![]() |
Szkoda że sprzedałeś... aż zal mi ludzi co kupują i potem psują chary.. tego zapewne też zniszczą. Apropo dzis było battle Kh popadało troche
|
Kajn czemu to zrobiles? Bedziesz gral dalej na Berylii? Kurcze nawet nie wiem o co poszlo bo nie było mnie tydzień.. Ale powoli dochodze do tego jak to się stało z postów na tibia.com
|
Ja też to widziałem... jakiśdziesięcio latek cytuję "szukam gildi od durzego lewela mam 109 knighta ^^", COŚ TY ZROBIŁ?! Wolałbym koledze jakiemuś oddać zamiast takiemu noobowi sprzedać :(
|
Lepiej w sumie zarobić pare groszy. Ale szkoda best playera na serwie;p chodz kto wie możę ma innego chara?:> moze sam odpowie? ?:P
|
Cytuj:
|
nie wiem czy dobrze rozumiesz ale z twojej wypowiedzi wyniknelo jak ja bym byl w Lifestyle i ogarnial sobie;p ja nie jestem mam za słaby lvl ;p
|
Cytuj:
:glupek: ty moze jestes noobek. berylia jest spoko moze jest troche noobow ale nabewno nie wszyscy.X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( ][_, ([]) ][_, |
@up
Spokojnie toc to gangster :D no jeszcze jakas wojna noobow na berylii by sie przydala |
Heh ciekawy filmik. ;) A tak wogule ile tych wojenjuz bylo....B)
|
Cytuj:
|
Hehe pewnie jeszcze nie raz go udupią. Taki los tych co kupują hlvle przeważnie.
edit no i wypaplałem znowu padł teraz od 89ek:) |
Pf. Wojna na Berylii, to jest, odkąd ja tam grać zacząłem.
A zacząłem zaraz po tym, jak serwer powstał.. W gruncie rzeczy, to cały czas jest walka DT + psy VS reszta świata. Tylko pod innymi nazwami.. Rozwal.. Żeby nie to, że formerzy z DT przestali grać, mogłoby być dość ciekawie. Tak, jak było kiedys.. a teraz - teraz to bezsensu jest.. |
mylisz się że bezsnsu , teraz chociaz poexpic można , guardy zajmie się to ci nikt się nie wjebie a nie jak wtedy. pozdro
|
@UP: No i to mi się właśnie nie podoba..
Może dlatego że to ja byłem tym, który napada na kopalnie? Cholera wie.. Ale nudnawy z leksza jest taki spokój.. |
@up zal noob
|
@UP: LoL, a mozesz mi powiedziec dlaczego? Jak AO od*******ało PA to dobrze było, ale jak było drzewne DT, a Ty byłes po drugiej stronie barykady to Twym jedynym argumentem jest 'żal noob'..
Mi się podobały tamte czasy, stare dobre czasy.. bo byłem po innej stronie, niż większość z Was. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:43. |