Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Wojna na Berylii.. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=84891)

Guardian anubite 15-07-2006 22:03

Szkoda że sprzedałeś... aż zal mi ludzi co kupują i potem psują chary.. tego zapewne też zniszczą. Apropo dzis było battle Kh popadało troche

Martha 16-07-2006 00:20

Kajn czemu to zrobiles? Bedziesz gral dalej na Berylii? Kurcze nawet nie wiem o co poszlo bo nie było mnie tydzień.. Ale powoli dochodze do tego jak to się stało z postów na tibia.com

Mastermind Toothy 16-07-2006 11:23

Ja też to widziałem... jakiśdziesięcio latek cytuję "szukam gildi od durzego lewela mam 109 knighta ^^", COŚ TY ZROBIŁ?! Wolałbym koledze jakiemuś oddać zamiast takiemu noobowi sprzedać :(

Guardian anubite 16-07-2006 12:25

Lepiej w sumie zarobić pare groszy. Ale szkoda best playera na serwie;p chodz kto wie możę ma innego chara?:> moze sam odpowie? ?:P

Khazul 16-07-2006 19:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Guardian anubite
Ci co byli od combo to ich wykiwali i byli przeciw nim to jak miało wypalić:D:D
Royal Siwek on niewalczy chyba w wojnie.

Czyli mam rozumieć że nieźle ogarniacie osoby w gildii.... Gl w wojnie ;s

Guardian anubite 16-07-2006 19:38

nie wiem czy dobrze rozumiesz ale z twojej wypowiedzi wyniknelo jak ja bym byl w Lifestyle i ogarnial sobie;p ja nie jestem mam za słaby lvl ;p

bambus16 17-07-2006 01:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez adrian_gangster
hehe berylia sux serwer jak sie ciesze ze juz dawno tam nie gram same Noobki tam graja a kh od kand pamietam na botach a polacy na beryli to sa takie głupki ze zamiast ich wszystkich wybic i shuncic i rookowac to znowu porobia sabie z nimi gildie w której benda razem jak by nic sie nie stało jednym słowem BERYLIA SUX ale filmik niezły

:glupek:

ty moze jestes noobek. berylia jest spoko moze jest troche noobow ale nabewno nie wszyscy.X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(

][_, ([]) ][_,

Szkut 17-07-2006 10:44

@up

Spokojnie toc to gangster :D no jeszcze jakas wojna noobow na berylii by sie przydala

Teror Chiken 17-07-2006 19:43

Heh ciekawy filmik. ;) A tak wogule ile tych wojenjuz bylo....B)

Mastermind Toothy 17-07-2006 22:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Guardian anubite
Szkoda że sprzedałeś... aż zal mi ludzi co kupują i potem psują chary.. tego zapewne też zniszczą. Apropo dzis było battle Kh popadało troche

Nowy owner już padł...

Guardian anubite 17-07-2006 22:41

Hehe pewnie jeszcze nie raz go udupią. Taki los tych co kupują hlvle przeważnie.

edit

no i wypaplałem znowu padł teraz od 89ek:)

Gallar 18-07-2006 11:22

Pf. Wojna na Berylii, to jest, odkąd ja tam grać zacząłem.
A zacząłem zaraz po tym, jak serwer powstał..
W gruncie rzeczy, to cały czas jest walka DT + psy VS reszta świata.
Tylko pod innymi nazwami..
Rozwal..
Żeby nie to, że formerzy z DT przestali grać, mogłoby być dość ciekawie.
Tak, jak było kiedys.. a teraz - teraz to bezsensu jest..

Guardian anubite 18-07-2006 12:25

mylisz się że bezsnsu , teraz chociaz poexpic można , guardy zajmie się to ci nikt się nie wjebie a nie jak wtedy. pozdro

Gallar 21-07-2006 13:22

@UP: No i to mi się właśnie nie podoba..
Może dlatego że to ja byłem tym, który napada na kopalnie? Cholera wie..
Ale nudnawy z leksza jest taki spokój..

Kajn 21-07-2006 22:25

@up zal noob

Gallar 22-07-2006 13:42

@UP: LoL, a mozesz mi powiedziec dlaczego? Jak AO od*******ało PA to dobrze było, ale jak było drzewne DT, a Ty byłes po drugiej stronie barykady to Twym jedynym argumentem jest 'żal noob'..

Mi się podobały tamte czasy, stare dobre czasy.. bo byłem po innej stronie, niż większość z Was.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:43.