![]() |
Wchodzisz w spis gildi i tam masz "Odejdz[bez potwierdzenia]" i jestes bezbarwny i możesz sie starać o nową gildie
|
niestety ja wchodze i nie ma linku odejdz
moze jakis lev wymagany po nie pisalo ze przy odejsciu trzeba placzyc nie ustali tak nic |
Nawet fajne można z nudów pograć :D
|
Cytuj:
|
To jest spoko gierak tylko trzeba miec co robic zeby czekanie na tury sie nie pzeduzalo :P
Nom o to ja mam 4 poziom a trzeba 5 thx :D |
bede gral 1 raz dzienie bo tutaj 5 tur co 1 h .
24 x 5 = 120 tur Czyli 120 tur dziennie dostajesz :P . nie wiem jak z tymi doladowaniamy :P rozkmincie sami |
Z tymi doładowaniami to wykupujesz tylko 50 % tur które były od początku ery , koszt 1 tury to 0,01 zł
|
a moze dasz cos wiecej jak je kupic ? bo z tego wychodzi ze 1 zl = 100 tur ...
|
Wchodzisz w moje konto , będziesz miał na pasku obok doładuj konto , wybierasz forme płatności [ jesli przez sms to dostaniesz kod który wpisujesz w tym samym oknie ] potem wchodzisz w postać i karta postaci tam po prawej stronie będziesz miał okno Tury wydane i w tym oknie na samym dole link "wykupione" i tam wpisujesz ilość tur do wykupienia
|
Moze zalozymy swoja gildie??
|
wymaganany 10 lvl i 120k =] dodatkowo warto mieć kase na ulepszenia. Według mnie gra niewarta świeczki =] przynajmniej na tych lvlelach
|
a ty jaki masz lev??
|
42 lvl ale cierpie na brak kasy =] pozatym jest mi dobrze w zakonie templariuszy
|
Lol widze ze twórcy tej gry juz troche złotówek symbolicznie zarabiaja :D
Jest tu w ogóle jakies pvp ? :P |
w soboty turnieje , w poniedziałki , wtorki , środy wyzwania , codziennie treningi z ziomami z gildi
|
8 poziom
Życie: 68 / 68 98 trafienia 96 uniki 3-9 obrażenia 72:0 (36%) obrona Złoto: 18988 zł. Krasnolud , Barbaaczynca , mezczyzna imie : Xarx BlackAxe Siła 42 15% 2% 49 Zręczność 12 -10% 0% 10 Zwinność 13 -10% 0% 11 Wytrzymałość 16 10% 2% 17 Żywotność 16 10% 0% 17 I nawet najs EQ . Gram 1 dzien :P Drow Ranger masz moze gg :P ? mam kilka pytan |
Oto moje statystyki
ThcHunterek ty kupujesz te tury ze masz 8 poziom?? poziom--5 314/410 Życie: 95 / 95 trafienia 92 uniki 1-6 obrażenia 26:0 (14%) obrona 92 Złoto: 2270 zł. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:26. |