![]() |
nowy obrazek jest świetny i coraz bardziej podoba mi się to że mogą być questy z nowym wyglondem mojego sorka
|
Cytuj:
@topic Ja również nie mogę sie zalogować :( |
klient mi sie pobiera...ale nie z autoupdate bo ze starego clienta "cannot connect to a login server"
|
Urcze mam problem tak jak z poprzednim update. Jak wchodze na tibie wyswietla mi sie jakis tam error 13. Mialem tak kiedys i musialem wejsc w wlasciowsci tibi i dopisac cos podobnego do enough 0, 1 lub 2. Moglby mi ktos pomuc??:(
|
Mi sie ściągneło automatycznie(po paru próbach ale zawsze xD) ale tak jak każdy mam problem z wlogowaniem sie do gry mi wyświetla sie:
"Error: Disconnected from server" iiii chuj :P trza czekać |
(zarejestrowanych: 99, gości: 226)
to chyba najlepiej rozwijajace sie forum ^^
btw. mam cannot connect... ni mogie za hu** sciagnac 7.8 ani zpatchować ^^ |
ja nie moge siagac co jest nie tak
qwa nie moge grac a reszta cala juz gra |
Cytuj:
This update sux. Można by tylko nową grafę. Kurna i znowu nowa TibiCam :s |
Aaah...!
q*wa! przebrali miarke! to tak nie moze być! niech załążą sobie jakiś system szybszego logowania czy cos innego ale do cholery nigdzie nie można się zalogować!!! ani na tibia.com ani w kliencie!!!tera apel!
UWAGA UWAGA! Proszę polskich użytkowników tibii aby zbastowali i przestali się co 5 sek. logować! PROSZĘ W IMIENIU WSZYSTKICH UżYTKOWNIKóW TIBII 7.8. (NA RAZIE PRZYSZłYCH BO I TAK NIKT NIE MOżE SIE ZALOGOWAć ;]) BłAGAM POSłUCHAJCIE MNIE! |
|
Kiedy bede mogl zpachowac lub sciognoc halp
|
Użytkowników czytających ten temat: 367 (zarejestrowanych: 103, gości: 264)
mowi sie samo za siebie^^
|
Wyobrażcie sobie, że naraz prubuje wbić sie na tibie 30 000 tys osób. I pomyślcie dlaczego wy nie możecie wejść. Już kapujecie trzeba czekac około 30 min rzeby weszło te 15 000tys osub i prubujcie wy hehe. error wyskakuje bo jest przeciążenie serwera
|
Pomocy!!
Pomuszcie mi!!!
Jak zrobic ten rec_key co pisze o nim na stronie glównej bo chyba on jest potrzebny zeby sie na serwer zalogowac bo je juz chyba pol godziny temu klijenta sciaglem i pisze mi ze serwer jest nie dostepny POMUSZCIE PLZ!! |
Imho zryte outfity.
Ponawiam swoje pytanie: Czy stary rec jest aktualny? |
Działa i to w 10 tysiącu luda jest nieźle.
|
Mam pytanie bo nie moge wejsc sciagnalem sobie te new tibie i jak wpisuje passy to wyskkauje mi takie cos Cannont Connect to a login server nizej Errror: Disconnected from server i jescze nizej For more information take a loot at the Faq in the guide section at www.tibia.com
Wie ktos moze co to jest grane ? ! ! ! ! |
ściągnolem Tibie i nie moge sie zalogoeac co to ma byc?????????
co to za update 7.8??????????? Tibia.com jest dotyłu;( ;( ;( ;( |
lolz ja mam rec keya i tez sie nie moge wlasnie zrobilem godzine temu :|
|
Cholera jasna nie mogę pobrać tibiiX( Włączam tibie, wpisuję passy i h*j - pojawia się error (disconnected from server). Przez tibia.com też nie idzie pobrać bo chyba tyle ludzi pobiera ze strony, że się im coś zrąbałoX( Wiedziałem, że coś zchrzania!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:04. |