![]() |
super nareszcie zajefajnie wywaliście.nareszcie nowy update zajefajnie!!! tylko szkoda że mam facca
|
No wrescie nastal wielki oczekiwany na wszystkich updayt, juz niemoge sie doczekac wyprawy na nowe tereny, walk z nowymi wrogami i odnajdywania nowych questuw. Jak to milo ze muj depo peka w szfach od run ; ) a muj sork jest zwarty i gotowy do walki =]
|
Ach ten matkus....
Nawet newsa nie potrafi porzadnie napisac i musze po nim poprawiac ;) No coz, nie zostalo mi nic innego jak apelowanie o zachowanie spokoju i nie spamowanie zbytnio forum ;) Dostane plusika(reputacja)? :> Szczegóły dotyczące nadchodzącego update!: http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=7835 |
ale fajowo w koncu. szkoda ze dla mnie tylko latwiej sie bedzie w sklepie sprzedawac. ale zawsze jakies itemy przeciekna (ceny bede kosmiczne zapewnie) :(
ale kul :) |
Wkoncu.. juz sie nie moglem doczekac... tylko szkoda ze nie mam Pacca :(
Ale i tak mysle, ze bedziesz wszystko git.. MUSI TAK BYC. |
Hehe nareszcie długo oczekiwany update :) yeyeye hihihi :D:D
|
jupi
powiem, tylko tyle. Doczekac się nie mogę. Ciekawe jak to wszystko będzie naprawdę wyglądać.
|
:(
Kurnia cioram w tibie juz mam isc na poha a Tu bOOOm!!!
No cóz cza poczekac dla nowego uptade wszystko sie zrobi ;) Kto gra na Valori bo pomoc jest potrzebna :P Dobra nie rozgadam sie czekamy do 20:00 !! :) |
Pacc
Zamiast plakac ze nie macie paca zróbcie sobie druida robcie uhy i se zarobicie na paca przewaznie za okolo 50k sprzedaja:]
Elder druid 27 lvl 35 mlvl DANUIBIA |
odrazu po uptade ide na nowe miasteczko :) mam nadzieje ze znajde jakis nowy przedmiot. Jestem tez ciekaw czy zostanie poprawiona grafika starych przedmiotow ( wiem narazie ze bedzie inny wyglad Tower shielda )
|
A wiecie, co się dzieje, gdzy wyskakuje wiadomość na czerwonym "Please logout"?
Mozna sie wylogowac nawet w czasie walki. Raj dla PK. Podchodzi jeden do mnie i krzyczy "1K FOR FREE!!", i po chwili ma czache, a ja logout :P ALE to ma być komentarz, a więc niech będzie: "Już nie mogłem się doczekać tego update.. Nareszcie(bo miał być w weekend)" |
Hurra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wreszcie będę mógł kupę szprzętu sprzedać naraz ! Długo na to czekałem!>>>>>>>>>>>>>!;););););););););););)
|
KOCHAM WAS CIPki!!! Juz sie nie mogę doczekac kiedy będzie mozna grać! Niestety, spodziewam się, że nam faccom nie będzie dane dziś już pograć :( Jak CIPy mówią, że update skonczy się o 20, to skonczy się ok 22.30, a wtedy servery bedą już zawalone. Ale jutro od rana gramy!!! Cya in updated Tibia!!! ;)
|
UPDEJT to jest to na co wszyscy czekali
gram sobie gram i gram i gram i gram .... x100 :P i nagle tu informacja "wynocha z serwera ludzie bo za 5 minut wylonczajom serwerki"
nagle szok Oo co teraz k**** patrze na stronce a tu updejt CIPowie updejtujom gre i wreszcie upragniony SKILLBAR nowe miasta potworki itp itd najbardziej skozystajom na tym PACC jak zwykle ale niezabraknie lokaci i itemkow dla FACC a ja se kupilem w przedwczoraj pacca serwery włączą dopiero około 20:00 niewiem co bede robił do tego czasu chyba sie posikam w majtki z wrażenia .... |
pierwszy z serii kilku updatow mam nadzieje ze nie bedzie problemow.
Widzialem wszyscko ci moze byc w tym update :) Milego grania wszystkim graczom :) GL HF may the lags be with you :P |
Update :D:D:D:D:D
Fajnie, że nowy update. Nawet powiem, że super. Ale nie mam PACC'a i nowej wyspy nie zobacze. Marzy mi się, że skoro PACC'e mają nową wyspę to może jedna ze starych zostanie nam udostępniona (EDRON, DARAMA, CORMANYA). Ale w to wątpie, i nie sądze py tak mogło kiedyś być. No jak będe mieć robote to i PACC'a sobie kupie... :)
|
Cytuj:
Ale ja nie mogę się doczekać updata :D Dreszcze mnie przebiegają z uciechy... |
Cytuj:
|
Update !!
Ja osobiscie spodziewalem sie ze CIpSoft wprowadzi update w zycie... tuz po nowych serwerach/swiatach.
Mam tez nadzieje, ze naprawiono wszystkie bledy, ktore pojawlyy sie na tescie i zobaczymy inne nowosci. Natomiast w tej chwili mozemy wylacznie czekac do godziny 20:00. |
Widze że wszyscy są zbyt zafascynowani nowym update i o mojej prosbie zapomnieli więc spytam sie jeszcze raz... Czy ktoś wie czy będą cofane serwery? Zabili mnie i straciłem crow armor i bardzo mi tego szkoda. Prosze o odpowiedz... :(
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:47. |