![]() |
Z tarantulami przesada:)
ja ubiłem juz kilkaset a time ringi mam z nich tylko 2, na 2 lvlu po schodkach dzisiaj laziłem z kumplem palkiem, za ostro tam jednak:P potrafi wyskoczyć syfu od groma, przykladowo 2 witche 4 dark monki i 4 assasiny naraz O_o nie polecam, za duza strata gfb |
Możecie się śmiać z moich skilli ale nie chce mi się skillować
Ja z 21knightem skille chyba 48/43 ;p i na tarantki łaziłem tak po 1-2 i się ładowałem :D a na beho to szłem normalnie (bardziej bałem się tarantki bo mysłałem że to coś jak gs) i z full atakiem waliłem beho (bo on tylko z magii wali więc np.balenced nic by nie dało :] ). |
exp dla najta nie jest zly ale jesli grasz na starym servie albo non-pvp wystrzegaj sie zlurowanego gs. jesli zboczysz z drogi o kilkanascie kratek ryzyko deda jest duze, chociaz knight ze skilami po 60 wytrzymuje atak gs`a.
dlatego lubie katedre jak juz na niej jestem a drogi na nia nienawidze podobnie jak wiele osob B) |
Odnośnie time ringów wydaje mi się że wyapadają z co 100 trarantuli ja zabiłem już ich więcej ale jeszcze nigdy mi nie polaciał, a przy okazji a zmoimi skillami bardziej oplaca sie expic gs czy bs+vampka eq c-arm, crus helm, p legi
|
Byłem na -2 31lvl druid fe i monk. Pare ihow na fe poszlo loot sie zwrocil 4x biorac pod uwage mfy i koszt kupna 3x bp gfb i 1x bp uh. Super się expi bardzo szybko, naprawde cool, a jeszcze fajniej jest jak sie wejdzie na 4x witch 3x assasin 1x mummy i 1x dark monk. Tak własnie tam padłem :(. Naszczescie udalo mi się z pomoca kumpa odzyskać bp.
Rady ? - Zawsze mniej w bp pare manasków na zapas - Noś Life Ring/RoH. - IHy też się przydadzą (UHów nie warto brać ...) - Nie odchodz daleko od schodów - Nie biegaj jak głupi - GFB używaj tylko w krytycznych przypadkach To chyba tyle. Jeśli któs też tam był niech wypowie się na ten temat. Miło będzie jak udzieli rad, bo nawet mi czasem było ciężko. |
Cytuj:
kazdy ma takie skille na ile mu sie chce trenowac i jakie mu wystarczaja : ja np nie mam nic do trenowania i na 24 lvlu mam 72(10% do 73)/73 5 mlvl co rowniez uwazam za niewystarczajace = rzecz gustu. http://forum.tibia.pl/showthread.php...highlight=dark temat o DC nie wszystko jest policzone na sztuki ale przydaje sie Cytuj:
pare bp manasow ? sam nosze 2 knightem :P ale to sie przydaje do trenowania mlvla :P tak samo lf/roh uhy sie moga przydac w wyjatkowych okolicznosciach :P schody? to zalezy jakie ryzyko ;d biegac jak glupi ? jakos nigdy na tym nie stracilem ;P w krytycznych sytuacjach to uhy a nie gfb a zreszta zalezy od zasobow depo xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:58. |