![]() |
No widze że nic nie napisałeś o expowisku low-lvl, ale i tak poradnik bardzo dobry, ocena 9/10, good job!
A i mam jeszcze takie pytanie, czy napewno w Port Hope nie ma żadnego władcy? Na Edron i Liberty Bay są gubernatorowie, a tu niby nic? Co do głosowania, mój głos jest na Ankch, skoro LB nie chczesz robić. :P |
Poradnik super! daje 10/10 :) już nie moge się doczekać kiedy będzie następny poradnik(ja głosuje na ab'dendriel
POZDRO:] |
Co do głosowania ja jestem za Venore.
:cup: Fajny poradnik 9.5/10:cup: . |
poradnik zajefajny, ocena 10/10, a co do glosowania to jestem za carlin lub venore, pasowaloby cos w koncu dla FACCów, bo nie wszyscy maja PACCa, jak ja :P
|
Swietny poradnik :)
Napewno mi sie przyda 10/10 |
Z tym, że nie ma expowisk dla małych leveli bym się nie zgodził.
Jest przecież dużo swamp trolli, centiped, slimów i tym podobnych 'gumienek' nad depo. |
Kolejny Świetny Poradnik ;)
Pisz Dalej :D |
Super!!!
wszystko SUPER 10/10 daje;)tylko mam jedna prosbe niemuglbys zamiescic jeszcze poradnika o liberty bay plizzz to ciekawe miasto :D
|
super!!
zgadziam sie nie zly poradnik
|
Bardzo Dobry Poradnik!!
|
Ten poradnik jak inne twoje czytałem chyba każdy po 5 razy:) są przejrzyste i bardzo mi się podobają DUŻY PLUS DLA CIEBIE ;] 5/5
|
Świetnie !
Yamaro jak zwykle świetnie,nic dodać nic ująć :p Oczywiście 10/10
|
www.tibiabot.com.pl nowym serverem tibiabot ng
Witam
NGSoft, LLC na swoim forum pisze o nowym serwerze tejże firmy pod adresem www.tibiabot.com.pl . Jak widzimy firma pomyślała nawet o polskiej domenie, tylko szkoda, że nic na tej stronie nie jest w języku polskim. Jak również wyczytujemy, nowy serwer miał odciążyć ten główny, a więc zapraszamy wszystkich na stronę www.tibiabot.com.pl Pomóżmy naszym botmakerom tworzyć nowe boty i odciążać ich servery xd |
Dobra roborta 8o Keep it up :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:00. |