![]() |
Swietny poradnik!!!!
A moim zdaniem bradzo fajny poradnik 10/10:) :) ;) :p . Widać że się starałeś a miejsca niedostępne..... Nie będziesz chyba ryzykować strate eq i exp aby je pokazać. Mam pytanie. Nigdy nie byłem w Kazaddornie a jeśli tamdędy przechdziłem to tylko aby expić. Jak weijść do kazadu??? Prosz o odpowiedz:) :) :)
PRSZEPRASZ PROSZE O SKASOWANIE TEGO POSTA.!!! |
Swietny poradnik!!!!
A moim zdaniem bradzo fajny poradnik 10/10:) :) ;) :p :cup: . Widać że się starałeś a miejsca niedostępne..... Nie będziesz chyba ryzykować strate eq i exp aby je pokazać. Ogółem BRAWA DAL CIEBIE:) :cup:. Mam pytanie. Nigdy nie byłem w Kazaddornie a jeśli tamdędy przechdziłem to tylko aby expić. Jak weijść do kazadu??? Prosz o odpowiedz:) :) :)
|
Duma krasnoludzkiej razy? Ocencie sami. Przewodnik po Kazordoonie
Hmm, poradnik dobry ale tytul.... |
No wiec
Co do tytułu to właśnie w nocy to pisałem i mi się pomyliło :( A co do pytania Vandara (i tak w ogóle dzięki za opinieB) ) - aby nie powtarzać w kółko tego samego na forum, zamieściłem link do poradnika Adarasa, w ktorym ją opisał. A już mam gotowe mapki Old Mines i sie zabieram do małego update'u :]
|
Całkiem niezły poradnik... Może trochę za dużo niejasności, że tu nie wejdziesz, a tu tak, a tam siak :P Ale ogólnie nie jest źle i może się przydać komuś;)
|
Tytuł tematu
Tutaj prosba do moderatorow - widze ze mozecie zmieniac nazwe, to jak mozecie to zmiencie to razy na rasy,ok?? Z gory thx ;) (i tak w ogole thx za przeniesienie:p )
Edit: Hiho, wiem że się zmienił resp potworków w Old Mines a nie wiem dokładnie na jaki bo już w tibie nie gram ;) Bo ten update to jedna wielka porażkaX( A swoją drogą :cup: cipsoftu... ale dobra tego koniec bo powiedzą że ja troll :p Więc taka mała prośba, niech ktoś opisze róznice w respawnie itp (wiem ze przy wejsciu nietoperze sa) a ja zedytuje z zaznaczeniem dzieki czyjej to uprzejmosci :p |
Duma krasnoludzkiej RAZY? Przewodnik po Kazordoon
"razy" to można w ryj wyłapać np od pk 8o |
AJ Double post ;/
|
Po dłuższym przemyśleniu to myślę ;D po cholere to napisałeś ? wiesz ile teraz nOObów siedzi tam na dwarfach bo tam się dobrze treniło a teraz 20 sorce wpadaj i all ubijaja n/c no ale poradnik do poradnik więc 8/10
|
:(
Co do tych Dwarfów to sorry... chciałem dobrze :p Jakbym tego nie napisał to by mi zarzucano że nie opisałem takiego miejsca jak browek którego tyle osób pije w nadmiernych ilościach :p A co do tego gościa co ma aluzje do tytułu:
przeczytaj kilka postów wcześniej a będziesz wiedział czego tak jest :p |
Jak na powrót stać się mieszkańcem thais?? Niechcący zostalem mieszkańcek KazaduX( X( i chce znow mieszkńcem Thais.
|
Hehe :P
Zwyczajnie pójdź do Thais, wejdź w świątyni na góre i wejdź w portal :P
|
Ja ma prosbe... czy mogł by ktos zamiescic ss'y z dojsciem do skarbca w kazoo bo nigdy tam niebylem a chcialbym zobaczyc ;( ;( ;( z gory dzieki
|
Skarbiec
Tam jest screen jak jestem koło imperatora, i na samym dole screena powinno być widać drzwi. Tam jest skarbiec. Jeśli drzwi nie widać to uwierz że tam są :D ale najpierw potrzebujesz klucz. Aby go zdobyć pójdź drzwiami na przeciwko tych do skarbca, dojdziesz do "pokoju" w ktorym beda drzwi do biblioteki i innego pokoju.W tym pokoju jest skrzyneczka z kluczem... mozliwe ze drzwi (do tego pokoju) beda zamkniete wiec wtedy musisz pojsc takim przejsciem (1 kratka) i tam na koncu jest skrzyneczka z kluczem do tych drzwi do pokoju z kluczem do drzwi kolo skarbca. Jeśli się gdzieś pomyliłem to sory bo już nei gram :p ale wydaję mi się że dobrze napisałem.
P.S. Jak otworzysz te drzwi do skarbca to się szykuj na 3 Guardy :p (da sie lurowac pojedynczo) |
Czy mogłbyś dać makpi jak wejść do Kazo i napisać albo też dać mapki co jest na poszczególnych pietrach.Interesują mnie tylko soldki izwykłe. B)
|
Poradnik jest ok poza kilkoma literowkami np: Duma krasnoludzkiej raSy? Przewodnik po Kazordoon
|
Mam pytanie , otóż czy w Kazz znajduje się gildia druidów ?? Byłbym niezmiernie wdzięczny za odpowiedź. Z góry dziękuje.
|
Może ktoś wie jak zdobyć ten klucz do tych soldków i guardów na 3 poziomie kopalń,pls powiedzcie jak go zdobyć albo chociaż jaki on ma numer pls o odpowiedzi
|
Hmmm
No fakt z tymi razami do dałem pupy :p
@up Nie wiem o jakie Ci guardy chodzi... bo nie kojarze zadnej kopalni w ktorej by guardy byly na klucz... chyba ze to po update weszlo bo ja ostatnio nie mam czasu grac :) |
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:12. |