![]() |
Cytuj:
ad. 3 - Wg. mnie chodzilo mu o rozne bezpieczniki i inne ustrojstwa na podzespolach kompa. |
Cytuj:
Imho sens posta był dość jasny. |
Co do uciszenia: Oklej obudowe gabka po bokach - NIE ZATYKAJ DZIUR !. Pamietaj ze ta gabka nie moze byc za blisko czesci, bo nagle mozesz poczuc niemily zapach z komputera :D
Co do "odkurzania". Dobry pomysl, tylko trzeba pamietac zeby nie dmuchac prosto w wiatrak, bo wytwarza sie napiecie ktore moze wywolac niepozadane skutki w istocie spalenia sie czegos na plycie glownej. Tak, tak, tyczy sie to tez wylaczonego kompa. |
Cytuj:
2. Chcesz o tym porozmawiać? 3. Chyba nie zrozumiałeś tego co zacytowałeś, ale jestem cierpliwy: "Odkurzyć" w jednym ze swoich wielu definicji oznacza, jak już zresztą pisałem, odczyścić z kurzu. |
Cytuj:
Do odkurzania polecam sprężone powietrze. Można kupić i nie kosztuje fortunę. @up 1. popieram 2. popieram =p |
Cytuj:
2. Co? Wciągasz go ustami? 3. Mu chodziło o takie coś...w puszeczce...z rurką..co się zwie "Sprężone powietrze" =.= Co do tematu. Radze ci spróbować przeczyścić kompa i sprawdzić czy śróbki podokręcane. Mi tam komp głośno nie chodzi ale jak mojemu kumplowi napierdzielał to se kupił tylko nowy wiatraczek do karty. |
Cytuj:
a wieku nie musisz znac.. gowno cie to obchodzi.. amen |
Cytuj:
naab -.- :evul: |
Cytuj:
|
tez cie lubie ;] posty bede pisal jakie mi sie podobaja... a oni nie bede podskakiwali a ty sie kurwa nie wtracaj bo ciebie tez krytukuja -.-
|
@Up:
STFU & reported. zachowujesz się jak nie wiadomo kto i przestań się kłócić i offtopować @Gewof: Wiii! Gewof wrócił! Jak było w Anglii? ^^ @Topic: Miałem podobny problem. Lekko przeciągnąłem miotełką po paru miejsach i się poprawiło. Choć nie do końca wiec za radami neidługo sprawdze czy wiso porządnie dokręcone |
God bless the man who banned henry[tm]! :P
Moj komp tez chodzi glosno, ale to za sprawa dwoch dodatkowych wiatraczkow w obudowie ;) |
Możesz zrobić kilka rzeczy:
1. Okleić od wewnątrz obudowę gąbką (ale nie za bardzo, może doprowadzić do przegrzania) 2. Spowolnic obroty wiatraczka (znowu nie za bardzo) 3. Wyczyścić komputer A do monitorowania temperatury polecam SpeedFan |
Cytuj:
A tak na serio to: 1:Wyczysc wiatraczek i wogole calego kompa. 2:zmien wiatrzaczek(chyba, ze kiedys tez tak samo chodzil). 3:zmien procek lub cala plyte glowna.(nie wiem czemu, ale mi po tym komp ucichl) 3:Rozkrec wiatraczek przy procku i go wyczysc.(nie pamietam, ale chyba w kompie sa 2 wiatraczki?) 4:Zmienic mozesz twardy dysk bywa, ze czesci poruszajace sie w nim wibruja. 5:Wyjmij plytke w CD-ROM'mie. |
Kup mate wygluszajaca i wyklej nia komputer xD
|
Cytuj:
A co do wciągania...szkoda mi słów...a raczej szkoda sobie palców strzępić o przyciski. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:03. |