![]() |
Cytuj:
Spoko jezeli jestescie przyjaciólmi to spoko bo sie znacie ale są osoby które poprostu tak mówią zeby sie podlizać. |
Wiem... ;) Ale my wieczoramy robimy sprośne rzeczy, więc chyba możemy tak mówić :D.
|
Hahahahaha :D
No chyba możecie ... Tylko uważajcie zeby was mama nie przylapala bo wtedy... |
Ty to mamy w to nie mieszaj ;)
|
No dobra
Mamy w to nie mieszamy ... ale wiecie tak na wszelki zasłaniajcie zaluzje albo zasłony bo wiecie moze jakas wscibska sąsiadka podpatrzec i zawału dostanie albo cos tego typu :D
|
Stare, wścipskie sąsiadki w promieniu kilkuset metrów od mojego domu już poumierały z przyczyn nie znanych.:berserk:
Poza tym moje mama wyjechała, a tata mieszka piętro niżej. P.S. Ja mam rolety, a nie żaluzje. P.S. 2 Koniec! Już nie powiem nic więcej o nas. Dajcie nam troszkę prywatności... :P |
NO no czego mysie tu dowiadujemy o naszych modkach .......... ehhh ;p
POZDRO |
Hmmm.
A wracając do teamtu właściwego to co ja moge powiedzieć: - MAtkus - Spoko typu, tak go podsumuje po prostu bo jest człowiekiem dobrym, uczynnym, kocha D&D, i opiekuje się tibia.pl po rezygnacji bosala - Dobo - Dobry i uczynny Modek. Bardzo go lubie bo wiele przysług mi wyświadczył - Nemezis - spoko typu. Czasami mozna się razem spoko pośmiać i w ogóle - Gremlin - teg to tak dokąłdnie nei znam wiec nie będę opisywął - Yogi - niestety Odszeł od tibia.pl ( MAtura i już nie wrócił). Pierwszy mod którego polubiłem - DR. Omader- spoko koleś, wkurza tylko jak wstawi bana na IRCu, ale tak to ejst spoko kolesien - Fanfi - z nim mało gadałem iwęc... - Zagłada - były mod - spoko koleś. - Ivan - spec OTS mało znam go - Scorcerer - spoko typu, IRcman, mozna z nim spoko pogadać. - Baron Kaldrick - usłyszałem o nim dopiero jak modem został :]. Może dlatego ze byłem na holidays? ;) - Gimli Syn Glóina - maniak LoTR ( Lotr ROX), poza tym spoko typu, choć ostantio mniej aktywny na forum - Barts - mało pamiętam wiec nei skomentuje. Tak uważam. Ogólnie modków mam na + bo to są spoko loodzie. Choć nei mozan sie niczego innego spodziewać bo nie bierze się na takie ważne stanowisko gbura albo kogoś w tym stylu prawda? |
Cytuj:
|
Lecisz sobie w kulki, tak jak połowa forum :P
|
Cytuj:
P.S. No wiesz Baron... Ja osobiście jeszcze nie widziałem Ciebie jako "moderatora" :P. |
Cytuj:
|
Modki sa spox
ja lubie modków bo bez nich i forum bym pewnie siedział na rooku z 3lvl jak mój kumpel :). Ale wyrosłem na main głównie dzięki tibii.pl. Przecież tu nauczyłem się wszystkiego. Tylko jednego modka nie lubie ale nie powiem jakiego, bo nie chce mu robić przekrości.
|
Przecież wiem że o mnie chodzi, nie musisz sie z tym kryć :D
|
Cicho scorcerer.
DJ kuter mnie nie lubi nie ciebie. On mówił Modek nie user ;) |
co się sprzeczacie
Nie chodzi o ciebie $corcerer ani, o ciebie Tuor :);):);):);):)
|
Osobiście jakoś ja nierozmaiwałem zbutnio z modkami (za wysokie progi dla mnie?), ale coz forum jests chludne i dobrze prowadzone.....czasem zal mi tylko pisarzow nienajlepszych opowiadan, jak Baron sie do nich przyczepi :)
(oczywiscie lubie Barona....zreszta dla niego to i tak niewazne :) ) Lecz mam szacunek dla kazdego moda i oglnei lubie ich wszsytkich |
Uuuu... Ocenienie Moda na ostatnią propozycję oznacza niechybną śmierć. :D
Modkowie są spoxik. :P A Baron to albo Wojewódzki albo Smuggler z CDA! :D |
Cytuj:
Cytuj:
|
@Tuor: oj, zrobiło mi się przykro...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:35. |