![]() |
wklajcie to wiecej ss z orc fortes dawajcie zachecam;]!
|
Chyba 10 raz to ogladam
|
Screeny lepsze od moich :P
Jutro ide na orc fortes z dobrym skałdem i nie wiem czy nie będzie screena z warlordem :D
|
Zdjencia mogom byc ;]
ale loot nie byl zbyt fajny ;/ only halberd co moze byc ciekawe zadnych s ringów albo w h ^^ :P fajne zdjencia |
No zdjęcia cool. Sam muszę się z kim¶ wybrać na Anticę n a orc fortess ( jest może kto¶ chętny ?? ) :P
jak tak to msg do dofuri :D lub adrinow Ps:Gratz nice Hunt |
Ładnie, ładnie...ale skoro jestescie na Eterni (czy gdzies tam na pvp), to znaczy ze macie lepsze skille, wiec na warlorda z tak± epika spokojnie mozecie, my bylismy z kolegami ostatnio, ale ostro było... na jednego zeszlo z 5-6 uhow :D twardy jest - loot taki przecietny ... ale zawsze jest satysfakcja z ubicia dobrego potwotrka.. :)
|
no brak mi słow ale takie zdjeca to ja lubie spox
wiecej takich |
Fajna jazda tam jest.
Apropo czy z EQ:K-set,w-helmet,fs,c-shield skille 55/55 i lvl 23 moge se bloknac badz zabic solo lidera? |
Cytuj:
|
heh... jezel chodzi o to przechodzenie potworkow przes roznego rodzaju fieldy wall'e itp. chcialem zabic zerka. (18 lvl sorc 32 magic lvl) wiem moze ktos powiedziec ze po jakiego H### ja sie pcham z takimi skillamoi na Zerki, ale ja go zablokowalem. on byl w korytazu o szerokosci 2 pol, postawilem 2 pola zeby nie przeszedl, i nawalam z hmm, i on tam biega w 1 i w droga strone. a ja non stop z hmm, juz on ma zolte i przechodzi przez fieldy, i mnie atakuje, ja sie caly trzese lapy mi lataja, wiadomo zerk szybki :/ i ciagle praktycznbi obrywalem a ze w tym czasie co prubowalem urzyc exura vita to on m nie udezal to nawet nie zdazylem sie leczyc :( zginolem.
A wiec mowie ze zerk na 100% moze przejsc przez fieldy nie wiem czy zawsze przejdzie czy dopiero jak porzadnie oberwie ale przechodzi :/ ( zawsze zabijalem zerki z sd, to nie mial szans , ale wymyslilem teporie z zablokowaniem drogi :/ zla teorie :( lol nie stosowac :p ) POZDRO!!! -Mako |
Screens very GOOD zwłaszcza ten test sd na liderze jak patrze na te screeny to qrczaczki chce zostać sorcem ale jakos takmi to do gustu nie bardzo :/
|
No to się nazywa niezły huncik :D Bardzo ładnie wam screeny wyszly tak ladnie pokazuja test sdków :)
WYPIERDASEK>Knight>lvl 23>Lunara (KNIHGT RULEZZZ!) |
Jak na moje oko screeny wyszły fajowo i nawet te test hity były wypasione. Ale ten ostatni SS jest najlepszy:
Blank rune - 150gp haha u¶miać się można. 8) |
No dobra chlopaki dzieki za wszystkie dobre slowa :)) . Niedlugo moze zamieszcze inne moje screeny (hellgate, draconia, moze motls) ,wiec bedzie wiecej do komentowania :D A propo tego screena z SD na smoku - zle napisalem. Nie byl to Nieudany SD test, tylko dobicie smoka do reszty hp :))
|
No to ja czekam na nastepne ss'y. :D
Mam nadzieje ze szybko sie pojawia :D |
Zdjęcia s± super. Też z kumplami lubie chodzic do orc fortess ale moj lvl nie za bardzo mi na to pozwala (28 sorc) Ale zawsze fajnie jest :D
|
a ja chccialem sie spytac ile Ty [mag/druid] masz skilli w swordzie i lvl??
|
zdjecia sa naprawde super:
x x x x x x x x x nom gratuluje |
Fajne ss
|
MOja pierwsza wyprawa zakonczyla sie piaskiem miale mwtedy 17 level i palek :) skile 48 dista . NIedlugo zamierzam wybrac sie na druga wyprawe tym razem 22 level palek skile 58/45 :) mam nadzieje ze sie uda
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:55. |