie zadko :(
wiecej takich ssow :] |
teraz żałuje mojego wyboru
szkoda że gram na harmoni bo miom palkiem bym zabiłpołowe venore i thais
i poco ja brałem harmonie :( :( :( ??????????????????????????????????????????? 22 lvl skille mizerne alebym sie zabawił (fajna wojna do 15 lvl to ja bym był królem no ale by była zabawa :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( |
Dobra Robota!!!
Hehe!!! Brawo Venore!!! kocham to miasto
>>>>>VENORE RULEZZZ :evul: :evul: <<<<< |
Cytuj:
|
SPOX, zdjęcia fajne, przepadam za takimi wojnami. Tylko link do filmiku nie działa popraw to bo bardzo chce obejrzeć!!
|
jak widac swietnie się trzymałeś - gratz!
|
Odświeżam temat z zapytaniem, kiedy odbędzie się nastepna taka wojna.
|
dlugo przetrwales choc tak duzo ludzi cie atakowalo ciekawe ile banow poszlo :P
|
yeah
Nieźle, najlepsze są momenty gdy do wojny wkroczył bug, GS, dragon i inne potworki ;) nie mogę się doczekać wojny na Shiverze... :]
|
Hehehe bylem za venore :) :evul:
|
hehehe
No fajny pomysł w końcu gracze o małym zakresie doświadczenia i umiejętności (n00bki :p ) też muszą mieć swoje 5 minut ;)
@up up Wojtek Wymiatacz <= o boshe, że też takie dzieci się rodzą Nie rozumiesz że to była wojna dla lvl 15- ?? A takich graczy jak ty na non pvp jest mase i każdy mówi sobie : o tak ja tam byłbym najlepszy z moim 20 lvl który zdobywalem pól roku, a w dodatku byłbym królem .... |
:d
heh ostro zebym ja tam byl bym walnal Ue i padaja all :) ;/ lipa nie moge ogladnac filmu;/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:20. |