![]() |
Chciałem ponowić pytanie:
Co to za szare kwadraciki? Ja mam po jednym z każdego rodzaju :P A przy czerwonym, nik nie podał stosownego argumentu, tylko zaczął sie śmiać. Co za głupota :P |
Odpowiedz na to pytanie już padła kilka postów wyżej :D...troche głupie że i tak nie będzie się liczyło ;/ ale co tam.... a to że nie napisał komentarza to jego sprawa, chodz bardziej wporządku jest przynajmiej cokolwiek napisać(no i z sensem a nie "za orty" "bo tak" "to nie jest tak")
|
Ale nie wytłumaczyliście do końca...
Ale nie wytłumaczyliście do końca... :(
Dostałem +1 do reputacji,:) ale nie wiem jak sprawdzić kto i z jakim opisem mi go dał;( ?????????????????????????????????????????????????? ??????????????????????? |
Nie dowiesz sie kto ci dał. a opis jeśli został napisany można zobaczyć wchodząc w panel użytkownika...
|
Caly ten system reputacji jest do dupy. Po cholere wydziwiac, czy to forum nigdy nie bedzie normalne? Ciagle cos kombinowac. Bez licznika postow, bez reputacji, bez zadnych rang...czyli bez pierdół. I takie moje skromne zdanie :)
|
ekh.. już myślałem, że jakiś ważny news a to tylko to co już sporo userów od dawna wie... ja nie wiedziałem tylko że pisze się TibiCAM a nie TibiaCAM
aa i lepiej zmienie podpis bo jeszcze za niego oberwę ;) |
Czy jest jakiś sposób aby dowiedzieć się kto dał reputację (nie zależnie jaką) i jak ją umotywował?
Prosze o odpowiedź osoby które się zajmują tym forum. |
Cytuj:
Uzytkownicy nie maja wgladu kto dal reputacje z prostego wzgledu - zeby osoby dajace minusy nie baly sie zemsty. |
No dobra i jeszcze jedno. Wchodzę na swój "Panel Kontrolny Użytkownika" itam są ostanie opinie co do reputacji. Moje pytanie brzmi: co to za zielone i szare kwadraciki po lewej stronie od nazwy posta, daty/godziny i komentarza?
Jak już odpowidasz Gremlin to proszę też na to odpowiedzieć. Z góry BIG THX. :) <edit> Zauważyłem u <b>$corcerer</b> parę postów wyżej, że ma coś takiego jak ilość postów, i nie wszyscy to mają, mógł bym nawet się posunąć do stwierdzenia, że tylko on to ma, ale to chyba nieprawda. O co w tym chodzi? Ps. Kto pyta nie błądzi. Jeśłi to są sensowne pytania. :) |
Moja leet liczba postów to taki trick, szukajcie a znajdziecie (UWAGA! 1337 jest zastrzelone i obstrzyżone dla mnie)
zielony kwadracik= na + czerwony kwadracik= na - szary= Użytkownik nie ma wystarczającej liczby postów żeby reputa sie liczyła... |
Cytuj:
A jak to zrobić? Może nie szukać jak scor napisał, ale pomyśleć ;). P.S. 666 jak widzicie też jest zastrzeżone... Dla mnie... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:18. |