![]() |
1. Eq zupelnie jest nieistotny dla pk chara, moze byc noob set zeby jak najwiecej cap na runki zostalo i po dedzie wiele nie tracic
2. Energy beam na tym lvl i mlvl bedzie robilo smieszny dmg i malo kto sie ciebie wystraszy 3. Trzeba bic mlvl tak samo jak lvl pk charem bo najlepiej sie pekuje z run. (powinienes miec mniej wiecej taki sam mlvl jak lvl albo niewiele gorszy o jakies 5 max) 4. E-beam sie nie nadaje do pekowania bo smieszny dmg i trudno trafic. Jak juz chcesz combo robic to summony+wand+sd/gfb/hmm w zaleznosci od lvla ofiary. |
Jakis Watpliwosci do moich PK umiejetnosci ?
23:39 Warning! The murder of Robamonos was not justified. 23:38 Warning! The murder of Alex de'Caca was not justified. Robamonos --> 25 knight Alex de'Caca --> 14 knight Ma Gik --> moj next noob char ^^ mam ich jezzcze duzo ... @Niba Poczekaj kilka dni a pozake ci fraga na 35 lvl ^^ |
Zrób sobie palladyna 15-18 lvl. Zamiast expić tak wysoko,zainwestuj ten czas w trening. Wbij 70 dista.
Kusza Scale armor Brass legi iron helmet Zdobędziesz łatwo. Zaopatrz się w troche bełtów,do tego bp jakiś run (pare uhów,albo i więcej jeśli plany twe konkretne. Fire bomby,gfb. może 2-3 hmm'y. I śmigasz. O ile będziesz miał dobre pvp i szczyptę szczęścia to w krzakach wyrolujesz i 30 knighta. Powodzenia. (Btw. a może zamiast pk chara,zrobić anti-pk, co? : ]) |
Cytuj:
|
Ja bym proponowal zrobic albo palka albo knighta. Widzialem filmik jak 2 knightow (jeden na 15lvlu i skile 64/64) rozwalilo:
-najpierw na rozgrzewke sorek 17lvl bez problemow -potem knighta na 39lvlu ale on byl afk -obok niego stal drut na 30lvlu z monkiem i ci knightowie go siekali a on na red hp sie UHnal i potem byla dluga walka, ale gosciu polegl -potem byl sorek na 20lvlu, dednal baardzo szybko -obok niego stal drutek na 30lvlu z monkiem, i z tym bylo trudno... uciekal przez pol planszy UHal sie walczyl summonowal, strzelal uciekal, az nagle przyszedl pewien knight na 50lvlu i mu pomogl (brazole wiadomo) 1 knight dednal, ale drugi uciekl i mieli niezly hajs. Na koniec dodam ze ci 2 knightowie to polacy i ze akcja rozgrywala sie na foldzie. Moze pomoze ci to w wyborze PK chara :) |
najpierw mam mala uwage co do 1 podpisu:
NIE dzieciom neostrady NIE ludziom chorym na dyslekcje,dysgrafie i inne dysmózgowie << to jest chamskie bo ja mam dysgrafie, dyslekcje, dysortografie i mam neostrade. a jakos ludzia to za bardzo nie przeszkadza wiec schowaj sie z takim podpisem bo mozesz kogos urazic. PK char to glupia sprawa. po co sie w ogole pkowac w tibii ? rozumiem ze zabije kogos bo np. ukradl mi loot baga lub zabil mojego kumpla albo zabil mnie. Bo sama tak robie. ale po jakiego grzyba pekowac? dla zabawy ? to przeciez chamskie. ludzie robia lvl straaja sie poswiecaja czqas na ta gre... a tu podchodzi taki pk i walnie pare razy i ded... i po ch... te starania ten stracony czas na odrabianie tego lvl ? zastanowcie sie... |
@up:
sorry,nie moim planem jest urazić ludzi NAPRAWDE chorych na dysleksje,ale tych którzy po prostu uważają że mają dysleksje i nie muszą się starać,a co do dzieci neostrady poczytaj temat w OWIONie @ci co mówią o pally i kina<lubie to określenie>: nienawidze skillowac,a jesli mam to robic wole na swoim 30lvlowym palku albo 20lvlowym kinie<od dzisiaj używam tego wyrazu:)> dobra,czyli różdżka+fire elementalki+runy(po updacie będzie z tym prosto:)) n00b charami niechce pkować bo niemam dobrego pvp i beznadziejnego neta,dlatego chciałem zbudować postać która będzie ładnie kosiła bez tego i rzeczywiście chyba mlvl powinien być równy z lvlem... |
PK-char hmmm... sorc/drut z 35lvl (bo dedy zmniejszą lvl) 50 m lvl (bedzie trudno) 3 bp SD, 2 bp UH, ewentualnie zerk lub fe i 70e lvle padają ;p
|
:D :D i jeszcze raz :D
takie z was kozaki to po co wam PK-chary ?? ;) Co boicie się, że was zrookują, jak kogoś zabijecie ?? pozabijajcie na swojej głównej postaci i wtedy pogadamy :) albo jak "kochacie" zabijać to idzcie na pvp enforced i zobaczymy czy przed dobiciem 50 lvl nie odechce się wam grać :D |
@Sir Sire
znakomicie powiedziane:D grałem na infernie dość długo, jeszcze nie widziałem żeby ludzie pokroju twórcy tego tematu przekroczyli 15 level... chociaż może sie myle ;) I wogóle to ciesze sie że wymieniacie sie doświadczeniami z Waszymi "pk charami", zakładajcie ich jak najwięcej! Uwielbiam Wasze darmowe runy i bluzgi jakie towarzyszą Wam przy wychodzeniu z temple 8o . To jest dla mnie niesamowity ubaw. Oby tak dalej. |
Cytuj:
|
Przywolujesz orca leadera i miotasz w niego z sdekow
|
w niego??chodziło ci o cel pkowania czy orca??:p
@up,up,up i up,up,up,up IQ boli...oczywiście chce popkowac i z tego powodu mam latać z red skullem po całym mieście??-.-n/c,zresztą nierozumiecie tematu to sie nie wypowiadajcie... |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
23:39 Warning! The murder of Tibia Knight was not justified. 23:38 Warning! The murder of Tibia Sorc was not justified. Tibia Knight --> 666 paladyn Tibia Sorc --> 8 druid Poczekaj kilka dni a pokaże ci fraga na 61568507507859408450589790646464658054 LVL |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Czy userzy tego forum nigdy nie beda normalni ?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:07. |