![]() |
Jedno zasadnicze pytanie (jak mówicie, że shield+broń), to full atk, balance czy full def?
EDIT Jeszcze jedno, jest w EF jakieś bezpieczne miejsce gdzie można dać loga? |
@Up
Full Atak. Jest pełno miejsc gdzie można dać loga, ale ja najczęściej daje loga na szczycie tower. |
Jeszcze jedno pytanie, ile wziąść mf i uh'ów na 35 lvl'u bs,tower shield,crus helmet,p ammy,zwykłe buty, crown armor i p-leg oraz skille 63/62 (takie skille bo padłem i dlatego, że n-pvp serw).
|
@Up
Ja na na 49lvl biorę 3 bp mf i 2 bp uh. Tylko, że ja bije jeszcze dragi. Ale ogólnie starcza do końca capa a czasami nawet zostaje, zależy ile jest ludzi. Myślę, że tobie starczy 2bp mf i 1 uh. Idź i zobacz ... Jak za mało to następnym razem weź więcej i rób tak aż ustalisz sobie odpowiednią ilość. |
A bierzesz GFB? Bo mysle, ze sie moze przydac, ale lepiej sie spytac kogos doswiadczonego z EF. :P
|
Ja nie biorę. Ale myślę, że Tobie mogą się przydać. xD
|
A Sorc ?
a sorckiem dałoby rade pobiegac na Elf Fortress ? :baby:
|
odpowie mi ktos na moje pytanie????
|
@up
Nie dasz rady. @upup Nie. |
Nie opłaca sie uzywac uhów - trenuj mlvl manasuja csie i exura, exura, exura :PP
Da sie tam expic nawet od 15lvla najtem, zalezy tylko od skilli i eq i od spawnow ktore bijemy. 40+ z 70/70 leje wszystko procz dragów, oraz wiezy przedostatniego pietra - 108 ekiem czasem mi zjezdzaly 1000hp zanim wybilem all :] 30 kina 65/65 moze latac po calym bez wiezy a 15 knight 60/60 elfy i pojedyncze scouty. Oczywiscie nikt nie leje questa :P (time ring) |
Witam
Planuję wybrać się na te elfy, wydaje mi się, że dam rade, ale chciałbym dowiedzieć co o tym sądzicie. Moja postać 29lvl Knight EQ: -warrior helmet -crown armor -knight legs -szalik -vampir shield -bright sword -mlvl:5 Czy, aby na pewno dam rade dobrze tam expić?? Jak będzie z gonieniem tych scoutów??? |
Powiedz cos o skilach...
Mi na 40 lvl 71\70 w rh,dsm,c-legs,steel boots\boh,demon shield i bsie nie zchodzi zaden uh na samych elfach i skautach... na twoim lvl nie zapuszczalbym sie nizej na 2 wyspie oraz na glowna wieze |
@up: w profilu ma napisane skille ; P
Uwazam ze bedziesz dobrze expil, aczkolwiek bedziesz zuzywal uhy, ja sam tam expie i czasem uh zejdzie a mam 51 lvl, wiec idz i sprawdz nic nie szkodzi |
Sorry zapomniałem o skilach:/ są one deczko lepsze niż w profilu bo wynosza one 70/69
scren eq tez deczko nie aktualny bo zamias k-arma jest c-arm. Najgorsze te scouty:/:/:/ bohy please xD |
xD a ja tam expilem moim 14 drutem to 39 knight poradzi se.jak wyszedlem z elf fortess byl juz 16 lvl
|
ja expie tam knightem 36level skills 67/66 Eq: bs meduska c arm buty scarf wh wychodze na + z expem ne jest zle towerke bije czasami
|
Cytuj:
|
EF sux :D <10znakuff>
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:18. |