![]() |
Hmm... Idź pgoraj w kosza, na basen czy jezioro. Skocz na piwo. Rób cos konstruktywnego... Nie wiem!
|
Ja tam zawsze robie takie rzeczy :
1. Ide na rower z kumplami. 2. Jeżeli kumpli nie ma to ide do biblioteki i wypożyczam pierwsze lepsze fantasy. 3. Można się bawić w grafice koomputerowej. 4. Chodzę na basen bo akurat morze za daleko ^^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
ja gdy sie nudzi jade na rowerze nad jezioro bo mam blisko polecam :) a jezeli niemasz jeziora to rower/pilka/kosz ogolnie jakies sporty albo gdy masz kase mozesz sie zajac jakims hobby np kupic akwarium i sie 'pobawic' a troche roboty przy tym jest :) |
Przy większej ilości czasu można mieć naprawde sporo możliwości, od uprawiania sportów, poprzez medytacje, czytanie aż po zabawe z pc. Trzeba mieć tylko warunki i chęci.
|
Na zbieraniu truskawek 4 godz. dziennie możesz zarobić 20 zł. Posiedzisz troche,kasa się trzepie,a ty zbijasz nudę.
Albo : Kup sobie 1500 częściowy Amerykański okręt wojenny i idź z Bogiem :p Kup sobie deskorolkę jak ktoś powiedział i pobaw się nią troche. Sam pisz książke,a nie do biblioteki :S |
Idź w dzien na d jezioro z kumplami a wieczorem na boisko. Możesz iśc do biblioteki po ksiażkę (nie gryzie!) albo po prostu spij do 12 potem opalaj sie do 18 a na wieczór pobij matke krzesłem ;p
|
Ja sobie kupiłem puzzle. Wodospad 45.000 elementów. Wciąga i to nieźle.
A jak nie to kup bułke tartą i sobie chleb ułóż. |
A moze zajmij sie elektronika?Bardzo fajna rzecz,i wcale nie takie to straszne jak wszyscy mysla.Znajdz jakac dobra strone o elektronice[znam,ale nie dam :> ],naucz sie czytac schematy,sciagaj je i traw sobie uklady scalone w kwasie :> .Sam dopiero zaczynam,ale jest super.Beda ci do tego potrzebne : metalowa/szklana kuweta,lutownica smd ,cyna,troche kwasu,no i oczywiscie elementy elektroniczne-To wszystko dostaniesz w sklepach elektroicznych.Oczywiscie nie rob plytek tylko po to,by je robic,mozesz np kupic sobie pare diod,znalzezc schemat przetwornicy i ja wytrawic,w celu ich zasilania-To tylko banalny przyklad,a mozesz zrobic duzo,duzo wiecej-Polecam.
|
z podanych propozycji zainteresowały mnie dwie - czytanie Sapkowskiego i puzzle :P pierwszą z nich już realizuje (1 tom Wiedźmina prawie za mną :D) a puzzle mam zamiar sobie sprawić ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:53. |