![]() |
missclick.............
|
http://www.notop.republika.pl/bedek%20owned.jpg
nie wiem skad te smiechy z Beduriona na forum tibia.com. Policzcie ile osob go trapowalo i pomyslcie kto by przezyl takie combo?:o |
I bardzo dobrze ze Bedurion padł teraz ma za swoje mógł mi wysłac RH które wygrałem na loterii.
@Topic Mam nadzieje ze 7k wygra to moze nie bedzie takiego PA na Arcani. Nadzieje mam ale w to wąpie :/ |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
:evul: |
kto robil tego ss?
sua? nie ladnie botow uzywac a bedek pewnie padl bo boot mu nie wytrzymal |
LOl
Cytuj:
B) |
Wpier***** sie w sam srodek Sk myslac ze jak ma 200lvl moze wszystko :)
Ninth Orion _/ |
:d
Cytuj:
to teraz nowy owner jak wbije 200 znowu bedzie mial juz 4 lvl na swoim koncie :D :evul: |
Na forum tibia.com dpft czesto pisalo ze 7k ubijalo z botami, Perrymon skarzyl sie ze Sua Mea i kilku innych jej ziomkow atakowalo go z aimbotami, teraz widac juz, ze jednak turtle mieli racje - SK uzywa botów :o.
wsytarczy looknac na fotke, na ktorej widac wlaczone np. tbi.gg...B) |
zdychajcie DPFT, tym razem wam sie nie uda...
Seventh Kingdom wygra... btw. Bedurion, gz dead'a |
Z guildi Seventh Kingdom nie umieja sie bic. Nie sluchaja rozkazów, stoja na tylach zamiast wspomagac z przodu knightów
|
Cytuj:
Cytuj:
|
:) omg polowa z was uzywa botow a czepiacie sie innych ;)
|
Hmm.. boty ; p wiekszosc ich uzywa lecz czasem sa spore straty ; P (jesli ktos pamieta valaisa i reszte) : P
Hail DPFT ; P |
Cytuj:
Mozesz Mozesz |
Cytuj:
a co do bedka w jakim on trapie byl?? mogl isc w gore w bok tylko ten cymbal jest zagupi na to,zreszta tak to ejst jak sie kupuje chara na 197 irobi 3 lvlv tylko;] |
Damn, Notop wyprzedziłes mnie :( Też chciałem im dobic tym ze to foto tylko z filma :PP
|
Cytuj:
Nie przezywaj tak tego czlowieku bo osiwiejesz. Glupio ci ze cie pojechal solo i teraz co post jedziesz po kolesiu jaki to on "zagupi". ps. Wersja dla noobow z tego forum przed ktorymi Sua lubi cynic: Sua wcale nie zostal pojechany przez Bedka solo...on poprostu chcial pasc dlatego sie nie uhal!!! |
Cytuj:
|
Cytuj:
Mozesz!! Mozesz !! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:08. |