Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   War Arcania (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=85052)

Mordor 16-07-2006 09:14

http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=84965&page=3 < tu ktos dał fotke z trapa na Bedku :]

Szyszax 16-07-2006 09:27

...

aha spoko :) a Ninth Orion rozumiem dolaczylo do SK :P tylko jedno mnie dziwi bo w Turtlach sa teraz ludzie z dawnej Ez :D i czy beda sie bic nawzajaem??

Medivh Shady 16-07-2006 10:48

dzisiaj przed ss 7k zrobilo massloga i cos im nie wyszlo od nas nikt nie padl a od nich:
- Dark Thork
- Lamusini

Wczoraj wieczorem padl jeszcze:
- Ice'Kimhera

xD baciki dostaja

Laf 16-07-2006 11:27

wow

Medivh podobno kogos posłałes do piachu... RESPECT xD

Amirez 16-07-2006 11:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Karrith
jesli juz chcesz pisac na forum to przestrzegaj ogolnoobowiazujacych zasad, ktore dotycza KAZDEGO uzytkownika.

Mozesz !! Mozesz !!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Karrith
nie wiem, poniewaz mnie tam nie bylo. w trapie nie kazdy, a szczegolnie 200 EK(w dodatku 7k nie ma wielu dobrych shooterow)-gdyby jego koledzy z gildii umieli walczyc to by go z trapa wyciagneli(chyba ze teren na to nie pozwalal, jesli tak bylo to zwracam honor).

Lol nie ma shooterow omg co ty mowisz wydaje mi sie ze kilku by sie znalazlo
-Sua Mea
-Shadowcrying
-Tompa Ruffs
-Caradis
-Iragon Deon
To tylko kilku takich z mniejszym lvl tez sporo jest :D o palkach nie powiem nawet

Edit. Fosfik nie walczy a fraguje dla Dpft :evul: I dobrze robi :D
Hail Turtles :D

Hydro 16-07-2006 12:27

mnie swoja droga niektorzy zadziwiaja bo pa bedzie to samo nawet jak dpft przegra .wczoraj sie zalogowalem to czesc dpft siedziala na edron

Amirez 16-07-2006 13:08

xD

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hydro
mnie swoja droga niektorzy zadziwiaja bo pa bedzie to samo nawet jak dpft przegra .wczoraj sie zalogowalem to czesc dpft siedziala na edron

Moze i to samo PA ale jakos sentymentalnie wole byc PA-owan przez tych samych bo wiadomo na czym sie stoi a nowi to nowe zasady watpie ze jak wygra SK bo bedzie tak sprawiedliwie i kolorowo :D Jak zapowiadaja :D

Poll 16-07-2006 15:23

lol Medivh co Ty bredzisz,masslog we 2 osoby?Oo
Ja i Thork tylko tam bylismy,i to tylko oja wna byla,bo horuko chcialem ubic,nie spodizewalem sie ze zasadzka,no ale mam za swoje.xDDD...tak czy owak.gz fraga,ale nie mow ze maslog bo bylo 2 kontra 20:P...to chyba masslogiem nie nazwiesz.xD.Ale przyznaje dalem sie zrobic jak dziecko,tak czy siak,frag to frag;d

jaronosk 16-07-2006 15:52

@UP

Lamu, powiedz czemu nie dolączycie sie do galirona, yebac to ze kiedys walczyliscie z nimi, pzrteciez oni graja na kyrze i tylko sie loguja poto zeby pomóc wam pokonac dpft. Przeciez walka z NO jest w chuy mniej istotna i jak każda wojna przynoszaca tylko minusy (runy, ich fragi na was). Są mądre polskie przysłowia: ,, cel uświęca środki" i ,, wróg mojego wroga jest moim przyjacielem".
Możecie skozystać z ich pomocy na czas wojny a po wygranej se ich lać dopiero ---.--- nieczaje was.

jaronosk 16-07-2006 15:57

btw. pomogli wam ubić Bedu ~.~

Szefie :) 16-07-2006 16:01

Dokladnie :) Jestesmy gotowi do pomocy...

Poll 16-07-2006 16:32

jesli znalbys dobrze historie arcani to wiedialbys ze nigdy z galirionem nie bylismy tak naprawde wrogami.Zreszta ja podchodze inaczej do wojny niz wielu ludzi.Traktuje to jak zabawe,bo ta gra jest zabawa i zjezdzanie kogos za to ze gra przeciw mnie jest bez sensu.tak jakby wyklinac w CSie ekipe z terorystow jak jestes w counterach,za to ze Cie ubili.:pto tylko gra

nie lubie za to sytuacji kiedy znam kogos z tibi 1,5 roku zawsze z ta osoba wszytsko konsultowalem,pisze jak do przyjaciela co sadiz ow syztskim i z kim by byl w war jakby byla.napisalem mu nawet ze duze szanse ze bedzie,a On to wszystko opowiada komus innemu,mimo ze mowilem zeby nikomu nie mowil.zawiesc moje zaufanie to jedyna rzecz za ktora moge zostac czyims koszmarem w tibi.Pozdro Ljubo:*

jaronosk 16-07-2006 16:42

[quote=Poll]jesli znalbys dobrze historie arcani to wiedialbys ze nigdy z galirionem nie bylismy tak naprawde wrogami.Zreszta ja podchodze inaczej do wojny niz wielu ludzi.Traktuje to jak zabawe,bo ta gra jest zabawa i zjezdzanie kogos za to ze gra przeciw mnie jest bez sensu.tak jakby wyklinac w CSie ekipe z terorystow jak jestes w counterach,za to ze Cie ubili.:pto tylko gra

Respect ,

ale offtop :p

Powiedziałeś tutaj oczywiste rzeczy /przynajmniej dla mie/ bo jednak gra w tą gre duża masa poyebów. Ale nieopdowiedziałeś na moje pytanie na temat NO.....

Interius 16-07-2006 19:18

Ma ktos jakies filmiki z bitew ;p? lub screeny jak tak to dajcie tutaj

Pozdro Profanus .. Almaris here ;]

Amirez 16-07-2006 19:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jaronosk
@UP

Lamu, powiedz czemu nie dolączycie sie do galirona, yebac to ze kiedys walczyliscie z nimi, pzrteciez oni graja na kyrze i tylko sie loguja poto zeby pomóc wam pokonac dpft. Przeciez walka z NO jest w chuy mniej istotna i jak każda wojna przynoszaca tylko minusy (runy, ich fragi na was). Są mądre polskie przysłowia: ,, cel uświęca środki" i ,, wróg mojego wroga jest moim przyjacielem".
Możecie skozystać z ich pomocy na czas wojny a po wygranej se ich lać dopiero ---.--- nieczaje was.

Teoretycznie masz racje :D

Aro aka papa 16-07-2006 21:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jaronosk
@UP

NO ma hunta od Fosfika/Farego i paru innych osob, wiec 7k boi sie oficjalnie z nimi skumac bo trzesa dupa jak Fosa zaregauje.

Amirez 16-07-2006 22:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aro aka papa
NO ma hunta od Fosfika/Farego i paru innych osob, wiec 7k boi sie oficjalnie z nimi skumac bo trzesa dupa jak Fosa zaregauje.

LOL

Mozesz!! Mozesz !!

jaronosk 16-07-2006 22:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aro aka papa

Wiem właśnie o tym, ale każdego da sie zabić ;

Hydro 16-07-2006 22:56

cos jakos cicho ostatnio przez te 2 dni zadnych fragow jak na razie, a jak byly to mnie poprawcie.do tego co kazdego da sie zabic to racja chociazby trap na beduriona gdzie byl znajomy mojego kolegi

Bean 16-07-2006 23:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Interius
Ma ktos jakies filmiki z bitew ;p? lub screeny jak tak to dajcie tutaj

Pozdro Profanus .. Almaris here ;]

Jest filmik: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=85193

Jedno mnie dziwi: Fosfik leje i fraguje ludzi z 7K i NO a oni go olewają bo myślą że jest neutralny n\c. Dobry sposób na wygranie wojny:D. Może sobie spokojnie biegać, walić SDkami i nie martwić się że go ktoś zabije:D :D :D .

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:42.