![]() |
Cytuj:
@topic No poradniczek fajnie wykonany, fakt że kapnąć się o tym to nic trudnego, ale początkującym graczom zawsze się to przyda :) |
Mi się przydało Dzięks Ziom
|
spox poradnik, aczkolwiek większośc Tibijczyków juz chyba o tym wie :)
|
Dzięki za poradnik sam tego nie wiedziałem więc od tej pory będę stosował Twój sposób :crusader:
|
Wielkie dzieki za ten poradnik ;)
BTW: witam wszystkich na forum :) |
SUPER PORADNIK ale czy mozecie zamiescic poradnik o zakładaniu przynety albo chodziaz powiedziec mi jak to sie robi...
|
Przynety nie musisz zakładać, po prostu robaczki muszą być w twoim plecaku/rece.
|
Ja na tibiaauto bot lowie ryby no ale dobry sposób :D:D bez bota tez mozna jak z botem;p
|
;) hhe fajny pomysl :) Tibia RuleZZZ
|
Gratz!
Niezly poradniczek ziom, chyba sie nie napracowales ale spoko...newbie sie bardzo przyda, i mnie tez :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
eee ale ten poradnik to chyba raczej dla poczotkujocych graczy bo kazdy kto gra minimum opl roku w tibie domyslil sie juz przed update ze tak mozna lowic ryby ;]
|
Dodałbym jeszcze jedną małą uwagę: w każdej kradce wody znajduje się jedna ryba... czasami wiecej, ale wyłowienie jej pochłonie trochę czasu. Tak więc najszybciej będzie kożystać z hotkey'a, LPM i przesuwać kursor na kolejną kradke po wylowieniu z poprzedniej ryby. Najlepiej obserwować ubytek robaków. Tyle:) nie wiem czy to prawda oczywista, ale coś takiego właśnie zaobserwowałem;)
|
Poradnik fajny, a nie ma przypadkiem innych rzeczy, z których można by korzystać w ten sposób?
|
Super temat i dzięki za pomoc [ITEM]fishing rod[/ITEM]
|
Cytuj:
kazdy stosuje jak chce ;] |
Temat sprzed pół roku...
|
Cytuj:
łowienie w ten sposób jest bardzo popularne :D i na pewno się komuś przyda. |
Bardzo Dobry Poradnik!!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:07. |