Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Fake'i (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=61)
-   -   Marny los (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=86824)

Smok Adam 27-07-2006 15:35

eeee

... co to ma byc za..... nudny fake?? drzwi na polanie..... ciekawe jak weszedl na ta polane...

a co drugie fake........ to było boskie!!!!! żart.............
dwa fake dostają niezła (jak na ich poziom) ocene: 0/10!

Baradax 27-07-2006 16:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez druidek12
@Drakon First
hahaha ty jednak naprawde debilem jesteś :cup:
to "krytykujesz prace innych" to było o innych pracach :D I używaj czegosi dagjeko iag suofnig
@Baradax
oby wszyscy myśleli tak jak ty :cup: Bo wklejam tu screeny, bo mojemu koledze na buckecie sie nie ładują :cup:
@Celoz
Robiłem to aż 2 godziny :cup:
@dziwny nick
Bo sie zagapiłem :cup: Oki, jak mi bracia pozwolą sciągnąc Fake Font Converter i Tibia Sprite Editor to przyjade to ciebie i zasieje tą trawkę :cup:

Bosh... Przestancie tu pisac i mu sie znudzi, jeju, przecierz on tylko tego chce, zebyscie sie wkurzali.
Nie odpowiadajcie i spokoj bedzie.

Perenaxek 27-07-2006 16:44

Ok powiem jedno
Lepiej Zamknąć ten temat
Ocena za Fake 0/10 bądź wdzięczny że aż taka dobra na twój poziom
:p
PS.
A ci sie nigdy klawiatura nie przestawila ze Y to Z a z to Y?
Edit:
@down:Już poprawiłem

Rodghar 27-07-2006 16:44

Ocena za Fak'e - 1/10...
PS:Ja jaz robiłem moje pierwsze Fake'i (nie wiedziałem co to TSE i FFC) to pisałem wszystko Tahomą (pogrubiona 8) i póżniej robiłem obwódkę czarnym ołówkiem(długio jak cholera ale wyglądało o niebo ładniej niż twoje...).

Cytuj:

A ci sie niegdy klawiatura nie przestawila ze Y to Z a z to Y?
A może tak powstał styl 1337 XD

Chockapic 28-07-2006 01:02

eeeeeeee???

Koper of Drawno 11-08-2006 18:25

@druidek12
OMG czym ty jestes jestes taki zalosny ze powinni ci skasowac konto nie umiesz robic fake nie umiesz sciagnac FFC i TSE nabijasz sie z Drakona a to nie jego wina ze Z sie przestawilo na Y a Y na Z wiec nie w****j ludzi cioto p****a !!

druidek12 11-08-2006 18:30

@Up
Tak se myśle... ty jesteśna serio takim idiotą, że odświeżasz stare tematy :D A poza tym sam nie umiesz robić fake'ów.
@down&up
Zbanowany :cup::cup::cup:

Koper of Drawno 11-08-2006 18:43

@up
Ja hociarz mam tibia sprite editor i fake font conventer i umiem wklejac sciany o czym przekonasz sie w next fake'u....

Rekin Master 11-08-2006 20:02

@Up
kiedy bedzie?:P
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Baradax
Moge powiedziec jedno:
DNO!

twoj pierwszy fake byl pewnie niewiele lepszy :X
Topic:emmm cos nie tak z czcionka tibijska...

Dark Alphadron 12-08-2006 09:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koper of Drawno
@druidek12
OMG czym ty jestes jestes taki zalosny ze powinni ci skasowac konto nie umiesz robic fake nie umiesz sciagnac FFC i TSE nabijasz sie z Drakona a to nie jego wina ze Z sie przestawilo na Y a Y na Z wiec nie w****j ludzi cioto p****a !!

Ty tu nie wyskakuj, bo też to w podpisie miałeś.
@up
Widziałem jego pierwszy fake na tym forum, i powiem ci, że BYŁ O NIEBO lepszy niż to ścierwo.
@Druidek12
"Myśle se"... BUHAHAHAHAHAHA! W tym momencie się popłakałem ze śmiechu. Ty nie myślisz. Po prostu karaluchy w twojej głowie grają z pająkami w pokera, a ty to bierzesz za myślenie. Ja pier... niczę, "Myśle se"...[Noob Mode] Ić se poszókaj suownika poprafnej polżczyzny i naóm sie pisadź a potem ić na alegro kup muzg.[/Noob Mode] (jak coś - na Allegro naprawde sprzedają mózgi)

vizero 12-08-2006 09:23

fake fajny ale jak cos umieszczasz to musisz się liczyć krytyką. ale fake moze byc:)

Koper of Drawno 12-08-2006 10:53

@vizero
Ty chyba jestes p****y jakis ?!!??!?!?!???!??!? przecierz to jest najgorszy fake na forum ! A ten blazen co go zrobil mial juz 2 BAN'y a jak znam zycie to znowu dostanie :| wiec nie p****l ze ladny fake bo ten akurat taki nie jest !!

Dark Alphadron 12-08-2006 11:44

Koleś, Przeginasz. Każdy może mieć własne zdanie, nie zabraniaj mu tak gadać. Jak mu się podoba, to znaczy, że mu się podoba, a ty nie masz prawa zabraniać mu tego wyrażać. Raport za spam.

druidek12 21-08-2006 08:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koper of Drawno (Post 934510)
A ten blazen co go zrobil mial juz 2 BAN'y a jak znam zycie to znowu dostanie :|

mhm, ani razu nie miałem bana =) Ale ty właśnie zarobiłeś chyba juz 3 :cup: :cup: :cup:

Celoz 21-08-2006 08:37

up: offtopic...
topic: delete, close and give warning points where they have to appear pls?

Dark Sven 21-08-2006 10:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Celoz (Post 946241)
topic: delete, close and give warning points where they have to appear pls?

A niby czemu?Daje tu swoje fake, może nie najlepsze, ale są.
Wszyscy są "mastah of fake" więc inni się nie mogą uczyc?
Szczerze? To najgorszy dział tego forum...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:02.