![]() |
'Gold' ale ubaw! 8o
|
Dead Dragon (z copper shield quest)
|
nope (10 znakow)
|
Humm... Wyraz na E...
To mooooooooże... Hmm, no nie wiem. Ale strzelam, może trafię.. Elektroniczny zegarek ... Chociaż niee... to miało być o tibii i o rookgardzie ... Ale co może być na głupie E ! No właśnie... Ah TAK !! MAM TEN WYRAZ !! TO BĘDZIE... No jednak nic nie mogę wymyślić. Jak by to chodziło o Main, mogło by być Elder Beholder, a na rooku?? O JEEEEEE MAM... Energy Field !! Chyba wiecie, o co chodzi?? Pod Akademią jest tzw. sala treningowa, a na lewo od teleportu jest pomieszczenie z dwoma fieldami, fire i energy. Pozdrawiam |
doublet :-)
PS. Można się umówić, że kto poda wyraz, który wcześniej już się tu pojawił, otrzymuje punkt karny. Podobnie (aby się zabezpieczyć) można się umówić, że każdy kto wymyśli wyraz kończący się na literę, z której nie można ułożyć żadnego innego wyrazu przez następnego gracza (np. ń, x, y itp.) - także otrzymuje punkt karny. I wreszcie, możnaby się umówić, że w wyjątkowych przypadkach możliwe jest podanie wyrazu w ogóle związanego z Tibią (np. z mainem), jeśli nie można, bez "zarobienia" punktu karnego, podać wyrazu związanego z Rookgaardem. Co Wy na to? |
Tępak. <znaki>
[OFFTOPIC]YEA! JARI IS BACK! (i z czego się cieszyć? ;])[/OFFTOPIC] |
'Katana' :D
|
Amber ;-)
|
Rookgaard.
Rookgaard.
|
dwarf <10znak.>
|
odpowiedź:
fire |
Elf :D <10 znaków>
|
fishing rod ;-)
|
dixi <10 znaków>
|
Iglaue (ten kapitan z questa)
|
energy field [ są koło mino maga]
|
'Deer' :D.......
|
Rotworm's underground (Podziemia rotwormów)
UP and UPUP Uba były już wcześniej. |
Durny temat
... |
liczac to "d" na koncu to mozeee depo char :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:55. |