![]() |
mi najbardziej przypadl do gustu exevo gran mas vis:) stosunkowo malo many w porownaniu na zadawane obrazenia;)
|
exevo vis gran lux jest lepszy uzywam go na dragach,gs.
|
Cytuj:
z tegoco zauwazylem to z ew sa o wiele mocniejsze hity |
jeszcze zalezy od servera .. ;P np na n-pvp wsjo rybka z czego walniesz byle duzy hit w potwora a na takim normalnym pvp to przywalisz w blokera/przypadkowego kolesia/zajomego przez przypadek to skull od razu albo i zabijesz i problem ;P
|
Ja se stawiam ds-a i orca lidera i na dragi kiedy jest juz blokniety wale z great energy bamu i super jest best hit -300 wiec polecam ten czar a co do flam hur to jest badziewie niedosc ze wali ogniem to jeszcze jak slabo muj best hit z tego to 53 w rota to juz lepiej postrzelac z rozdzki
|
z tych całych czarów walisz całe nic ;)
dmg z exevo flam hura są niskie gdyż na 30lvl z 34mlv waliłem max 55 ;/ dmg z exevo vis lux są niseki bo na tym samym lvl co UP bset to 109 polecam geb'a z tego można dupnąc ponad 300 ;) nonsensem jest używanie 2 i 3x wersy wyżej na hunty |
Ja używam Energy Beama dość często, expiąc w Ghostlandzie, gdy mam do zabicia Demon Szkieleta ;P
|
uzywam ich tylko do mlvl :) ale jak bede chodzil na czos lepszego to bede uzywal:D
|
Choć jestem drutem to znam sie na tym.
e Wave to wielkie g****. e beam to jutro che lepsze ale i tak sie nie oplaca e wave dobre jest na pk heh XD geb dle ;] i dragonki Jednak i tak króluje e vis xD, moge go przynajmnije używac XD tylko trza mieć pacc :P ____________________ Nobody is perfect.I'm nobody |
Cytuj:
Exori vis roxor, ale trzeba miec na niego pacca. E Beam to wielkie gowno bo wali tylko przed Ciebie i wez traf takim czyms na solo gs, itp. E Wave trafisz latwo, a pozatym z e beama walisz raz 100 raz 300. Z e wave hity leca tak jak np. z sd. Czyli nie wachaja sie tak. Moim zdaniem e wave rulez. ; o Bb _/ |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Powiem tak. Nie kupiłem "exevo vis lux" ale kupilem "exevo gran vis lux" i "exevo flam hur". Małe podsumowanie:
-Na 42 lvlu z 42 magicznym z "exevo gran vis lux" wale po 200 + 280 różnie -Na 42 lvlu z 42 magicznym z "exevo flam hur" wale po "lol" 30 w Rotwormy, jest to tak dobijający czar, że żal patrzec. Niekiedy udeze za 60 a niekiedy za 28,30,45. .... na 42 lvlu za 28 walnac zal |
;)
yo wszytskim. Mam exevo vis lux i on bije na 5 kratek w kierunku twarzy... ale jest to pojedynczy pas.. wiazka, mam problemy z trafienem w potwory.
Czy Exevo Gran Vis Lux dostepny dla sorka od 29 lvl wyglada identycznie tylko ze zadaje mocniejsze hity? czy moze sie rozpryskuje ze latwiej trafic potwoy? jak to jest? i jakie hity zadajecie na 29 lvl Exevo Gran Vis Lux? oczywiscie okolo.... zakladaja ze mamy 29 lvl i 30 m lvl ( standard) |
Exevo flam hur to złom nawey poradzają zeby go niekupić.:p
A po drugie zrzera tyle many że zesr** sie możnaX( |
Exevo Flam Hór jest takie podniecające że żal nie kupić.
|
GEB jest bardzo przydatne :)
Ja w człowieka uderzam z tego za więcej niż z sd :P (33lvl, 43mlvl) Ostatnio wpadł best za 189 :] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Exevo flam hur...coz wszyscy nawijaja ze to porazka, ale dla mnie super. niejeden raz spotkałem w korytarzy tak z 6-10 guardów przy full resp - 3 flam hury i padaja martwe.
GEB? Rox, wspaniały czar, ms zabije nim każdego. dwa Trzy ciosy i leży sorc/druid na podobnym do jego lvlu. |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:54. |