![]() |
Cytuj:
|
@Noobowaty mistrz
wiesz co...Ty faktycznie jestes noobowatym mistrzem -.-' |
Cytuj:
Ty za to jestes spamerem. (double post+offtopic+pisanie glupot). Autor tematu poprosil o 'duzy' spawn dsow, a nie 3 na krzyż. Warto byloby naucz sie czytac. |
Drefia, tam spotkach ich baardzo duzo
|
Wydaje mi sie, ze hg jest naj lepszym miejscym lub gostland ale na hg2 arena a jest to nie bezpiczny elder beholder:o :o
|
Idź na Ghostland koło Carlin
Tam na północnym zachodzie jest dziura. Wejdź od razu z niewidką bo kiedyś natknąłem się na piętrze -1 z 6 ropniętymi dsami. Normalnie znajdują się już na poziomie -3 (masz tam kilka zejść lecz zaraz przy miejscu ropania biegają sobie od razu 2-3 dsy). Idąc w stronę tch dsów bezpośrednio z Carlin napotkasz raty, cave raty, poison spidery, skeletony i ghoule.
|
OMG ludzie smieszni jestescie.
solowanie dsa z sd:D :D :D . na pojedynczego dsa wystarczy 9 sorc i wand of vortex w wypadku druida 13+. wali sie dlugo ale za to na niskim lvlu niezly exp. aby przyspieszyc mozesz sobie pomoc z hmm. Jeśli chodzi o fibule... po updacie nie ma tam DSow!! a szkoda lurowalo sie 1 i biegalo wkolo kamienia. :D Pozdrawiam |
Może ktoś podsumjuje? Ja też jestem 35 ed, i chcialbym niewidka+vis+tempest? Ktoś może więc podsumować?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:40. |