![]() |
Na TVN leci.
|
Nowy Update
Poprostu odlot! Nowe potworki, lepsza grafika, nowe żeczy!
|
Cytuj:
|
Wkońcu jest, trzeba tylko jeszcze ściągnać!!! :)
|
Cytuj:
Juz jest TVN TVN TVN :) oby wisla wygrala Yeahhh !!!! |
Update? a co to takiego ;)
Hy, hy :berserk:
Będzie niezły ścisk w Ankrahmun. Wszystkim życzę najlepszego oczywiście :] btw. Już nie tylko Steve buszuje po serwerach czyli to znak, że zaraz i całą masa sięwbije :D Cóż za napięcie..... |
Yeah udpade :D
Fajnie ze wlasnie wprowadzili udpade tylko ze sie spózniaja a ja ide ogladac mecz xD Wisla - Real (chociaz jestem z Bialegostoku Wisla wygra:)
Lol w przerwie wpadam na tibie nowy udpade zobaczyc :> Tyle ma byc nowosci ze... o kurde lece na macz :P |
Nareszcie !!!!
|
Jupi!!!!!!!!!!!!!!
Wreszcie przyszedł czas , abym sobie znów zagrał w Tibie :)))
Już nie mogę się doczekać jak tylko zrobie format, przyślą mi nowy dysk , i będe sunął ;] Na razie moge jedynie obejść sie zmakiem , bo jak na złość , nie pamiętam hasła :( |
Cytuj:
|
co jest?
The Site you are looking for "http://www.tibia.com/" is not available.
o co chodzi ??? ktos juz pisal ze dziala |
Stronka już działa, nie mogę się doczekać aż będzie się można zalogować, bo narazie fryty :/
|
Jestescie? bo ja nie moge sie dostac ale tibia.com mi tez sie nie chce wlaczyc a trzeba zciagnac klijeta
|
"Please wait while loading...." - masa ludzi się rzuciła ^^
|
nareszice jest cool super hiper bajer kiurde wypas wyczes niesmowicieQ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Klient
Mi Tibia***** już 10min. sie ściaga i nie ma nawet 1/2 :(
Już mam update zrobiony :) tylko wyskoczyło jakieś okienko, nacisnalem OK i wyszło z tibii. A gdy chciałem jeszcze raz klienta uruchomic to pisze ze jest włączony:( |
Cytuj:
|
PIsze ze mam sciagnac klienta a tiba.com nie dzial jakby jej nie bylo co sie dzieije pomocy ?????????????????????????
|
****a no
cos mam z kompem tibia com mi nie chodzi jak chodzi to holernie wolno ****a szybkiego neta mam a nic nie chce dzialac!!!dlaczego nic nie chodzi!!@!
|
TO SIE SCIAGA ZE strony a nie z servera chyba wlasnie probuje jezu ale maja przeciazenia .com kur.....de!!!!! nie mgoe sie juz docezkac a 420 osob jest juz na servach ja tez chce!!!!!!!!!!!!!! za duzo ludzi chce naraz ahhh
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:51. |