Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Nowe Outfity! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=86938)

Michal9000 27-07-2006 00:43

http://images.tibia.pl/teaser2006/wizards.jpg
A tu są wizardy jak coś :]

FORCE 27-07-2006 00:44

Ubranka są spoko! Tylko zawalono jedno.... te questy z ubrankami..... do kitu....:( :( :( :( :( :(

pijany rolnik 27-07-2006 00:45

super te outfity!!

Modano 27-07-2006 00:49

Hehe teraz moge sie przyjzec tym wizardkom :P wtedy ledwo zobaczylem i "pff" nie ma ;p Najbardziej z tych wszystkich outfitow podobaja mi sie outfity knighta i assasina :P Cya

Celoz 27-07-2006 00:50

mi sie średnio podobają, ale liczą sie intencie ;] CipSoft odwalił kawał dobrej roboty!

Rychulec 27-07-2006 00:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez FORCE
Ubranka są spoko! Tylko zawalono jedno.... te questy z ubrankami..... do kitu....:( :( :( :( :( :(

I dobrze że trzeba zrobić questy...
Przynajmniej niekażdy bedzie je nosić.Np. Banuta quest jest jednym z nich i raczej robi sie go na 100+ lvlu:p

Keel 27-07-2006 00:52

Podobaja mi sie te outfity:).

.::ZETH::. 27-07-2006 00:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Modano
Eeeee przed chwilą widziałem outfit wizarda i druida a teraz zamiast wizarda widze assasina :P

lol też tak mam :D no a nowe outfity zapowiadaja się świetnie... :) no ale to tylko te paccowe a normalne jakie będą?? :p kurde no i znowu najlepsza zabawa zatrzymuje się na barierze zwaną brakiem kasy na pacc ;(

Knight Simon Dark lord 27-07-2006 00:52

jak dla mnie outfit wizarda rox XD i assasina kurde wszystkie będa zajebiste (mam nadzieje) i będzie trudno wybrać najlepszy dla nas

Angel of Death 27-07-2006 00:56

Jakby nie wszyscy widzieli to dam może jeszcze raz te screeny tym razem tutaj.

http://www.tibiabr.com/images/barbarians.jpg

http://www.tibiamx.com.mx/knights.jpg

http://www.tibianews.net/img/staff/articles/hunter.jpg

Ragnar666 27-07-2006 01:02

pogratulować tempa :kat:

ale poza tym tibia.pl dostała najgorszy wg. mnie screen z outfitami...
druid i barbarian r0x :wiking:

Magic Dru 27-07-2006 01:15

a mi sie chce smiac:) po tamtym teaserze co 2 forumowicz pisal "outfity sux", "najbardziej to zje*** z outfitami", "napewno tego nie ubiore". a teraz?? teraz to kazdemu sie podoba:) dziwne?

@topic
mi tam sie podobaja kazde byle by nowe bo stare sie juz nudza;)

Kon Warrior 27-07-2006 01:16

no no no, fajnie fajnie...
najbardziej podobaja mi sie outfity knighta i huntera (piorka rox :) )
outfit assasina jest natomiast troche smieszny

Pszemek LP 27-07-2006 01:33

Huehe wreszcie jakaś zmiana w tej Tibii będzie :p Outfity nawet fajne. Takie... przyjazne xD A co do questów to dobrze że są, przynajmniej jakieś urozmaicenie i bedzie widać kto naprawde zasługuje na dany outfit :p Mi się tam najbardziej podoba knight i hunter :confused:

Adow Adan 27-07-2006 01:36

a ma ktoś zdjecia przerobionych outfitów dla FACC?? tych 4 co są.

Thimburd 27-07-2006 01:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adow Adan
a ma ktoś zdjecia przerobionych outfitów dla FACC?? tych 4 co są.

Raczej 8, bo są kobiece i męskie :)

No, CipSoft wreszcie posluchał pragnień graczy - czyli nowych outfitów. Teraz wszyscy będa mieli dylemat - który wybrać. Ja mam takie szczęście że... nie gram już w Tibię ;) , ale z chęcią pobawię się nowymi outfitami jak tylko się pojawią. Bardzo ładne są te outfity (oczywiście jak na "silnik graficzyny" tibii), zastanawiają mnie pozostałe, bo przecież według zapowiedzi jest ich więcej. No, ten update przejdzie napewno do historii jako jeden z tych "większych" (coś jak update zimą 2003, czy ten wakacyjny sprzed 2 lat (albo roku, już nie pamiętam :P)). Już widzę tych ludzi biegających i szukających nowych outfitów i dodatków do nich - tak będą wyglądały pierwsze dni w Tibii - kto pierwszy zdobędzie trupią czaszkę dla knighta, albo wypasiony kapelusz dla sorca - bitwy i wojny, wyścigi i przechwałki, błaganie o pomoc w poszukiwaniach i dumne przechadzanie się w wypasionym stroju po ulicy w Thais (zazdrosne spojrzenia facc'owiczó) albo Tiquandy (wkurzone spojrzenia pacc'owiczów)... tak, to będzie coś czego ja nie mam zamiaru przegabić i oczywiście sobie popykam w Tibię przez pewien czas (a może wrócę do nałogu...). No, ogólnie outfity naprawdę zasługują na uznanie.

Pan i Wladca 27-07-2006 01:50

Super, a najbardziej ciesze się z tego że już nie gram w tibie i mnie do niej nie ciągnie :baby:

Krakers 27-07-2006 01:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thimburd
Raczej 8, bo są kobiece i męskie :)

No, CipSoft wreszcie posluchał pragnień graczy - czyli nowych outfitów. Teraz wszyscy będa mieli dylemat - który wybrać. Ja mam takie szczęście że... nie gram już w Tibię ;) , ale z chęcią pobawię się nowymi outfitami jak tylko się pojawią. Bardzo ładne są te outfity (oczywiście jak na "silnik graficzyny" tibii), zastanawiają mnie pozostałe, bo przecież według zapowiedzi jest ich więcej. No, ten update przejdzie napewno do historii jako jeden z tych "większych" (coś jak update zimą 2003, czy ten wakacyjny sprzed 2 lat (albo roku, już nie pamiętam :P)). Już widzę tych ludzi biegających i szukających nowych outfitów i dodatków do nich - tak będą wyglądały pierwsze dni w Tibii - kto pierwszy zdobędzie trupią czaszkę dla knighta, albo wypasiony kapelusz dla sorca - bitwy i wojny, wyścigi i przechwałki, błaganie o pomoc w poszukiwaniach i dumne przechadzanie się w wypasionym stroju po ulicy w Thais (zazdrosne spojrzenia facc'owiczó) albo Tiquandy (wkurzone spojrzenia pacc'owiczów)... tak, to będzie coś czego ja nie mam zamiaru przegabić i oczywiście sobie popykam w Tibię przez pewien czas (a może wrócę do nałogu...). No, ogólnie outfity naprawdę zasługują na uznanie.

LooooL, myslisz ze kazdy 10 lvl na PACCu zrobi te questy by zdobyc te helmy, czaszki itp ? Buaahah. Jednym z tych questow jest Banuta quest, i zrobisz go jak masz okolo 100 lvl ........ Wiec zadko sie kogos spotka z addonami

Thimburd 27-07-2006 02:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Krakers
LooooL, myslisz ze kazdy 10 lvl na PACCu zrobi te questy by zdobyc te helmy, czaszki itp ? Buaahah. Jednym z tych questow jest Banuta quest, i zrobisz go jak masz okolo 100 lvl ........ Wiec zadko sie kogos spotka z addonami

Bardzo Cię przepraszam, ale nie mówię, że wszyscy będą biegać, przecież z mojego posta wyraźnie można przeczytać o tym, że inni będą zazdrościć itp. itd. A osób powyżej 100 lvl jest naprawdę dużo i nie widzę problemu, żeby były wyścigi między takimi osobami o to która będzie jako pierwsza miała dodatek. Następnym razem przeczytaj post 2 razy i zrozum, potem przed wysłaniem zastanów się po raz 3. I jestem przekonany, że nie wszystkie dodatki będą dla silnych graczy, co nie zmienia faktu, że powinieneś przeczytać mój post jeszcze raz i wyciągnąć z niego pewne wnioski i całą prawdę którą ten post przesyła w Twoją stronę... No chyba, że masz uszkodzony monitor i przeczytałeś: "hahah, pacie bendom biegac i szkac dodatkuf ja mam 5 leweel i tez bendem biegalo i szuam ich i mam juz pare i bendem spotykal na ruuku luci z addannami". -.-

Bamargera 27-07-2006 02:05

Fajne nawet te outfity! Ciekawe jakie beda inne....

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:27.