![]() |
pomyslmy tak, nalepszym swordem do zdobycia jest magic sword, jednoreczny
|
Cytuj:
|
Ja wole chodzić z jednoręczną ! ! ! Te Warhammery i GS są do kitu , i co pójdziesz sobie na np. dragon lorda z GS ...pukniesz mu za (ja sie tam nie znam ;p bo jeszcze na nim nie byłem :)) np. 150 a on tobie hita za 300 i tak cały czas....lepszy jest miecz / axe/club i tarcza...przynajmniej moim zdaniem.
ale twój chłopek twoja gra.....;) |
Cytuj:
|
Co fakt to fakt ktos mi kiedys mowil ze dl z combo umi 800 walnoc :) Ja bym nie chcial sie z czyms takim zmierzyc :p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
nie wONDp sobie czereśniaku tylko wroc do szkoły podstawowej (albo chociaz użyj magicznego "Słownika ortograficznego") "STONECATER AXE" BIG ROTFL!!! Weź naucz sie prawidłowej nazwy a potem pisz coś (szczególne publicznie) umi - uhuhu niom pawdia be ni kady umi "sorki" mogą go wykonać (sami) raczej tylko na non-pvp ( i przewaznie z leczacym ich druidem |
Cytuj:
|
Dobre pytanie ;p Sorki wlasnie najlatwiej radza sobie z ani:)
|
Ok, broń dwureczna zadaje duże obrażenia.
Jedyną wadą jest to, że trzeba miec dobrą zbroje. Wkońcu tarczy wtedy nie można trzymac co się s tym wiąże... obrażenia od ataku potwora. |
Cytuj:
|
yhy
zadajesz mocniesze hity ale też nie radził bym chodzić z dennym skilem shieldingu...:]
|
Wiem ze ten post nie powinien znajdowac sie tutaj ale mam pytanie otoz dostalem bana na forum na 30 dni i 3 punkty karne za to ze poradzilem z jakimi skilami i eq na jakim lvl ma expic najcikiem X( Pewnie i tak ten temat zostanie usuniety i pewnie znowu mi dadza ban X(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:37. |