![]() |
jak na 1 fake to zarombiście widać że jestes bardzo pomyslowy czekam na nastepne odcinki w twoim wykonaniu
|
Fajne
To twój pierwsze fake?? Genialny! czekam na następny odcinek!
|
To naprawde twuj pierwszy fake wygląda jakbyś robił fake od kilku lat...
Czekam na dalsze częsci. |
Nieźle. Podoba mi się. Choc byłoby lepiej, gdybyś starał sie wyeliminować udział błedów ortograficznych... Trochę psują obraz całosci. Tymczasowo, na zachęte, 7/10. Uwierz mi, to dużo.
|
Fajny Fake 9/10:p
|
Bardzo fajny fake. 8/10. Rób dalej, bo robisz to naprawde spoko, fabułe wybrałes doskonałą ;)
|
@Ignatius Fireblade: No niestety te głupie błędy ;/ W tej części znalazłem na razie tylko 'zabujca' i już to poprawiłem. Odcinek 4. już prawie skończyłem więc już za późno (mimo to jeszcze przejrzę jak skończę w poszukiwaniu błędów), ale już w 5. odcinku będę sprawdzał tekst w Wordzie. Dłużej potrwa praca, ale błędów nie będzie :)
|
Vitold to pedalskie imie a rick to imie z mody na suke więdz to jest ogólnie hujowe i mi sie niepodoba!
|
Ładne, ciekawe i pierwsze :) czekam na następne części.
|
łądnie, ładnie
podoba mi sie grafika - spoko efekty - dobre fabuła - good teksty - ujdą w tłoku Dobra robota |
fajne to jest rob wiecej jak na 1 fake to wymiatasz
|
Nie jestem specjalistą,ale podobają mi się Twoje fake'i i na pewno będe tu zaglądał żeby zobaczyć jak to się skończy.
|
more!
10/10 |
Spoko8o daje 10/10 bo to pierwszy ras.
|
Wszystkie fake`i zej*****e widać że masz talent.
A ponieważ to twoje pierwsze prace to 10/10 ;] |
;/ Beznadzieja jak serial brazylisjki :D najbardziej narazie mi sie z elfami fake podobal
|
ZARABISTY fake stary jak na twój 1 fake to jest zarąbisty jesteś genialnym fake'iowcem ocena 10+/10 czekam na kolejne odcinki ej a może byś mnie wzioł do fake? ;> jak tak to nick Milak
|
Extra rób dalej bo hunted :D
|
Miodek. Nie dość, że to twój pierwszy fake, jest lepszy niż nei jeden fake twórcy obednego tu od dawna. nalałem tylko jednego babola - kiedy Vitold wziął siekier z beczki to w tej beczce nie ma śladu wbicia.
Jak dla mnie fabuła nei jest oryginalna, ale przyjemnie się ją czyta. Nieużo efektów - tylko w miejscach potrzebnych. Zasłużone 9/10 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:13. |