![]() |
Prolog z 2 czesci , odcinek z 3 ....I do tego jakies syfy OMG
ty nie obrazaj tak dobrej gry albo wes ty sie porzadnie za to -.- A najlepiej wyjdz i nie wracaj, zaoszczedzisz ludziom nerwow ^.- |
To nie obraża Diablo II TO OBRAŻA DZIAŁ FAKE!!!
Idź i nie wracaj krzyż na droge kłódkę na drzwi. |
Zbeszcześciłeś grę i ten dział niewierny!
Wą!! |
i on mówił że jego fake jest lepszy od mojego <lol2>
To jeden z najgorszych fake jakie widzialem w dodatku bezcześci jedną z najlepszych RPG buuu idz wypier**** i nie wracaj @down nie filozuj :D |
Cytuj:
|
OMG co za kretyn przecie upadły na normalu 2 hp -.-'' a nie 200.
Cytuj:
Wyjdz i nie wracaj bo to jest obraza dla tego działu i dla tej pięknej gry Diablo II -.- |
Taki trochę offtop, ale uploadnie mi ktoś LoD w wersji angielskiej? Plx plx! xD
|
Cytuj:
|
Koleś, sam napisałeś, że jak oceny będą wyższe od 5/10 to będziesz robił kolejne (tfu..) części. Albo jesteś niedowidzący, albo totalny lamer. Wybieraj... X(
|
Biedny
Niewierny tomasz jak bys chcial sie przyjzec napisalem to ze po 1 czesci a nie po prologu.:D |
Co do cz.1 mogles zrobic tak z 10 upadlych, behemota jako monstrualna bestie i jak koles rzuca jakies czary wtedy bylo by lepiej
|
@kasinis
błyskasz inteligencją jak nic :D @topic ja wogule nie wiem po co jeszcze wszyscy ciągną ten temat ja tu już więcej nie pisze bo zaraz sie warny za spam w tym temacie posypią :cup: |
Cytuj:
|
O ku**a ale zes sie wysylil nad tym "1 obrazkiem" iel musiales w to pracy znalesc stary najdluzszy prolog jaki widzilem gratulacje :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:
|
Nie no chlopak sie staral tak ogolnie chociaz lubie diablo i przeszlem cale, to jak na miasto lotrzyc ten screen ma niby wygladac jak na miasto...? beczek? nie no bo jest nie najgorzej ale odkad to upadli gadaja po polsku hmm? :D trdno podsumowujac:
Grafika 1.5/10 Fabuła 0.5/10 Staranność 2/10 Chęci 1/10 Razem: 5/40 nie patrze na ocene tylko fake a z moich wypatrywow fake no..? nienajgorszy? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Najkrócej mówiąc : "SYF I PROFANACJA ŚWIETNEJ GRY !!!".
Najkrócej i najgrzeczniej mówiąc do twórcy : " Wyp**** stąd i nie wracaj" Dziękuję... |
Cytuj:
i niepiszcie ze w tydzien zrobicie 90 lvl bo predzej sie zesraszX( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:06. |