![]() |
Cytuj:
Solnac Feru? W pokoju z Feru sa 4-5 demonow on sam robi 4 i nawala coomba do 2k+ leczy sie jak pojebany. 1 knight chodzby Eo nie dalby rady wzaisc tego na klate ; s Ani zaden taifun czy mdw z SSami bo i tak 70% atakow to magia. Na orsza zlatuja sie nooby? Co to za problem zaaatakowac go o drazu obok respu? Cachero chcial solnoc dostal 3 hity, stwierdzil ze nie ma many i dal se spokoj ... |
Cytuj:
|
fergiego zabito juz na harmoni :D:D:D:D
|
Co to za noobowate wypowiedzi?? Nawet Orscha choć jest słabszy nie zabije solo nikt... nawet wielki MDW, zesrać sie może, a nie zsolować go... a co dopiero Ferumbrasa ^^
Nie słuchajcie noobów xD Orsch+demce, które przyzywa walneli na Calmerze blokerowi combo za 2750hp i sie złożył 179ek, a 137 soluje Ferumbrasa <lol2>. Macie rozum, to go używajcie i nie wierzcie we wszystko co mówią. |
Solo no jasne GM albo jak Sero wbije 600 a tak po za tym ferumbrass nie jest najsilniejszym potworem moze najtrodniej do niego sie dostac ale Ghazbaran tego to sie nie da pokonac pokonany tylko na 2 swiatach i team to idzie wiekszy niz na POI ma baardzo duzo hp leczy sie jak idiota i na dodatek wali hity po 3k+ nie jeden Knight z 150+ poziomem padl na nim przy bloczeniu
|
Cytuj:
NIEE odrazu mowie ze to pomyłka :P:P sory on bloczył a nie solował orshaballa:P |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Mutilator mdw jest taki wielki??... no nie powiedział bym jak na h lvl ma najgorszy typ postaci sork moze se ue walac a za to mdw ma ten poision stomr co loda daje -.-// jak dla mnie on jest nikim i nic nie moze tym smiesznym drucikiem( nie chodzi ze jest na no-pvp) druid na wysokim lvl nic nie moze jedyne co jest dla niego dobre to kupowanie sd-.- i chodzenie na exp z dużą ich ilością ;( ZAL MDW~~> wiem że mnie dzieci skomentują bo za pogranie nim na 1h by se dali narząd rozrodczy amputować... a za chara nogi//narzad rozrodczy i wszystko inne zeby dało sie przezyc i grać w tibie... nie wiem co wy w nim widzicie-.- koles nocami gra ciagle nie ma co zazdroscic |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Piotrek Marycha
no nie wiem a nie lepiej by bylo walic wiecej z ue grajac ms?? walic duzo i blokac co sie chce knightem?? i palek nie jest zly ma ladne hity i sd tez uzywa wiec ja bym wolal palka na 340 niz ed-.- |
;) jakbyscie nie patrzyli na potworki lolki :p
Morgaroth jest lepszy od ferumbrasa :D link : http://tibia.pl/monster/Morgaroth Ghazbaran tylko 2 EKIPY go ubily :o cos takiego o nim dam :confused: Po raz pierwszy pokonany 23 września 2007 roku przez Ekipę z Candii (link do wpisu na hunted) Po raz drugi pokonany 2 dni później na świecie Tenbera :cup: i macie linka : http://tibia.pl/monster/Ghazbaran MAM NADZIEJE, ZE COS POMOGLEM B) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:30. |