![]() |
Czy wygrywasz czy nie...
Zawsze ja kocham Cię... W sercu moim JAGA! I na dobre i na złe... O ma Jagiellonio nie zdradzę Cię! O ma Jagiellonio nie zdradzę Cię! Inni Cię zdradzili, Ciebie pohańbili, ale nie ja... Inni Cię zdradzili, Ciebie pohańbili, ale nie ja! A jak ktoś mi powie białostocki psie... A jak ktoś mi powie białostocki psie! Jabola wypiję, mordę mu obiję za nasz BKS! Jabola wypiję, mordę mu obiję za nasz BKS Jagiellonia Pany, Żółto-Czerwone Szatany! Jagiellonia Pany, Żółto-Czerwone Szatany Jagiellonia Pany :D |
Dawac ku*** mac!!
Jagiellonia tak trzyamc!!
|
ja kibicuje :P pOOgońi SZCZECIN B)
|
a czemu nie ma stali rzeszów? :( X( :tongue:
|
Ja kibicuję siatkarskiej drużynie "KSS Sokół Kartuzy", a piłkarskiej - "Cartusia Kartuzy" :]
|
zaglosowalem na inny rownie dobry klub ;] a mianowicie bayern monachium :P
wiem ze to nie polski klub ale z polskich klubow lubie eee no..... ten.... jak mu tam..... nie lubie zadnego :P POLISH FOOTBALL SUX !!!!! |
Pogon!Pogon!Mimo ze niejestem ze Szczecina ale im kibicuje.Znwou wchodza do 1 ligi i chwala im za to!Niech teraz zdobeda pierwsze miejsce w lidze i rozwala wisle i legie :miecz: :berserk: :miecz: :berserk: :miecz: :berserk: :miecz: :berserk: :miecz: :berserk: :miecz: :berserk: :miecz: :berserk:
|
Górnik Zabrze forever!!!! Wielki klub który w tym sezonie zdobędzie tytuł Mistrza Polski!!A Odra na ryby:P
|
Polska kopanina się nie nadaje. Real w środę rozjedzie Wisłe i się skończą marzenia ;). Real Madryt klub mistrzów, najlepszy klub XX wieku, najlepsi piłkarze, największe tradycje.
7 - Raúl González Blanco 9 - Ronaldo Luiz Nazario de Lima 5 - Zinedine Zidane 10 - Luis Filipe Madeira Caeiro Figo 23 - David Beckham 6 - Iván Helguera Bujía 3 - Roberto Carlos Da Silva 19 - Walter Samuel 18 - Jonathan S. Woodgate 2 - Míchel Salgado Fernández 1 - Iker Casillas Fernández |
Jastrzębie!!!
Ja kibicuję mistrzowi polski w siatkówce halowej mężczyzn: KS Jastrzębski Węgiel Jastrzębie-Borynia (dawniej KS Ivett Jastrzębie-Borynia) oraz drużynie piłkarskiej GKS Jastrzębie (obecnie występująca pod szyldem MKS Górnik Jastrzębie :() i LKS Hadex Szeroka. To były kluby z mojego kochanego miasta Jastrzębia Zdroju :):):), teraz czas na polskie kluby. No więc Wisła i Cracovia (lubie oba kluby) Kraków, Górnik Polkowice i Energetyk ROW Rybnik. Z zagranicznych: Real, Juventus Turyn, Liverpool FC i Banik Ostrava. A nie cierpię: Zagłębia Sosnowiec, Pogoni Szczeciń (sorki Gonzo i reszta, jestem szczery:confused: ), AC Milan, Manchester Utd, Odra Wodzisław Śląski i ŁKS Łódź.
Jastrzębię Rlz!!! |
Cytuj:
Popieeeeram w stu procentach :D Jagiellonia BKS :D I'm lovin' it :D To chyba jasne, bo jestem z Białegostoku, chociaż nasi kibice to skończone cioty. Lecz inni wcale nie są lepsi :D. Moi koledzy jak jechali kibice Legii na mecz wyskoczyli na ulice i zaczeli spiewac Jaga Pany :D A wtedy ich o mało nie pobili :D |
Ja uwielbiam jeden klub... nie dla tego że ma najlepszych zawodników ale poprsotu lubię go :) jest nim Real Madryt :P pozdro dla wszytkich jego fanów!!
Hala Madrid!! :berserk: |
Najlepszy klub?? Prosta odpowiedź GROM GRZECHYNIA.
Pewnie i tak nie zna, a szkoda.... |
Tu zacytuje gonza:
POOOOOGOOOOOŃ PANY! POGOŃ - DUMA POMORZA! I w pełni się z tym zgadzam ! :] |
Moja druzyna to POGON SZCZECIN MKS
tylko zeby nie bylo tu za duzo fanatykow football-u i szalikowcow bo wpier***** od nich dostane.A i kibicuje angielskiej druznie juniorow East Coast Eagels :cup: |
Zaznaczyłem Wisłe bo jej coś wyszło, heh. Czy ktoś mi wytłumaczy jak można patrzeć na mecz "futbol"-u :P (c) by TVP :). Ja wole sobie muzyki posłuchać :)
|
A ja kibicuje:
Vęgoria Węgorzewo:), Sklad Apostolski:) W hattricku Kamikadze_Team a w rzeczywistosci Wisle Kraków (mimo tego co sie tam teraz dzieje:() |
Dołącz Do Nas Ludzie Ze Stali
Na Zawsze Ze Stalą
Stal Sanok !!! Boja Sie Nas Karpaty Krosno Boją Sie nas Jasielskie Psy Boją Sie Nas Wszyscy Wokoło Bo My Jestesmy ZKS!!! HoOlIgAnS FroM StaL SaNoK www.stal.sanok.pl |
Skoro mieszkam w Białymstoku to musze kibicować Jagiellonii (choć piłka mnie nie rajcuje -.-). Mój brat cioteczny jest zagorzałym kibicem (we wszystkich tego słowa znaczeniach :P) Jagi :D
|
JKS 1909 Jarosław. Do klubów które niby są wrogami JKSu nic nie mam. A z zagranicznych to Juventus Turyn i FC Bayern Munchen EV.
Lubie też NHL. Florida Panters i Dallas Stars rządza, szkoda że z tego pierwszego odszedl mój ulubiony hokeista Viktor Kozlov. Ale w Dallas gra Mike Modano i jest git B) LUbie też New Jersey Devils ale to już mniej. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:17. |