![]() |
tak gdzies tutaj na stronie 3 lub 4 podajze jest temat zalozony przez bakure masz dosyc sh w darkeden wejdz tutaj czy jakos tak i tam masz na 1 stronie a gdziesz na poznieszych stronach jest chyba zangielszczenie
|
walony net przycina sie troche
|
|
wie ktos moze co sie dzieje i kiedy wszystko wroci do normy bo wkuza tan bug w chcem pograc w dark eden
|
Olej TH...wybierz CH;)
Moje postacie na China... Enhant 70 lvl Ouster 50 lvl full combat (postanowiłem znowu grać w china od niedawna;)) |
ok juz dziala naprawili
|
Jakto
Komu Th dziala, bo mi nie ciagle error 380 lol coty Kołbas pierdolisz?
|
nic nie klami mi dziala zaden blad ani nic
|
Lipa
jakis error http://img45.imageshack.us/img45/852...ytu322ubs7.png :/ ale podales server kiedy to bedzie dzialać ?? |
wlasnie tez to mam i chyba wszystcy gracze De Thailand looknij sobie na forum www.darkeden.in.th/en i wejdz w forum i popatrz na tematy... prawie wszystko o errorze 380
|
mam nadzieje ze to wkońcu zadziała !!
nie pisza zadni admini co sie stalo z serverem ?? Edit: mam pytanie czy jak zrobicie juz ten 100 lvl to czy trzeba cos placic za ta gildie nie trzeba miec tego konta platnego ( tak jak w tibi ) |
nietrzeba
nietrzeba miec konta platnego
|
rejestracja na china
Kto pomoze mi zarejestrować sie na Dark Eden China ??!! bede wdzieczny za pomoc moje gg 5778433
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:36. |