Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   Runar!!!??? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=84626)

Acit 13-07-2006 19:07

Jezeli juz mam uzywac tej metody .. tam nie ma zadnych schodkow .. chyba ze chodzi ci o Main .. A nie latwiej byloby zamykac drzwi otwierac walic zamykac itd .. ?

Erhion 13-07-2006 19:07

Jak dla mnie to jest fake. Kolejna próba wywołania afery w stylu: HURRA MAM SoF ZABIŁEM MINOMAGA. :baby:

Quest jest zamknięty i dajmy sobie spokój.

Dziwne, że nie pokazał numeru klucza. To daje powód, by mu nie wierzyć. Przynajmniej ja nie uwierze. ;)

Zalgadis 13-07-2006 19:08

dlaczego niepokazał wszystkiego tzn. loota chat channel eq paskow battle vip itp.?
up@ racja może to kluczyk do training room'a :D

Refugin 13-07-2006 19:20

Acit - moze i twoja metoda jest dobra .
Bloodwin - ile razy mam mowic ze nic nie zostalo zamkniete nie umiesz czytac ?
Zalgadis - sorry zle mnie zrozumiales :-/. Chodzi mi oto ze nic nie zostalo zlikwidowane chodzi mi o questy.

Zalgadis 13-07-2006 19:32

ReFuGiN@masz racje
żaden quest(oprócz demon legsów)nie został zlikwidowany
tylko utrudniony
w przypadku spike sworda klucz mógł zostać ukryty w innym miejscu
z inną obstawą potworków np. kilku mino blokujących ci droge do speamanów ktorzy w ciebie nawalają xD
kto wie rookgard niezostał jeszcze cały odkryty
50% tibii niezostało odkryte
60% pohu niezostało odkryte
moim zdaniem z 20-30% rooka niezostało odkryte
@A W PIŁKE GRAM B. DOBRZE ;P

Erhion 13-07-2006 19:45

Refugin umiem czytać tylko to co napisałem to było moje zdanie co do tego screena i tego questa.

Jak dla mnie ten quest albo jest nieaktywny (może kiedyś wróci) i zostały do niego wskazówki (może nawet klucz, ale drzwi i tak nie otworzy), albo został całkowicie zamknięty i nie da się go zrobić.

A skoro to nie fake to czemu nie pokazał tego wszystkiego co napisał Zalgadis? ;)

Albo nie zrobił filmu?

Zalgadis 13-07-2006 19:59

UP@Pewnie pamiętasz tego fake'a co taka jedna niby miała bots of waterwalking?
ona poprostu siebie wycieła i wkleiła obok ss'a
tak wyglądała mniej więcej na zdjęciu obok ss'a( u mnie ss'a niema bo niema)
http://img189.imageshack.us/img189/4...auo00747tv.jpg
a tu jakby to wyglądało całe obok ss'a
http://img349.imageshack.us/img349/5772/uo00744eh.jpg

Lumpus12 13-07-2006 23:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Refugin
ach boze nie wytlumaczylem sie jasno widze chodzi mi o to ze walniesz z posion arrowa w minomaga i uzwasz life fluid i uciekasz na gore po schodkach asz do skutku :)

Eeee, po jakich schodkach ??:confused:
mi sie zdaje ze to fake bo chest stoi w innym miejscu chyba i nie tylko;) :]

Erhion 14-07-2006 10:06

Zalgadis wiem jak to ludzie robią fake. Sam bym zrobił jakbym chciał i bym wcisnął, że mam np. demon legsy na 20 lvl.

Lumpus12 po żadnych schodkach. Ktoś tam się pomylił. :)

Dla mnie to fake i tyle. B)

Czarny Mustang 14-07-2006 18:00

Nic nie wiemy na pewno

ehh... nie ma dowodów które na 100% potwierdzają lub zaprzeczają tezie, iż ów człowiek był tam i pokonał tego minomaga. Ale moim skromnym zdaniem jest to jednak fake :p Ma się te przeczucie :]

Uriziel 14-07-2006 18:52

omfg któryś gostek up powiedział że chest nie stoi na swoim mijescu
-3 problemy
- Nieda sie zobaczyc normalnego miejsca polozenia chesta bez odpowiedniego bota, czyżbys jakiegos uzywal?
-To nie jest quest box, jak dasz na niego look pokazuje ci sie pojemnosc,
-Mino mag potrafi przesuwać skrzynie

SpAyKeR 15-07-2006 00:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bloodwin
Jak dla mnie to jest fake. Kolejna próba wywołania afery w stylu: HURRA MAM SoF ZABIŁEM MINOMAGA. :baby:

Quest jest zamknięty i dajmy sobie spokój.

Dziwne, że nie pokazał numeru klucza. To daje powód, by mu nie wierzyć. Przynajmniej ja nie uwierze. ;)

Człowieku Ty wiesz co znaczą słowa dowody? Jeżeli wiesz co znaczą te słowa, to do cholery jasnej podaj mi chociaż jeden jakiś dowód na to iż ten quest został zamknięty ?

Minsc Of Jamera 18-07-2006 16:50

To logika!

To fotomontarz!!! Dla jakiegoś speca,takie fotomintaż to łatwiutkie. Szczególnie, że numer key zamalował (nie trzeba być geniuszem,żeby zganąć liczbę: 4600). Temat jak dla mnie do bloknięcia

Punissherr 18-07-2006 17:16

ubic mino mag..

..a moj kumpel na rl tibi (40 pall) raz wziol "box" ustal na niego obok mino maga (w minwiald sry nie wiem jak sie pisze xP) i mono mag magi nie walil bo widzial tylko box tak mi sie wydaje jak macie jakiegos palka / sorca z dobrym mlvl wezcie explo ustancie na box'ie i mino mag was nie wali
@az do 3 posta
wyprzedzilem cie o 1 sekunde to znaczy ze za wolny jestes :PP

Hakuoh 18-07-2006 18:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Punissherr
..a moj kumpel na rl tibi (40 pall) raz wziol "box" ustal na niego obok mino maga (w minwiald sry nie wiem jak sie pisze xP) i mono mag magi nie walil bo widzial tylko box tak mi sie wydaje jak macie jakiegos palka / sorca z dobrym mlvl wezcie explo ustancie na box'ie i mino mag was nie wali
@az do 3 posta
wyprzedzilem cie o 1 sekunde to znaczy ze za wolny jestes :PP

Co on powiedział? Bo nic z tego nie rozumiem.

Alessandro Del Piero 18-07-2006 18:38

Mówi, że jego kolega jak stał na boxie to go mino mag nie umiał trafić ;) xD

Pan Qba 18-07-2006 20:53

A sie tak da?:baby:

Kshaq 18-07-2006 22:50

@up
Stanąć na boxie się da :D Ale czy Mino mage nie będzie cię trafiał. Coś wątpie w to troche.. Ale cóż. Trzeba sprawdzić na mainie.

Hakuoh 19-07-2006 08:38

A mnie sie wydaje, że to tylko chora wyobraźnia. To tak jak stoisz na boxach i FD nie może w ciebie trafić -.-''

tomektrz 19-07-2006 16:55

A tymczasem ja sprawdziłem tego Runara.
Knight, 22 lvl, gra na Antice i mieszka w Thais. Ma FACCa. Na jego accouncie nie ma innych postaci. To chyba na tyle.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:00.