Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   gdy tetro na demonach ;) fajny film z kyry (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=84823)

Kuvith 14-07-2006 10:24

Eee, mi film nie chodzi...

Dwik 14-07-2006 10:34

Niechodzi się z takim eq z rsem nawet w czasach największego pokoju. Zawsze może zdarzyć się jaka¶ noob akcja podczas której łatwo to stracić. Z tego co czytałem na tibia.de, wczesniej Zuvuxon dropn±ł identyczne eq na lvlu 75 gdy oni go wtedy zabili. Krótko mowi±c idioci zabici na demonach.

Zuvuxon 14-07-2006 14:30

Nie bylo zadnej wojny to nikt nie mial powodu zeby zabijac mnie. Stracilem g legi mms i dsm - tego nie licze bo to smiec. Stracilem itemy na okolo 400k nie placze z tego powodu poniewaz to jest tylko gra, jak Last Stand wygra wojne to sie wypłac± i itemki odzyskam. Jak widze komentarze typu;

Omg co za idiota nakladal takie eq i to wszystko stracil o,o
Boze ja bym sie zalamal !

... to mi sie plakac chce. Powodzenia dla takich ludzi moze sie kiedys z tego wylecz± -.- n/c pzdr.

ZuK 14-07-2006 14:59

Niezły lot z tego ziomka :cup: :cup: :cup:

michalll 14-07-2006 15:55

Filmik sux bo miała być pokazana śmierć Tetra a nie blokera :p

voperiamus 14-07-2006 15:56

Jaki idiota ! Aol na reda ? Co mu da Aol ? I tak aol wypadnie co to za noooooob
jak ja mialem reda tochodzilem w letaher secie :D Praktycznie nie wychodzilem z dp

Dandey 14-07-2006 21:04

o0

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -=DanieL=-
Jakbyś nie widział dalej to pisał, że on idzie na anni. Czyli nie jest cheaterem bo uzywa bota only na anni (jak chyba wszyscy co idą na anni).

I tu sie mylisz, nie wazne czy ktos uzywa bota przez chwile czy kazdego dnia. Uzycie bot=CHEATER. Wiele osob zapewne sie z tym zgodzi.A tak wogole Ci co chodza na anni z botem to wiekszosc z nich uzywa bota na codzien :) Znam sporo takich osob z tibi zarowno jak i z rl. Pozdro;)

Dwik 14-07-2006 21:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dandey
I tu sie mylisz, nie wazne czy ktos uzywa bota przez chwile czy kazdego dnia. Uzycie bot=CHEATER. Wiele osob zapewne sie z tym zgodzi.A tak wogole Ci co chodza na anni z botem to i tak uzywaja bota na codzien :) Znam sporo takich osob z tibi zarowno jak i z rl. Pozdro;)

A mnie wku.r.wiaj± osoby które pisz± takie posty. Sam doszedłe¶ w Tibii do <50lvla, do 100 nigdy nie dotrzesz więc twoje wypowiedzi na temat możliwo¶ci i koniecznosci uzycia bota na 100 lvlu sa gowno warte. On na jednym deadzie drop bpka na anni to jakies ~80k (uhy, m-ringi etc) + 50k blessy to pieniadze jakich w zyciu nie widziales.
@Zuvuxon
Zas jesli przegracie wojne to nic nie odyskasz + jestes kicked out z serva bo zaplacic nie masz "czem".

Dandey 14-07-2006 21:21

pfff...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dwik
A mnie wku.r.wiają osoby które piszą takie posty. Sam doszedłeś w Tibii do <50lvla, do 100 nigdy nie dotrzesz więc twoje wypowiedzi na temat możliwości i koniecznosci uzycia bota na 100 lvlu sa gowno warte. On na jednym deadzie drop bpka na anni to jakies ~80k (uhy, m-ringi etc) + 50k blessy to pieniadze jakich w zyciu nie widziales.
@Zuvuxon
Zas jesli przegracie wojne to nic nie odyskasz + jestes kicked out z serva bo zaplacic nie masz "czem".

Jakby cos to juz do 64 :p I nie mow mi jakich ja pieniedzy w zyciu nie widzialem bo bardzo bys sie zdziwil. I mam to gdzies czy ktos musi uzyc koniecznie bota czy nie. Zaczynajac gre w Tibie kazdy musial sie zobowiazac do przestrzegania zasad Tibia Rulez. Kazdy kto lamie punkt w ktorym jest napisane wyraznie czarne na bialym ze nie mozna uzywac botow, jest cheaterem. A jesli w*****aja Cie takie osoby co pisza posty jak ja, to proste nie komentuj ich i nie czytaj takich posotow. I nastepnym razem jak ktos sie czepi mojego commenta niech sie zastanowi 2 razy za nim napisze cos beznadziejnego jak ty ;)

Moppy 14-07-2006 21:33

lol, baljong ma jeszcze wiekszo¶ć z nas w vipach xD (

imexus 14-07-2006 22:26

a ja zadam inne pytanie, pod jaki tibicam jest ten film ?
i przy okazji z kad go sciagnac, z gory ty

Dunczyk 14-07-2006 23:07

imexus
http://tibicams.tibianetwork.net/en/links
Pobierasz TibiCAM 7.72.mda*****

Osiol221 14-07-2006 23:08

Lol

Zuvuxon jak byś nie widział to za rsa mogą cie zabić zawsze , i mogą znaleść prosty powód np. Masz Rsa bo zadużo zabijasz i mogą cie zabić za PA. A ty na 75 lvl zachwoujesz sie jak dzieciak który twierdzi że jest święta krową i cie nie mogą zabić w dodatku jak masz rsa... :( i nie udawaj takiego twardziela że ci tego Eq nie szkoda.

potrzebny 14-07-2006 23:10

¶wietny loot -.- gratz for em

Stefan Wichura 14-07-2006 23:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Osiol221
Zuvuxon jak by¶ nie widział to za rsa mog± cie zabić zawsze , i mog± znale¶ć prosty powód np. Masz Rsa bo zadużo zabijasz i mog± cie zabić za PA. A ty na 75 lvl zachwoujesz sie jak dzieciak który twierdzi że jest ¶więta krow± i cie nie mog± zabić w dodatku jak masz rsa... :( i nie udawaj takiego twardziela że ci tego Eq nie szkoda.

zgadzam sie z toba bo pewnie jak cie ubili i straciles taki eq to sie zaplakales i zachlastales na chacie i dreczylo cie pytanie "po co ja to zakladalem" ale w sumie to tylko 400k ~~ ;)

=eQQ= 15-07-2006 00:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dandey
Jakby cos to juz do 64 :p I nie mow mi jakich ja pieniedzy w zyciu nie widzialem bo bardzo bys sie zdziwil. I mam to gdzies czy ktos musi uzyc koniecznie bota czy nie. Zaczynajac gre w Tibie kazdy musial sie zobowiazac do przestrzegania zasad Tibia Rulez. Kazdy kto lamie punkt w ktorym jest napisane wyraznie czarne na bialym ze nie mozna uzywac botow, jest cheaterem. A jesli w*****aja Cie takie osoby co pisza posty jak ja, to proste nie komentuj ich i nie czytaj takich posotow. I nastepnym razem jak ktos sie czepi mojego commenta niech sie zastanowi 2 razy za nim napisze cos beznadziejnego jak ty ;)

Cytuj:

Data dołączenia: 11 04 2006
Lokacja: Kleszczów
Imię: Dandey
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Refugia
Cytuj:

Name: Dandey
Sex: male
Profession: Sorcerer
Level: 44
World: Refugia
Residence: Thais
Last login: Jul 13 2006, 18:59:14 CET
Account Status: Free Account
Liar?? ;) pwn3d

imexus 15-07-2006 08:45

i co mam zrobic z tym plikiem microsoft acces :>
@tibia 7.7.2.mda*****

DaNiO149 15-07-2006 12:57

¦mieszne i żałosne... Zuvuxon niezly uhing <bot plx??>

Dandey 15-07-2006 17:24

;p

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez =eQQ=
Liar?? ;) pwn3d

Jestem teraz Sorcererc poniewaz skonczyl mi sie pacc, a na tibia.pl nie niechce mi sie zmieniac statusu :p

Zuvuxon 15-07-2006 17:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Osiol221
Zuvuxon jak by¶ nie widział to za rsa mog± cie zabić zawsze , i mog± znale¶ć prosty powód np. Masz Rsa bo zadużo zabijasz i mog± cie zabić za PA. A ty na 75 lvl zachwoujesz sie jak dzieciak który twierdzi że jest ¶więta krow± i cie nie mog± zabić w dodatku jak masz rsa... :( i nie udawaj takiego twardziela że ci tego Eq nie szkoda.

Czy ja twierze ze mnie nie mog± zabic? Kazdy mnie moze zabic nie mowie ze nie. Tylko nikt nie ma powodu zeby nie zabijac. Teraz akurat byl powod, bo bylem z tetrem na demcach i bylem jego blokerem ( w dodatku rs - to Juffs zaproponowal zeby mnie rowniez zabic ). Szkoda mi eq ale nic sobie z tego nie robie, pierdziele czlowieku sam zapracowalem na te eq i je stracilem. Ale na hu.ja mam plakac z tego powodu? Nie umarla moja siostra, nie bede plakał. I na dodatek mam takich kumpli na Kyrze co zawsze mi pomog±.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Stefan Wichura
zgadzam sie z toba bo pewnie jak cie ubili i straciles taki eq to sie zaplakales i zachlastales na chacie i dreczylo cie pytanie "po co ja to zakladalem" ale w sumie to tylko 400k ~~ ;)

Widziales jak plakalem? "bo pewnie" to ty przy porodzie upadłes na posadzke, bo po twoim tołku myslenia widze ze masz nie po kolei w głowie. 400k - 5 dni siedzenia w kopalni ( oczywiscie nie 24h non stop ).

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DaNiO149
¦mieszne i żałosne... Zuvuxon niezly uhing <bot plx??>

Niestety, to tylko moja prawa r±czka.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:17.