![]() |
Cytuj:
@up: Idiota -.- Naucz sie czytac - TAKIE COS ZOSTANIE ZORGANIZOWANE W POLSCE -.- |
Cytuj:
ps. naucz sie czytać ze zrozumieniem, bo ja nie miałem na myśli siebie, ani w tym WC czegos zboczonego, tylko porwanie! no a jesli ty bys mu chciał wylizać tyłek, zeby dostac fajne itemy to juz twój problem! myślisz, ze jak ty jesteś zboczony to też wszyscy maja takie myśli? idz sie schowaj! |
Konwenty itd....
Dlaczego mysle ze bedą nooby?
Dlaczego mysle ze takiego spotkania w POLSCE nigdy nie bedzie? 1 fri itamz plax Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
przyklady turniejów ze zdjeciami : http://mathrim.superhost.pl/shadowre...cles.php?id=34 http://www.yugioh.com.pl/viewpage.php?page_id=31 |
@Goku_Sayian
to o mamusi to raczej do ciebie nie było poza tym ty nie lepszy, a dając ripostę w takim stylu ludzie się zaczną zastanawiać, czy aby przypadkiem i nie gorszy jak ktoś cię błotem, to ty mu użycz mydła, a nie jeszcze dopraw - skuteczny sposób, polecam, mniej nerwów kosztuje, odnosi skutki w przeciwieństwie do tego i milszy dla oka innych @Matekneo naucz się czytać - nigdzie nie jest napisane czy aby na pewne zostanie zorganizowane, a jest dana propozycja i pytanie w sondzie, ile osób by się deklarowało zjawić.. nie ucz drugiego czegoś, czego nie potrafisz :confused: @topic już Elite Knight Luki coś na ten temat napisał.. no, ale czemu się dziwić.. nie dość, że jest propozycja konu/zjazdu, to jeszcze niektórzy wpadają na genialne pomysły, by im środek transportu zapewniać.. no, ale niestety do nich może nie dotrzeć, że to nie wycieczka szkolna i sami powinni zadbać o to jak dojadą.. co do tych młodszych wiekiem - jak już było mówione, spora ich ilość nie zostanie puszczona.. ba.. jeśli nie prawie wszyscy.. a część z nich, jaka by się zjawiła, za pewne by się zjawiła z rodzicami w przelocie tak więc średnia wieku nie jest tak strasznie zagrożona, a to połowa sukcesu co tu mamy dalej - to wizje jak to ma wyglądać osób, które pewnie nie były na żadnym konie, bądź się ograniczają do tego, co w grze i na forum widzą.. no pocieszyć was można, że jak do netu ma tyle osób dostęp, to by wybrać się na zjazd trzeba nieco więcej wysiłku a to od razu przynosi inne statystyki noobizmu.. szkoda za to, że wiele osób uważa, że to tylko o hlvlach, lowlvlach, itemkach i innym czysto tibijskim będzie.. a mi się zdawało, że miał ten pomysł służyć spotkaniu ludzi, a nie monotematyczności.. no bo chyba jeszcze posiada się inne zainteresowania.. ale mogę się mylić d.Taube |
Moim zdaniem takie spotkanie to genialny sposób na polepszenie relacji między graczami. Oczywiście bedzie masa noobków dla których tematy nie związane z tibia bedą zupełnie obce wskutek czego dookoła rozbrzmiewac beda texty typu:" Ile walish z axa ", "Trapli mnie na ratach", " Tak, to ja jestem TEN wielki Cachero" itp. itd...Co bystrzejsi zapewne " zmienią lokal "(wiecie o co mi chodzi), inni natomiast nie rusza sie ze swojego miasta chcąc zachowac kase. Pojechać, nie pojade gdyż perspektywa zjehania połowy Polski i kawałka niemiec tylko po to żeby "jako tako" pogadać sobie z innymi graczami z tibii nie jest dla mnie zbyt zachęcająca. Lepiej zorganizowac sobie własne spotkanie z ziomkami z Polski i spędzić je w dobrej atmosferze.
@Goku_Sayian True, true... @Taube Pisz dalej. Uwielbiam czytać wypociny 13-latków. |
Zgadzam sie z Aexem. Chociaz to spotkanie takze moze byc dobre, bo mozna poznac dodakowo kilku ciekawych ziomkow, i nie jest przekreslone, ze atmosfera bedzie dobra. Niewiem, dlaczego wszyscy sobie wmawiaja ze to glupie, ze tam beda glupki, maniacy, bez zainteresowan, ktorzy mysla - piszac takie inteligentne posty - ze sa super fajny a w zasadzie ich zainteresowania ograniczaja sie do tibi, lizania tylkow, jedzenia chipsow i takie tam. Z góry zakladacie ze wszystko bedzie glupie, ze beda fri itemsy i nic wiecej, bo wiecie ze wam mamusia nie pozwoli jechac albo sie poprostu boicie ze was pobija albo nie dacie sobie rady 3 dni bez mamy. Inni chcieli by autokary, odrazu wyzywnienie, zeby wam prano myto itd. i 30 zl tylko za te 3 dni. PZDR.
@Taube Mysl tak dalej daleko zajdziesz. Taki konwent sie odbedzie chyba ze zjawi sie wiecej osob takich jak ty, z gory wszystko przekreslajacych. |
Cytuj:
Po 2. To ty nie umiesz czytać ze zrozumieniem "Wylizanie tyłków" nie miało nic wspólnego z tym WC ( w życiu nie myslałem, że to może się skojazyć komukolwiek z czymś zboczonym ale wiecie głodnemu chleb na myśli). Z tym "wylizywaniem" odwoływałem się do tego: Cytuj:
Po 3. To Cytuj:
Po 4. Wspomniałem, że masz chorą wyobraźnie bo masz myśląc, że wszyscy ludzie z buszu nie mają zębów. Wypociny by Daniel. Teraz tylko czekać na tłum ripostów z obelgami. |
coś w stylu gg :P albo skype spotkajmy sie :P
|
tak sobie czytam co tu się pojawiło i uśmiech pojawia mi się na twarzy
@Aex czy mogę prosić o wytłumaczenie o jakich 13 latkach mówisz? ;) czy zgadzasz się z 1 postem owego osobnika, czy z 2.. bo jeśli nie zauważyłeś były 2 posty ;) @Matekneo a u ciebie nie wiem co myśleć.. :( wygląda tak, jakbyś znów pobieżnie prześledził posta.. taki konwent nawet jak się odbędzie, to nie zjawi się wiele osób takich jak ty ;) które nie czytają ze zrozumieniem i zgubią się po drodze :D o co chodzi? a no o to, że przekreślanie u mnie było związane z jedną grupą wiekową, niestety okazało się to nie zrozumiałe chyba :) swoją drogą, nie wiem co tu ci napisać :confused: bo skończy się na tym, że i tak nie przeczytasz.. i nie zrozumiesz d.Taube |
@Taube
No patrz.. Im człowiek starszy tym pewniejsszy ze dobrze pisze.. Pomyliłes mi sie z niejakim -=Danielem=- Sorka ;\ Sam nie wiem z kad ten błąd tak więc padam na kolana i prosze o wybaczenie :( Btw: wiem ze offtopic ale musiałem uspokoić sumienie.. |
Uspokojone sumienie często wiąże się z głęboko osadzonym egoizmem, ale w kimże z nas go nie ma ;)
@Topic. Ja może wielkiego doświadczenia nie mam, ale podreperuję się tym, że podobnie jak większość z was. Wg mnie nie ma rzeczy ciekawszej od obcowania z innymi ludźmi, a jeśli ktoś stwarza taką sposobność, to należy z niej w miarę możliwości skorzystać. Byłem na mniejszym meetingu i wspominam go naprawdę superr. A jeśli taki konwent miejsce będzie miał, to pozwólmy mu się najzwyczajniej w świecie wydarzyć. Jeśli będzie idiotycznym przedsięwzięciem, to następnym razem nikt już nic takiego nie zorganizuje... Wkońcu naj lepiej óczy siem na błendach:] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:06. |