![]() |
Cytuj:
|
Jeżeli to pisał moderator z tibia.pl to w 90% jest to MayGyver. Swoją drogą jak to już ktoś napisał, że nic nie da zakładanie tego typu tematów.
|
to sie troche posmialem humor mi ten samolot poprawil i mozg :D
|
Tak, tez tak mamy.
|
Cytuj:
Jest to w 100% on ;) |
czemu ma służyć ten temat bo po 3 stronach tego nie wiem ;d
|
@UP
Jeszcze się nie domyślasz? Niczemu ofc. A tak swoją drogą, możnaby pobawić się w regulamin. Jeżeli to jest modek to niechybnie założył drugie konto, na co regulamin nie zezwala. Jeżeli nie jest modem, to podszywa się pod moda, co jest również zabronione... I jak tu człowiek ma przeżyć na takim forum? Najlepiej się poprostu nie odzywać. ;) Ot taki mały offtop: Właśnie zabiłem tego s@#$% komara, który co noc mnie pyta: śpiiiiisz?? Kolejna plama do mojej naściennej kolekcji XD |
Pixik z tego co ja zkminiłem z tego tematu to ktoś uzala się nad swoim losem. Jeśli napisał to moderator to naprawde albo robi sobie z nas jaja i chce urozmaicić sobie życie na forum albo musi nudzi.
|
Ma sluzyc konwersacji nt. tego czy macgyver ma dostac bana za zakladanie osobnego konta :>
|
Ja nie mogę, moderator założył temat-podpuchę i się zaraz żulia burzy. +DDD
Rany boskie, ludzie, jacy wy jesteście podatni na wszystko... Napisać wam, że Chrystus zszedł na Ziemię i gra na OTServie, to zaraz pójdziecie go szukać, a jak to się okaże kłamstwem, to pojedziecie autora plotki. ;-))) Trochę luzu, ludzie - ja się nie dziwię, że wszyscy wkręty organizują. Można was wydymać we wszystkie otworki na wszystkie sposoby, a wy się nawet nie zorientujecie, że ktoś was popycha. :D Cytuj:
|
Jak sie coś komuś nie podoba to nikt go tutaj na siłe nie trzyma, i wątpie, żeby komuś się chciało czytać tych wszystkich żalów. Dokładnie to samo jest na forum jednego servera w cs'a. Ludzie się skarżą, że admini są gupi, że dostają za nic bany/kicki, a przecież tak łatwo jest nie wchodzić...
|
Cytuj:
Jak już sie mniej-więcej okazało się kto to, jakimś cudem wrzucił na looz :O Szanuje wszystkich z tibia.pl support, za to co wy robicie dla tej strony min. Jednak to nie powód, aby myśleć, że jesteś "Panem" tego forum i możesz tak hop-siup mówić kto jest feee i beee i trzeba go wywalić. (w przenośni ofkorz) @Topic Ja mimo wszystko sądze, że to podpucha modków :< |
Cytuj:
Potem również były jazdy na forum: Siedziałem przez 2h i odświerzałem forum, banowałem każdego który przypomniał o tym incydencie ;). Ale ogólnie dobrym adminem byłem.. Takie wspomnienia... Wybaczcie za offtop. :) |
bardzo dobrym:bany za prawdę,schizy ;p nie chcialbym widziec tibia.pl po jakiejś schizie Droma czy też innego Matkusa ;)
|
tibia.pl to jedna wielka schiza Droma.
|
To ja sie przyznam, to moja robota, znowu was wkrecilem nuby ;)
|
@Thero
twoj post mnie rozwalil :D no nie, po prostu gleba. Kolejna iskierka ze to forum to jedno wielkie bagno zlozone z samych oszolomow z przeblyskami intelektu i kilkoma normalnymi osobami... eh... @topic W koncu jakis temat flejmowy nie traktujacy o elicie... ufff. Jak sie bawic to sie bawic. /me czyta temat w rytmach: "Let's start a war. Start a nuclear war" @down ... I GEJ! |
Cytuj:
(Dla tych, którzy nie zrozumieli - Jezus odwiedził Polskę) No i mały cytacik z kanału na temat całego tematu: Cytuj:
Cytuj:
|
Żal.pl
Zrezygnuj... |
Cytuj:
Dwa fakty: Oxygane to nub, a podpucha niezła. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:49. |