Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   ferumbas (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=89739)

DeGlord 12-10-2007 08:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez durel (Post 936323)
up: wszystko sie da...

topic: znajac zycie tak samo jak orsh~ nie zawita on na harmonie :(

Feru byl na Harmoni jakbys nie wiedziali i go zabili.
Solnac Feru? W pokoju z Feru sa 4-5 demonow on sam robi 4 i nawala coomba do 2k+ leczy sie jak pojebany. 1 knight chodzby Eo nie dalby rady wzaisc tego na klate ; s Ani zaden taifun czy mdw z SSami bo i tak 70% atakow to magia. Na orsza zlatuja sie nooby? Co to za problem zaaatakowac go o drazu obok respu? Cachero chcial solnoc dostal 3 hity, stwierdzil ze nie ma many i dal se spokoj ...

Ribik 13-10-2007 12:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Niwes (Post 936403)
Ferumbras to najlepszy lepszy potwór w tibi i na bank nie zabił by go 137 Elite knight na solo. A tak po zatym to ktos wi czy ferumbras bedzie na Elysi :D????

Fumbreas raczej nie jest najlebszym potworem w tibi B)

Radekpirat 13-10-2007 12:47

fergiego zabito juz na harmoni :D:D:D:D

Mutilator 14-10-2007 22:57

Co to za noobowate wypowiedzi?? Nawet Orscha choć jest słabszy nie zabije solo nikt... nawet wielki MDW, zesrać sie może, a nie zsolować go... a co dopiero Ferumbrasa ^^

Nie słuchajcie noobów xD

Orsch+demce, które przyzywa walneli na Calmerze blokerowi combo za 2750hp i sie złożył 179ek, a 137 soluje Ferumbrasa <lol2>.

Macie rozum, to go używajcie i nie wierzcie we wszystko co mówią.

Paladin'Popek 15-10-2007 20:26

Solo no jasne GM albo jak Sero wbije 600 a tak po za tym ferumbrass nie jest najsilniejszym potworem moze najtrodniej do niego sie dostac ale Ghazbaran tego to sie nie da pokonac pokonany tylko na 2 swiatach i team to idzie wiekszy niz na POI ma baardzo duzo hp leczy sie jak idiota i na dodatek wali hity po 3k+ nie jeden Knight z 150+ poziomem padl na nim przy bloczeniu

Ribik 15-10-2007 21:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mutilator (Post 1695573)
Co to za noobowate wypowiedzi?? Nawet Orscha choć jest słabszy nie zabije solo nikt... nawet wielki MDW, zesrać sie może, a nie zsolować go... a co dopiero Ferumbrasa ^^

Nie słuchajcie noobów xD

Orsch+demce, które przyzywa walneli na Calmerze blokerowi combo za 2750hp i sie złożył 179ek, a 137 soluje Ferumbrasa <lol2>.

Macie rozum, to go używajcie i nie wierzcie we wszystko co mówią.

odrazu mówie że nie jestem pewien ale Kutagawa (około 180 RP) ponoć zasolował Orsha . ale nie jestem pewnien.. ^^

NIEE odrazu mowie ze to pomyłka :P:P sory on bloczył a nie solował orshaballa:P

Wroneczki4 28-10-2007 23:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez S'hAr'K (Post 935201)
Danubia
18:18 Ferumbras return is at hand. The Edron Academy calls for Heroes to fight that evil.
juz powrucil czy to zapowiedz?
postaram sie o ss :)

mając twój lvl postarał bym sie tam szybko lecieć sam szukać<ironia>... zanim sie zbierze ekipa na takie coś to poczekamy na ss dość długo i watpie że go uzyskasz

Wroneczki4 29-10-2007 00:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ribik (Post 1692649)
Fumbreas raczej nie jest najlebszym potworem w tibi B)

tak a na mój gust jest jednak... no jest ten nowy stwór co też silne stwory daje ale jednak i tak 4 demki są od nich lepsze a do tego ferumbas wali magia wiele wiec nie ma co gdybac bo tego stwora solo mozna se na otsach lac a w tibi to nie wiem czy taifun i mdw by go wzieli<<raczej nie bo mana nie wchodzi po 2k z mana fluid>>

@Mutilator
mdw jest taki wielki??... no nie powiedział bym jak na h lvl ma najgorszy typ postaci sork moze se ue walac a za to mdw ma ten poision stomr co loda daje -.-// jak dla mnie on jest nikim i nic nie moze tym smiesznym drucikiem( nie chodzi ze jest na no-pvp) druid na wysokim lvl nic nie moze jedyne co jest dla niego dobre to kupowanie sd-.- i chodzenie na exp z dużą ich ilością ;(
ZAL MDW~~> wiem że mnie dzieci skomentują bo za pogranie nim na 1h by se dali narząd rozrodczy amputować... a za chara nogi//narzad rozrodczy i wszystko inne zeby dało sie przezyc i grać w tibie... nie wiem co wy w nim widzicie-.- koles nocami gra ciagle nie ma co zazdroscic

Piotrek Marycha 29-10-2007 00:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Paladin'Popek (Post 1696612)
ale Ghazbaran tego to sie nie da pokonac

ghazbarana jakos zbloczyl ~200 ek, a jakbym ten sam kolo mial wziasc caly room ferumbRasa na klate to nie mialby po co uhow brac, bo i tak by zdazyl zuzyc moze ze 3...
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wroneczki4 (Post 1717812)
@Mutilator
mdw jest taki wielki??... no nie powiedział bym jak na h lvl ma najgorszy typ postaci sork moze se ue walac

najgorszyby bylby jakby mial pala...
Cytuj:

i nic nie moze tym smiesznym drucikiem
zdziwilbys sie chłopcze
Cytuj:

druid na wysokim lvl nic nie moze
oprocz visa po 300, sd po 800-1000+ to faktycznie nic nie moze...

Cytuj:

jedyne co jest dla niego dobre to kupowanie sd-.- i chodzenie na exp z dużą ich ilością ;(
domyslam sie ze ty 340 msem bys samemu robil sdki...

Cytuj:

ZAL MDW~~> wiem że mnie dzieci skomentują bo za pogranie nim na 1h by se dali narząd rozrodczy amputować... a za chara nogi//narzad rozrodczy i wszystko inne zeby dało sie przezyc i grać w tibie...
ty mi na takiego wygladasz :<

Mutilator 29-10-2007 14:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wroneczki4 (Post 1717812)
@Mutilator
mdw jest taki wielki??...

Zapomniałem, że na tym forum nie można użyć ironii, bo i tak nikt jej nie zrozumie xD

Wroneczki4 31-10-2007 21:58

@Piotrek Marycha
no nie wiem a nie lepiej by bylo walic wiecej z ue grajac ms??
walic duzo i blokac co sie chce knightem??
i palek nie jest zly ma ladne hity i sd tez uzywa wiec ja bym wolal palka na 340 niz ed-.-

mlody_50 02-11-2007 21:19

;) jakbyscie nie patrzyli na potworki lolki :p

Morgaroth jest lepszy od ferumbrasa :D

link : http://tibia.pl/monster/Morgaroth

Ghazbaran tylko 2 EKIPY go ubily :o

cos takiego o nim dam :confused:

Po raz pierwszy pokonany 23 września 2007 roku przez Ekipę z Candii (link do wpisu na hunted)
Po raz drugi pokonany 2 dni później na świecie Tenbera :cup:

i macie linka : http://tibia.pl/monster/Ghazbaran

MAM NADZIEJE, ZE COS POMOGLEM B)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:30.