![]() |
Cytuj:
Weź Ty się do Excaila nie porównuj, spora cześc polaków umie szybko bic lvl, a prawda taka ze noobami byli są i bedą... Oby Gipo wygonił ktoś z serva, a potem jeszcze zeby kh nie wracało i mamy stara dobra berylie ;p |
Cytuj:
Hueh:D ładnie to i pięknie by wyglądało,ale na chwile obecną nie ma takiej opcji,GIPO są za silni,a ich siła tkwi w tym że się trzymają razem,a nie jak polacy co sie sprzeczają i zabijają wzajemnie:confused: Berylia jest stracona już |
Cytuj:
ty revico nie badz taki kozak myslisz ze wszyscy cie zGipo kochaja ? nawet na filmiku widac jak do ks pisales "Haha owned" a Satamo "stfu revico" wiec nie masz co sie chwalic bo gdybym ja tam jeszcze gral to sd na pysk co 3h bys zgarnialxD /roqe |
Cytuj:
chlopcze cie posralo czy co; o? a moze ty nie wiesz ze Makata to rl kolega Excaila i Xiruba : > jak beda chcieli to sobie bez problemu dojda do Kh wkoncu dawni starzy koledzy |
ze tak powiem rehuehuehue ;d
Jak Satamo i Jonzz mieli kolo 50 leveli była wojna GiPO vs Rogues syndicate :) wtedy gipo oprócz znajomych nie mieli nic. No i podczas tej wojny Jonzz i Satamo bojąc się śmierci wezwali na pomoc Black Widows. No i black widows zaczęli niszczyc Rogues Syndicate i dzięki bw gipo wygrało xD a potem GiPo przyczyniło się do wykopania bw z serva :P ... zycie, co nie? ;d a jakby bw nie wtrącało się w gipo vs rogues syndicate byloby zapewne inaczej :) |
Jak Satamo i Jonzz mieli kolo 50 leveli była wojna GiPO vs Rogues syndicate :) wtedy gipo oprócz znajomych nie mieli nic. No i podczas tej wojny Jonzz i Satamo bojąc się śmierci wezwali na pomoc Black Widows. No i black widows zaczęli niszczyc Rogues Syndicate i dzięki bw gipo wygrało xD a potem GiPo przyczyniło się do wykopania bw z serva :P ... zycie, co nie? ;d a jakby bw nie wtrącało się w gipo vs rogues syndicate byloby zapewne inaczej
Sam bylem w rogues i nikt z black widows mnie nie zabil tylko Gipo Gipo nie otrzymalo zadnej pomocy od Black Widows... |
Jaki nick miałeś w rogues syndicate? oO Zapewne byłeś kimś kto zapłacił po 1 deadzie -.-
Jakoś ja, gorn, shaa i inni mieli deady od BW. Dla przykładu gorn: Drop'siarz (kiedy byl w bw jeszcze) i bodajże althunus a ja Mytsubi i Drops. Poza tym bw atakowali mnie kilka razy po tym. |
xd
Cytuj:
|
Cytuj:
z tego co pamietam to dropsiarz jeszcze nawet chyba nie gralxDDD a tak pozatym to draidz mystubi falerao narandell aerismorgull i gunnar morgul pomagalismy xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
/roqe |
Cytuj:
@revi'co ; cos widze ze nieodpisujesz na posty xD "potem GiPo przyczyniło się do wykopania bw z serva" cie j eb lo ; oo? czy mi sie tylko wydajexddddddddddddd |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
xd
[quote=zygmunt-apollo]ty chyba nie wiesz kim ja jestem XDDDDDd a jezli ja gowno wiem to ciekawe co ty wiesz mistrzuniuxD nwaet 50lvl nie miales naberyli a dysktuujesz jakbys kobieta lekkich obyczajówa byl w bw dt i knighthood;o[/QUOTE
To, że nie miał 50 lvla nie świadczy , że może być gorzej zorientowany od Ciebie. |
Excail i Xirub w Knighthood :o
Hail Knighthood ! xP |
.pogromcy beryli !
|
up lol no byles.. chyba stales kolo typa z kh.
Jakbys byl mialbys gc otwarty i pisalo by knighthood zaden polak nie byl w knighthood na berylia |
[quote=zygmunt-apollo]
Cytuj:
poaz tym dlaczego na pulpicie wszystko nie jest w jezyku polskim?:O przyklady?:> ms video ms image ms music inicio :O a i jeszcze pod godziną masz taki fajny napis domingo :O hehewhehhehehehehehhe no sory chyba ze na codzien pracujesz z takim windowsem :> |
[quote=zygmunt-apollo]
Cytuj:
I jak wspominał Nirvvy - to że nie miałem levela dużego, nie znaczy wcale że nie wiem co i jak... Poza tym nie widzę na tym screenie żadnego dowodu że byłes w kh oO BTW: ciekawe czy normalnie tak zasuwasz po hiszpańsku oO o i Alt też gada po hiszpańsku, ale to wiadomo że cześć altha jest ze spain ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:08. |