![]() |
Cytuj:
Lol mam z ciebie polewe co za plebs zal mi ciebie koles jak to nie mialo byc smieszne to nie znasz innych okreslen ? Dziecko w tibie tylko umiesz grac? Moze zamiast smieszne to mialo byc nie smieszne? No comments :D:baby: |
Cytuj:
Film mi się nie podoba (Nie chodzi o to, że "nie śmieszny" poprostu mi się nie podoba i tyle) i co? Jestem z "plebsu"? Żałosne.... |
Kolejny zalosny film... nie mialo byc smieszne (nawet nie bylo), ciekawe tez nie bylo (ciekawsze juz sa audycje w Radiu Maryja)... I znowu 0 pracy...
BTW. To juz drugi Twoj film, ktorego tematem jest "robienie loda" etc... masz jakies kompleksy i chcesz sie tym pochwalic?... |
Nie mialo byc smiesznie.. hmm to pewnie mialo byc zalosne ? No to Ci wyslo ;) gz ii za to ci daje -1/10 za film:confused:
|
Cytuj:
Wiesz co to plebs? Bo chyba nie... Czy umiem tylko w Tibię grać? A co to ma do rzeczy? Dziecko, klnąć tylko umiesz? btw, nie wierzę że masz taką postać jaką masz po avatarkiem |
Kogielmogiel
Cytuj:
Cytuj:
Film nie miał być śmieszny a jakoś Monice się podoba. Dziwne chyba jej receptory czegoś nie szczaiły joke hahahahaha . Żaden z filmików mi się nie podoba. 1. Zarabia na itemy w Real = przeróbka kultowego filmiku ! 2. Roki = dno obrazek i głos 3. nie pamiętam tytułu ale tez nie był śmieszy już lepsze teksty za oknem lecą. @co do tego filmu To jaki miał być ten filmik ??? Jeśli roki pasuje do kumpla a filmik nie jest śmieszny to było dać to tylko dla kumpla . żal.pl ,smutek.pl Cytuj:
Masz deklinacje do konfabulowania chłopcze :D . (z niektórymi nie można porozmawiać na poziomie , ale się mówi trudno) Ps.super masz stronke www (pasuje do ciebie) |
Cytuj:
plebs.pl haha :D |
Zgubiłem się
To już nie wiem jakie to miało być... :p
|
Ja tyle powiem [...]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:55. |