Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Wyniki Konkursu SMS – II edycja! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=85100)

Peter of Refugia 15-07-2006 22:09

K**** skąd ja wiedziałem że nie wygram :/ Ehh wykrakałem trudno następny sms rusza nie długo :)

Tyszeq 15-07-2006 22:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bosal
PACCe opłacone, pozostałe:

Royal Ziq of Azura
Elmo Kath

zostaną wysłane w poniedziałek, natomiast nagrody rzeczowe w tym badz przyszlym tygodniu. prosze zwyciezcow pistoletow o przeslanie mi swoich danych adresowych na PW

ale sie maja fajnie :P ja czekalem ponad tydzien:P:]

chesek 15-07-2006 22:14

Cóż, niektórzy mają więcej szczęścia lub kasy na smsmy.

Gratulacje!

Alojzy Mamriel 15-07-2006 22:15

ech jak tak malo nagrod narazie to nie wysylam. jak bedzie wiecej to wysle.
gratz dla winners:cup:

bosal 15-07-2006 22:22

nagrod bedzie wiecej jesli bedzie wiecej jesli bedzie wiecej smsow...

dodalem Odtwarzacz MP3 na razie tyle udalo sie dostac, za apre dni bedzie wiecej nagrod.

Legolas Greenleafe 15-07-2006 22:29

B) No, udalo mi sie :cup: Ciekawe ile wyslal gosc z najwieksza liczba sms ???
Wyslalem 42 sms i myslalem, ze wygram w tej konkurencji :p

Calen Futh 15-07-2006 22:35

Gratuluje Elmo Kath'owi :D Grrr... Niema jak (przykład Elma) Mieć 170+ dni pacca i do tego wygrać dodatkowe 180. No i jak to jest? :D Biednemu zawsze wiatr w oczy wieje. Jeszcze raz gratZ Byrol.

~Upiorro =]

Atulex 15-07-2006 22:56

hyhy, teraz obroncy tibi maja lepsze uzbrojenie!!! krzesla ida pod stol! Tera nadeszzla era glocka!!B)

BEDE BRONIL TIBII GLOCKIEM!!!:evul:

A to tak jak wszyscy gz :/

Fryxjer 15-07-2006 23:05

Ja wyslalem 6 smsow, i nie wygralem, oczywiscie gratuluje innym szczescia :). W nastepnej edycji wysle jednego smsa i bede liczyl na szczescie. A i do kolesia ktory pisze ze konkurs powinien byc dla FACC: nie kompromituj sie dzieciaku, jestes beznadziejnie zalosny... wkurzyles sie ze nie wygrales, to tylko gra, jak nie sprawia Ci to przyjemnosci to zrezygnuj bedzie o jednego idioty mniej.
Pzdr.! i jeszcze raz gratuluje i zycze wygranej wszystkim w nastepnej edycji!!! :)

abySS 15-07-2006 23:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xuzassekk
Heheh gratulacje:):) masakraaa... ile ten ziomek wyslal sms ciekawe co najwiecej? :):)

Ten ziomek to moj rl friend i wyslal smsow na kwote wieksza niz wartosc pacca ;)

Nowicjush 15-07-2006 23:18

Gratulacje dla zwycięzców B)

Ehh... znów się nie udało X( ;( ;( ;(
może następnym razem :] się uda

Aaaaaaaaaaaaaa JA CHCE PACCa ;( ;( ;( ;( ;(

Rinnaroc 15-07-2006 23:21

Gz zwycięzcom =]. Jak tak dalej pujdzie to będzie pacc na rok do wygrania:D Ja wysłałem 1 sms'ka żeby wspomóc tibia.pl finansowo ;> Tylko nie rozumiem tych ludzi, którzy wysyłają smsy za więcej kasy niż jest warty pacc, bo dla mnie to jest skończony debilizm :p

Lord'Tichondrius 15-07-2006 23:47

hehe

a ja wygralem pacca na 180 dni a wyslalem tylko 20 smsow :)
i sie z tego ciesze hehe tera bede mial golodnie pacca na rok bo mam juz 180 dni swojego pacca :D:) :cup: pozdro DLA UPIORRO!!! :**

Master Aparatka 15-07-2006 23:49

Cóż lipa :/ kasa poszła sie rypać, w sumie na nic nie liczyłem, nigdy mi sie nic wygrac nie udało :PP. :) Gratuluje all zwycięzcom.

Cristiano Lisek 16-07-2006 00:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Neo_pl
A czy to nasza wina (posiadaczy pacc) że ciebie na niego nie stać??

nie wasza wina ale to nie znaczy ze jestesmy gorsi a pacca zwykle maja rozpieszczone dzieciaki ;p

Rascal Alton 16-07-2006 00:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cristiano Lisek
nie wasza wina ale to nie znaczy ze jestesmy gorsi a pacca zwykle maja rozpieszczone dzieciaki ;p

HAHAHHAHAHA
Koleś z krzesła spadłem.
Rozpieszczone dzieciaki nie dostana zezwolenia na pacca od rodziców, ponieważ "tibia to narkotyk".
Pacca mają zazwyczaj ludzie w wieku 14+ (młodszym starzy nie pozwalają kupić).
Właściwie to tibia uczy jednego wedlug mnie oszczędności, jak ktoś chce sie liczyc musi mieć pacca, a żeby mieć pacca nie można wydawać każdej kasy którą zarobimy,dostaniemy.

Ozurtes 16-07-2006 00:59

YEAH wysłałem 7 smsów i lipa. W tej edycji jak nie będzie innych pacców do wygrania oprócz jednego na 180 to będzie głuuupio. Może wyślę jednego, kiedyś miałem szczęście (50zł na ziemi) może teraz się poszczęści... Warto pomarzyć -.-

Ivan of Fortera 16-07-2006 01:19

Fajno!
Teraz można wygrać 180 pacc i:)
odtwarzacz mp3 :) :D
no teraz to smsy sie posypia;)
nawet mój :p
tylko ze musze doładować karte na telefon;(

P.S. Jeszcze raz - Gratulacje tym co wygrali:cup:

Adaras 16-07-2006 03:17

5 smsów w błoto. Zresztą i tak nie mam co robic z kasą na komórce.

Wystarczy 1 i łut szczęścia. Takie podejście jest chyba najlepsze.

witekr77 16-07-2006 05:16

gratuluje wszystkim zwyciezca z tej edycjii a w szczegolnosci graczowi refugii;) ja na 3 edycje wyslalem juz sms w podziekowaniu za moj pacc z 1 edycji:) ale by byly jaja jakbym w 3 tez wygral :)))) ale ja nie mam az takiego szczescia :) szczegolnie ze 2 dni i mi wypadly 2 rare :) vampire shield i knight legs :) ps. moglibyscie wkacu odbanowac refugia thead??:/ bo dostal temat bana na 7 dni a do tej pory nikt nie sciagnal a juz jest 16 czyli ban sie przedluza o 2 dni ;/

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:56.