![]() |
Ja przewaznie patrze co nowego na forum albo musze zajac sie mlodszymi siostrami.
|
a ja przeglądam informacje na onecie albo siedze na forum :D
|
,,,
Robie kanapki i termos kawy.
|
SAVE Gry Tibia-Co robicie w tym czasie??
Ja w godzinie 9:00-9:15 robie jeść dla mojgo legwana zielonego
|
Przez te pietnascie minut sprawdzam co slychac w mojm gubie na reddragon'ie, jak tam wypadl po przeliczeniu i czy nie ponioslem duzych strat po przeliczeniu ;)
|
Gratz
Hmm... ja tam mam resa o 9:00 wiec zawsze go przespie :P ale nawet jak mi sie uda wstac wczesniej to spacerek s pieskiem :) sniadanko i na tibie ;)
|
To ja jestem jakis inny, poniewaz podczas save zwykle...
... klade sie spac :) |
Ja przeglądam to forum i gadam na gg.
|
Trybie (gram w "Tribes2"). No i IRC oczywiście...
|
A ja się budze o 11.00 i mam problem z głowy :P
|
ja zwykle laze od sciany do sciany i czekam na koniec restartu ^^ (teraz mam restart wlasnie... szybko.... :/)
|
Ja ide do kuchni i robie sobie "Chocapiki" :)
|
Ja zazwyczaj juz ustawiam playliste na winampie na nastepne pare godzin xD
|
Ja to zazwyczaj śpie lub jem śniadanie (nie przy komputerze :P), kiedys to czekalem az sie skonczy save i czytalem tibia.pl :).
|
Cóż, za każdym razem robie coś innego, ale faktem jest to że zawsze się wtedy nudze :p
|
Ja w ciągu tych ~10 minut jem, myję się, śpię, oglądam tv itp bo w końcu kiedyś muszę to zrobić a z tego co wiem, to nie da się dobrze grac i spać jednocześnie ;)
|
Ja wchodze sobie na forum patrze jakie głupoty ludzie piszą albo jakie mądroty??Na tibia com patrze lvle kolegów itp itd ogólnie odwiedxzam wszystkie stronki o tibia lub piłce nożnej.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:18. |