Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   Rpg... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=85199)

Larethan 21-07-2006 14:19

lol?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Daramius
:cup: Niewiem poco podrabiacie tibie ale co tam...
I tak malo osob zaciekawi wasza gra..... niewiem poco te rasy,dobro i zlo.... itd. i tak tibia jest lepsza gra od tego RP.
:cup: TibIa RoX:cup:

???
tak troche ciezko zeby rpg'i podrabialy tibie skoro powstaly znacznie wczesniej przed opublikowaniem tibi? :D

Tawer Redeye 21-07-2006 15:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Daramius
:cup: Niewiem poco podrabiacie tibie ale co tam...
I tak malo osob zaciekawi wasza gra..... niewiem poco te rasy,dobro i zlo.... itd. i tak tibia jest lepsza gra od tego RP.
:cup: TibIa RoX:cup:

Eee my podrabiamy tibię ?!?!? Jaki z ciebie dziecko Neo rPG powstało duuuuuuużo wcześniej i jest 2000% bardziej grywalne (jak byś wiedział to jeden z pierwszych systemów rpg - warhammer był 14 lat Przed Tibią opublikowany w polsce a tibia). Wiesz co to są elfy, krasnoludy, ludzie, czy orki to są rasy. A piszę się RPG a nie RP (projekt czegoś lepszego od Tibii i polskiego).

Grinion 21-07-2006 15:30

jeżeli nadal jesteś zainteresowny scenariuszami, to na mythai doszedł jeden nowy :)
(brałem w nim udział;) )

Jaryn 24-07-2006 10:58

Dzięki juz zaczynam czytac :].

Sargon 05-08-2006 16:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jaryn
Jak się nazywa gra w której bierze udział pare osob. I jeden jest bogiem (czy jakoś tak) i wymyśla historie. Inni czestniczy wybieraja postać i tam spotykają ich historie, że niby zabijają coś tam, jakies logiczne... I jezeli do nazwy tej gry jeszcze mozna dolaczyc jakis link to bylbym wdzieczny :P. Chyba że nazwa będzie na tyle rosądna że nie będe grzebaćw google przez 30 minut zeby znalesc.

LOL... Nie Bogiem tylko GM- Game masterem (mistrzem gry)
Gier tego typu jest wiele...

D&D
Warhammer
Neuroshima i wiele innych... osobiście gram w te 3 =]
http://rebel.pl/- to strona sklepu internetowego w którym możesz kupić podręczniki do któreś z tych gier. Przy okazji są tam też opisy wielu innych systemów RPG

MaveriC 06-08-2006 09:18

yhhhhh

jedno pytanie...niewiem skad jestes bo nie chce mi sie czytac....
ale Empikow tam na tym twoim "zadupiu" :P nie ma?
Ja swojego czasu w Wawce w centrum spedzilem duuzo czasu ^^

hmmm
w co ja tam gralem..

w 3 klasie podstawowki ...bylo "Srodziemie"
potem... War Mlotek...
DeDeka nie gralem bo dla mnie to syf ..a H&S to ja gram w diablo :P
hmm potem juz
Vampirek- Maskarada i Mroczne
troche Maga
i tak najlepszy z WoD`a jest Demon :>>>>>
hmmm a ostatnio to nawet testowalismy NAruto Fantasy Rpg z kumplem :P
no ale Demona nic nie przebije :>
yhhh mistrz Gry od stuleci ^^ jesu jaki ja stary jestem

mah2002 06-08-2006 09:33

Siec empików nie jest zbytnio rozinięta, i obejmuje większe miasta polski ;)
W przeciętnych próżno ich szukać:P

Ale od czego są sklepy internetowe i bilety kolejowe:P

MaveriC 06-08-2006 09:38

Czy ja wiem...
ten w warsziawie w centrum....mielismy nawet calkiem spore miejsce ...kilka szafek z podrecznikami stol do gry...i siedzialem tam przewaznie jak nie chodzilem do szkoly :>...a moj kumpel zawsze mnie wyklinal...bo to on zawsze byl pierwszy przy stole ;P hehehe

Taube 06-08-2006 15:36

pragnę zwrócić uwagę niektórym tu osobnikom (Maveric), które jakże radośnie okrzykują empik! w co ja nie grałem! itp..
że nie wszyscy wychowali się w stolicy bądź większych miastach i nie jeżdzą tam co dzień..
zastanów się troszkę i czytaj cały topic a nie prezentuj tu olśniewających myśli
bo się okaże że w Pcimiu Dolnym nie dość, że Empik to jeszcze lotniska wybudowali :confused:

Sargon, szybki jesteś, ale czyta się cały topic jeśli nie jest długi a nie tylko pierwszego posta

do wszystkich poruszonych tym jednym postem - spamem (by było wszystko za jednym zamachem)
powinien ten post zostać usunięty, a wy miast go zignorować to jeszcze do niego nawiązujecie i rozwijacie wątek, który mod powinien usunąć z tego topica

d.Taube

MaveriC 06-08-2006 17:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Taube
pragnę zwrócić uwagę niektórym tu osobnikom (Maveric), które jakże radośnie okrzykują empik! w co ja nie grałem! itp..
że nie wszyscy wychowali się w stolicy bądź większych miastach i nie jeżdzą tam co dzień..
zastanów się troszkę i czytaj cały topic a nie prezentuj tu olśniewających myśli
bo się okaże że w Pcimiu Dolnym nie dość, że Empik to jeszcze lotniska wybudowali :confused:

Sargon, szybki jesteś, ale czyta się cały topic jeśli nie jest długi a nie tylko pierwszego posta

do wszystkich poruszonych tym jednym postem - spamem (by było wszystko za jednym zamachem)
powinien ten post zostać usunięty, a wy miast go zignorować to jeszcze do niego nawiązujecie i rozwijacie wątek, który mod powinien usunąć z tego topica

d.Taube

hmmm nie mialem zamiaru cie urazic... ^^ tak mi sie jakos napisalo...w sumie jesli nie empik to internet to takze porzyteczne zrodlo informacji..a jesli na dodatek znasz angielski w stopniu ..normalnym...to na angielsko jezyczne stronki dostaniesz sie bez problemu i dowiesz sie duzo....

Jeszcze raz przepraszam za ...moja ignorancje :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:06.