![]() |
Ja chce być zły, ahah hłehłe zuo mhroooooooooooook!!!
|
Prolog narazie fajny ciekawe jaka bendzie nastepna czesc:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
|
Ja też chce być zuy!!!11111oneoneoneraz<joke> No właśnie fajnie by było być jakimś hiper evul charakterkiem.
|
Jak narazie to tu więcej komentowania niż fake, najlepsze w tej całej historyjce są ładnie wykonane obrazki (faktycznie naprawde duży ma ten pokoik)
|
no dobra to biore sie za fake
widze 3 glosy na zle a na dobre PUUUURT :P |
JAK TO TRZY? A JA TO CO? NIE LICZĘ SIĘ? ;]
Pospiesz się i nie gadaj tyle. |
<fanta mode>daj mi rola, bądź bamboocha.</fanta mode>
proszę, mogę być jakimś zuym kolesiem? P.S. jesli trzeba ci chłopskiego outfita a masz poupdate'owego klienta, to outfity "staroklientowe" są od 4197 do 4207 |
Tytul nic nie mial do tego fake story. :D
Jestem na forum od nie dawna ale daje ocene 5/10 bo za krytkie. X( X( X( |
:) :) :) Kiedy wydasz kolejną cześć bo prolog jest super już się nie moge doczkekać poinformuj mnie jak zrobisz koleją część:) :)
|
Cytuj:
brawo dla pana który odkrył że to ots albo map editor dowody? ucięty tasak tak jak w map edytorze lub na samym otsie -1/10 |
no dobra przyznam siem
podłoga i szafki i rzeczy na szafkach robione w OTSie MAP editorze a ludzi stoly stolki luzka itd. sam wkleialem ! |
fake przeciętny. Fabuła wyklepana bo super hero ratuje świat :/ Ale spoko, w moim faku teżmiał być super hero ale jakośto potem wyprostowałem xD
Te obrazki troche za małe robisz. Bo na niektórych trodno sie odczytać ( napisy zachodza na siebie, brak przejżystosciX( X( ) I te napisy: TyTuł ItD OMG aż oczy bolą jak sie na to patrzy :/ Ocany narazie nie dam. I jak cośto ja moge być tym dobrym :) |
Cytuj:
Na moje wkleiłeś tylko napisy i bohaterów. http://img232.imageshack.us/img232/4668/fakesul2.png Porównajcie sobie. 1 zdjęcie jest wykonane przez Rudyga, natomiast 2 przez ze mnie. Czy to możliwe, aby człowiek robiący 1 fake'a robił wszystko co do pixela?? Czy chce nas wykiwać?? Jeśli robiłeś tylko ściany w map editorze to zapewne wkleiłeś je do paint'a, a następnie wklejałeś łóżka itp. jednak niektóre z nich, są zakrywane przez ścianę, wyciąłeś?? Być może, ale wątpie, że wycinałeś i wkleiłeś z taką samą dokładnością. Zdjęcia nr. 4-6. Spójrzcie na ten blat. Przecina się w połowie. Jest to wynik doklejania w map editorze złych ID blatu. Jednak dlaczego nóż jest przy ostrzu zanurzony w blacie?? Wynik tego, że item jest za szeroki. W tej sytuacji item zostaje skracany o drobną część. Więc na podstawie powyższej mojej wypowiedzi, mogę stwierdzić, iż 80% twojego fake'u jest robiona w map editorze. Ktoś się ze mną nie zgadza?? Cóż, jego sprawa. Ja jednak znam prawdę i wiem co piszę. Co do fabuły, jak już pisali jest napawdę oklepana, super bohater i demony... |
zle zrobiony
Jakis Dziwny Bez Fabuly Wiem Bedzie 2 Czesc Gdzie Badzie Jakas Wojna Ludzi Z Orcami A Amino To Idjotyczna Nazwa Temat Oklepnany Biedna Rodzinaa Do Bani Wymysl Cos Zeby To Roskrec
Ale Nie Tak Zle Powklejanie Popracuj Nad Fabulom Ladnie Zrobiony Fabula Zadna |
No ja też zauważyłem (jako 1 :cup: ), że ma poza obrazkiem dalej ten sam teren :P
A według mnie mógł spokojnie powiedzieć, że wziął od kogoś ten pokój i go zedytował :) co w tym złego ? |
po1. nie wziolem od kogoś pokoju tylko sam robiłem
po2. jakieś 50% tego fakea to map editor ;/ |
na poczatku tulko podłoga i szafki a teraz 50%?
może odrazu mów że to wszystko to ss z otsa?;p |
NIE WSZYSTKO NIE !!
50% no niewiem mówie na OKO -.- POTRZEBUJE JESZCZE JEDNEGO DOBREGO ALBO FAKE NIE MA ;/ |
no fajny fake gz jako pierwszy fake ladnie
|
Ja moge byc tym dobrym...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:17. |