Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Osiol221
Zuvuxon jak by¶ nie widział to za rsa mog± cie zabić zawsze , i mog± znale¶ć prosty powód np. Masz Rsa bo zadużo zabijasz i mog± cie zabić za PA. A ty na 75 lvl zachwoujesz sie jak dzieciak który twierdzi że jest ¶więta krow± i cie nie mog± zabić w dodatku jak masz rsa... :( i nie udawaj takiego twardziela że ci tego Eq nie szkoda.
|
Czy ja twierze ze mnie nie mog± zabic? Kazdy mnie moze zabic nie mowie ze nie. Tylko nikt nie ma powodu zeby nie zabijac. Teraz akurat byl powod, bo bylem z tetrem na demcach i bylem jego blokerem ( w dodatku rs - to Juffs zaproponowal zeby mnie rowniez zabic ). Szkoda mi eq ale nic sobie z tego nie robie, pierdziele czlowieku sam zapracowalem na te eq i je stracilem. Ale na hu.ja mam plakac z tego powodu? Nie umarla moja siostra, nie bede plakał. I na dodatek mam takich kumpli na Kyrze co zawsze mi pomog±.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Stefan Wichura
zgadzam sie z toba bo pewnie jak cie ubili i straciles taki eq to sie zaplakales i zachlastales na chacie i dreczylo cie pytanie "po co ja to zakladalem" ale w sumie to tylko 400k ~~ ;)
|
Widziales jak plakalem? "bo pewnie" to ty przy porodzie upadłes na posadzke, bo po twoim tołku myslenia widze ze masz nie po kolei w głowie. 400k - 5 dni siedzenia w kopalni ( oczywiscie nie 24h non stop ).
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DaNiO149
¦mieszne i żałosne... Zuvuxon niezly uhing <bot plx??>
|
Niestety, to tylko moja prawa r±czka.
|