![]() |
Cytuj:
powodzenia na Candii i Menelli* *Menera ;] |
haha ale jajca dobrze :D ciekawe czy powstaną jeszcze światy e-pvp
|
LoL
potrzebne to jak dziura w plocie:/ ja chce pvp nowe a nie non;/ dupa dupa dupaX(
|
Cytuj:
i nie cicho sza tylko nawijac.. ;P wogole jest swietnie.. update ok.. ale troche zrypali wyglad potworów... i jeszcze 2 światy do tego.. no-pvp ^^ CiPsoFt.. we love you ;* |
szkoda ze non pvp :P
|
Menera ?? chyba Menela dla Menela :D <lol>
Powodzenia all:cup: |
heauheuaheau zoooooonk ;d no to leccie na te wasze wyczekiwane nowe swiaty ;-)
|
Siemka, jestem nowy :) a po co nowe pvp?
|
Użytkowników czytających ten temat: 61 (zarejestrowanych: 25, gości: 36)
;oooo |
wiecie moze za ile bedzie dla facc?
|
Hah, dobrze wam tak.
|
Eh.. ludzie
Boże i co z tego że Non-PvP? Niech robią jakie chcą, a że Wam to nie odpowiada to już wasz problem. Osobiście uważam, że jest dość światów PvP, wiekszości z Was chodzi tylko o to żeby być najlepszym na Servie, a jak się Wam znudzi to znowu będziecie grali tam gdzie jesteście. Zrobili by PvP i co by było z tego? Następny Tetro Aurelius? Który grał po 20h dziennie, żeby mieć najwyższy level,a teraz jest juz drugi o ile dobrze pamiętam i co ma z tego, że zasłynął bo był najlepszy, inny koles grał sobie lajtowo i wbił sobie level, później, ale przynajmniej wygląda jak człowiek, a nie jak niedozywiony, z okularami 5 calowymi i niewyspany nałogowiec.
|
Teraz?
A wahałem się czy nie założyć sobie postaci na nowym serwie. Tyle, że nie robili, więc postanowiłem zostać i juz zacząłem trenić... :( No ale może przynajmniej zwolnią się trochę expowiska na Honerze. ;)
|
Cytuj:
|
Myślę ze cipy musialy zrobic jakiekolwiek swiaty non-pvp bo jak wiemy ostatnio doszly 4 nowe pvp . :)
|
Fakkkkkkkkkkkkkkk Czy Kiedykolwiek Dzadza Pvp? :p
|
Ja czekam na PVP enforced:kat:
|
A kiedy i czy wogóle bedzie w tym roku PvP?....
;( ;( ;( |
kurde;/ mialem isc z qmplem na pvp atutaj lipa;/ mam nadzieje ze bedzie tak jak rok temu i ze poswtana za kilka dni pvp ]:-> pozostalo mi aby czekac i pkowac na furorze ;]
|
warte uwagi moim skromnym zdaniem z non-pvp to secura i refugia no i moze calmera choc tam nie gralem choc slyszalem ze przyjemnie sie gra. Co do topic'a malo mnie obchodza nowe swiaty bo jak narazie nie mam zamiaru zmieniac bo a po co ? respy zajete chyba ze wstajesz wczesnie z rana duze nasilenie PA itp itd (mowie o pvp ) a tym co wybieraja sie na nowe nonpvp czy pvp zycze szczescia ;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:31. |