![]() |
Hmm... jaka muzyka? wystarczy dokładnie oglądać.. dobra ale napisze :p
Dj Tiesto - Adagio for Strings Erik East Live at Home :baby: |
Cytuj:
Te dj tiesto (3) to maja wszyscy lacznie ze mna =P Jesli chodzi o Erik East Live at Home (2) to wpisz se w emule albo kaziee to zobaczysz ile ci znajdzie =P @wszyscy! Jak ktos zna te 2 pierwsze piosenki to dajcie tytóły =] |
czy ktos nie moglby wrzucic na rapida ta muze Erik East Live at Home
z gory thx i oczywiscie dac linka |
...
wiem że to w niczym raczej nie pomoże ale co do utworu Erik East live at home to ja używam bearshare i znalazłem to. Z tym że to jest film ktury ma 790MB :|
|
tylko ze ja tez uzywam bearshare i wpisalem tytul tej piosenki i nic mi nie znalazlo
|
wpisuje erik east live at home i wyskakuje mi ze moge sciaganac filmik 2 mb i tyle
|
.
@up
ja szukałem prawie 3 godziny i w pewnym momencie znalazł dwa po 700mb+ i jeden miało 80 osób a drugi 76 więc poszukaj on w pewnym momencie dopiero to znajdzie. I szukaj pod film a nie muzyka. |
Naprawdę szkoda mi was.. obejrzyjcie filmik do końca - napisane jest jaka muzyka była użyta.....
btw. Fajny filmik - aż się łezka w oku kręci Jest jeszcze napisane - and a parts of a looong remix.... |
Cytuj:
Hmm.. co do filmu to wydaje mi się, że widziałem go u kumpla w postaci rec, bo wszystko sie zgadza, postaram sie skombinować .rec. |
Szkoda, że nagrywający wyłączył opcje widzenia nicków i ilości hp to zepsuło smak oglądania filmu.
|
Cytuj:
|
Moze ciuszki sie zgadzaja :) mi np podobal sie bohater tej akcji, orginalnie ubrany i jeszcze jeden taki hawajczyn na czerwono :D, jakiś prze..koleś ciagle sie pierwszy pcha i bloczy cale towarzystwo.
|
Zawalisty filmik muzyka obrze dobrana do sytuacji i wogle ladny film
:cup: :D |
Spoko Filmik Panowie dali rade Pozdro:evul:
|
Bardzo fajny filmik, Big Gratz:]
|
Cytuj:
|
aff
A skad to wnioskujesz ze to Antica ?
aewwww To jest Isara i musi byc, zoba sobie kogo ten ziomek dolacza do party koncowka Del'Toro mowi sama za siebie. I jak jeszcze bili Wl'a to koles dostawal obrazenia od Histan'a zoba sobie na tibia.com. ; ) 1 to jest erik east live at home Ps skad to sciagnac ^^^ bearshare,eMule sprawdzalem nie ma ; o 2 <- to chyba ten loong rmx 3 benni benassi bros - born to be alive 4dj tiesto- adagio for strings |
@ up
Przeczytaj ze zrozumieniem to co pisałem. Mój wątek uważam za zakończony, myślałem, że nie ma tego filmu w .rec, a był już na forum. |
Spoko filmik, po prostu wyje**** w kosmos.
PS. Ten kto mi na PRIV wysle link do 1 muzy jest BOSKi xD Tak jak ta muza. |
Tak ;) filmik wspaniały :evul:
Muza tez, szczegulnie ten pierwszy kawalek :baby: Jeżeli ktos moze sie wysilic PROSZE W IMIENIU CALEGO TOPICU dajcie linka do tego kawałka albo przynajmniej wykonawce i tytół ;( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:30. |