![]() |
Lab=Labirynt
Met=Meteor Db=Dragon Ball |
Kurde :< Chialem zrobic nowy temat o grze z obszernymi poradnikami.I teraz nie bede mogl :<
|
@Up x2
Czy ty wogole czytałeś co ja napisałem? Chyba nie... Ja się nie pytam co oznacza skrót met czy db tylko ile potrzebuje tych VP na to... |
Tez w to gralem. Nawet dosyc niedawno, ale gralem chyba z 3 dni bo cholernie nudne.
|
Cytuj:
|
ma ktos jakąś postac (dobrą)+20 lvl :D
komu się ta gra znudziła proszę pisać na priv plz |
Cytuj:
Gra wygląda tak: idz exp, wroc do miasta po coś, idz exp. Przynajmniej dla mnie nudne. |
Gra Świetna ! w tej chwili mam Trojana -42 i ciagle rosnie :) ale mam wielki problem .. nie moge zadnego pierscienia zalozyc .. nie wiem dlaczego . To jest jakis Bug ? Ludzie Pomóżcie.. Jak by co GG : 7515069
|
Czy w tej grze istnieje jakieś PvP? A jeśli tak to na czym polega? Chciałbym poważnie wziąć się za tą gre, a ciekawią mnie bardzo rozgrywki PvP.
|
Na czym polega pvp? Za zabijaniu ludzi ;) Można to robić zawsze i (prawie) wszędzie ale się za bardzo nie opłaca... Po zabiciu człowieka Twój nick mryga na niebiesko i wtedy każdy Cię może atakować bez żadnych konsekwencji... Za każde zabicie dostajesz PK points, jeśli uzbierasz ich za dużo to w końcu przez cały czas będzie Cię można bić i zostaniesz arested :P
|
Cytuj:
|
|
Masz cienki bow (jak na taki lvl) Ja swojej postaci nie dam, bo jeszcze mam za mały lvl :P
|
Ja obecnie zaczolem grac na fury lvl 48 narazie jutro wkleje ss nick Zyla jakby cos.
@Tazel Kiepski bow ja juz mam takiego bs (czyt.Elite+5dmg) tyle ze nie mam plusa w nim;p @Down Nic nie zrobisz zrob sobie depo na innym charze a o itemach w nim zapomnij. |
Wiem ze kiepski bow, ale cholera passa do wh zapomniałem i w kropce jestem.
NA koncie max 9kk a itemy elite. Ni tu isc expic, ni tu zarabiac, ni tu db zakupić. Da sie cos z tym moim WH passem zrobic ? Moze ktos wie ? |
Też miałem z tym problem =/ Zapomniałem hasła do wh. Mam 56 firetao, grałem chyba 2 tygodnie później gra się znudziła...
|
Mam problem mianowicie taki ze mam trojana 17 lvl i jak chce uzywac skilla jakiegos a mam 2 pisze mi caly czas Upgrade after 15 lvl i nie wiem co maam z tym zrobic :/.
Prosze o pomoc. |
Powstala polska gildia na fury jak cos to pisac tutaj albo w grze nick: Zyla
|
Grałem grałem...podobało mi sie:D
|
Ja w to gram i mi sie bardzo podoba:) Mam 107 archera i 97 troja :cup: i nawet fajnie się gra.Jeśli macie jakieś postacie niepostrzebne (najlepiej po rb) to chętnie sie nimi zaopiekuje ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:02. |